Showbizz & Entertainment Video

NIEUW
03:44
Geselecteerd Speelt nu af

Testament overleden prins Bernhard zet Nederland op stelten

Royaltywatcher Rick Evers legt uit wat er aan de hand is.

NIEUW
01:09
Geselecteerd Speelt nu af

TikTokker gaat viraal met ‘tic’ van Rachel in ‘Friends’

Uploaded by MyChannelsBen je een grote ‘Friends’-addict en heb je alle 236 afleveringen wel 10 keer bekeken? Dan raden we je aan om niet verder te lezen, want dit artikel zou je hele ‘Friends’-beleving weleens voorgoed kunnen veranderen. Een TikTokker ontdekte namelijk dat het personage Rachel (gespeeld door Jennifer Aniston) een opvallende tic heeft. Hij maakte er een compilatie van en we kunnen bevestigen: eens je het gehoord hebt, is het onmogelijk het niet meer te horen.

NIEUW
01:00
Geselecteerd Speelt nu af

Voetballer Steven Defour toont nieuwe liefde

Voetballer Steven Defour heeft op Instagram bevestigd dat hij een nieuwe relatie heeft. De gelukkige is Joke De Coninck.

NIEUW
01:00
Geselecteerd Speelt nu af

Opschudding over testament van Nederlandse prins Bernhard

De Nederlandse prins Bernhard mag in 2004 dan wel al overleden zijn, maar zijn persoonlijk testament zorgt momenteel voor heel wat opschudding bij onze noorderburen. Het document, dat zo’n beetje zijn levenswerk werd, doet een boekje open over de verhoudingen binnen de familie. Zo zou één van zijn minnaressen bijvoorbeeld meer gekregen hebben dan oud-koningin Juliana.

NIEUW
01:16
Geselecteerd Speelt nu af

Deze jongens wagen alvast hun kans voor K3

Dinsdagavond stond de teller al op een kleine 2.200 inschrijvingen, en daar zitten ook deze mannen bij.

NIEUW
01:43
Geselecteerd Speelt nu af

Wordt één van deze kandidaten de opvolger van Klaasje?

Ze zijn al met meer dan 18.720, de m/v/x’en die in de voetsporen van Klaasje Meijer (25) willen treden. 63% meisjes, 24% jongens en 13% is genderneutraal. Maar allemaal rotsvast overtuigd waarom net zij een plekje binnen K3 verdienen.