Wonen & Interieur

4:34

DIY keuken

DIY keuken VT Wonen

1:23

Mastercard introduceert True Name in heel Europa

Mastercard introduceert True Name in heel Europa

0:52

Deze gevel sluit Jonathan en Lies af van de drukke straat

In de jaren zestig was een huis naast een steenweg een soort van statussymbool. Vandaag keren veel mensen zich er van af door de toegenomen verkeersdrukte. Lies en Jonathan lieten zich daar niet door afschrikken en counterden dat minpunt met een nieuwbouw die een knipoog is naar het modernisme uit de sixties.

1:19

Luxevilla kopen? Dit krijg je voor 106 miljoen euro in LA

We zullen wellicht nooit het geld hebben om er zelf te wonen, maar kijken naar en dromen van een geweldig huis doen we allemaal graag. Daarom tonen we elke woensdag een waanzinnige woning. Deze week is dat een nieuwbouw in Los Angeles.

1:30

Zo circuleert lucht in je huis

Wetenschappers tonen hoe lucht zich een weg baant door een woning. In de drie opstellingen komt de lucht komt via het raam links binnen, wat je duidelijk ziet door de rook en de lasers. Rechts vliegt de lucht weer naar buiten. De onderzoekers zijn verbonden aan de TU Eindhoven, KU Leuven en het Niigata Institute of Technology.

1:12

Waanzinnige woning bovenop rots

We zullen wellicht nooit het geld hebben om er zelf te wonen, maar kijken naar en dromen van een geweldig huis doen we allemaal graag. Daarom tonen we elke woensdag een waanzinnige woning. Deze week is dat een villa in Mexico.