Gaming

Gaming

Games

Stem op je favoriete video
1:03

Voetbalbond zoekt beste FIFA-gamers voor eDevils

De Belgische voetbalbond zoekt nieuw bloed voor de eDevils, onze nationaal gamingteam. Via een FIFA22-toernooi kunnen spelers doorstoten naar het team dat deelneemt aan de FIFAe Nations Cup.

1:55

'Halo Infinite' is een vintage 'Halo'-game

Fans van de 'Halo'-games zullen opgetogen zijn met nieuwe aflevering 'Halo Infinite': het is een flinke retour en forme voor de videogamereeks. Met een paar nieuwe elementen, maar vooral dingen die liefhebbers van de serie meteen zullen herkennen. Zoals de uitstekend gechoreografeerde schietpartijen.

2:17

G2 Esports kondigt nieuw League of Legends-team aan

Het heeft even geduurd, maar de fans van G2 Esports krijgen eindelijk meer informatie over het team dat in 2022 zal deelnemen aan de LEC, het Europese League of Legends-kampioenschap. Zoals verwacht kreeg ook Belgische support ‘Targamas’ een plaatsje.

0:34

Gamer scoort 23 headshots met 1 kogel in 'Halo Infinite'

Sniperkogels zijn blijkbaar héél krachtig in Halo Infinite, zo bewijst de Japanese YouTuber Sakanayalugang.

1:03

Manchester United-doelman richt eigen esportsteam op

De Spaanse doelman David De Gea, die momenteel actief is in de Premier League bij Manchester United, trekt nu ook esports in met z’n eigen team.

2:00

Nintendo brengt nu ook de 'Zelda'-games in zakformaat

We testten de Game & Watch-editie van 'The Legend of Zelda', waarin Nintendo drie games uit de bekende spellenreeks in pocketformaat lanceert. Inderdaad in zo'n zakcomputerspelletje dat in de jaren 80 gretig werd gespeeld op speelplaatsen. Maar speelt dat ook een beetje plezierig?