Entertainment

Verrassende video's

1:29

Ruimtetoerist speelt gewichtloos ukelele

De vier ruimtetoeristen van SpaceX zitten in een baan rond de aarde. Ze genieten er duidelijk van en doen ook enkele experimenten. Zo speel een van de bemanningsleden zelfs ukelele.

0:56

Gymnasten bouwen trampolinebrug boven rivier

Gymnasten bouwen 's werelds eerste trampolinebrug boven de rivier in Ljubljana.

2:57

Knokse wielerhelden maken hit voor WK

Knokse wielerhelden maken hit voor WK

0:37

Hevige regenval tovert metrostation om tot "prachtige" plek

Door kortstondige maar hevige regen sijpelt water binnen in de metrostations van de Amerikaanse hoofdstad Washington. Malaise voor sommigen, maar beeldschoon volgens anderen.

0:36

Terwijl vrouw staat te poseren, steelt aap haar tas

Een Chinese vrouw geniet van de natuur in het Zhangjiajie National Forest Park. Terwijl ze staat te dansen en te zingen, ziet een aap zijn kans schoon om haar handtas mee te grissen.

0:42

Tenenkrullend: man toont rekeningstand om vrouw te versieren

Een virale video toont hoe een man een vrouw probeert te versieren met geld. Hij toont haar in een bar zijn telefoon met de stand van zijn rekeningen, maar de vrouw antwoordt dat geld haar geen moer interesseert. Er staat trouwens ongeveer 80.000 euro op zijn rekeningen.

24 UUR LIVE

4:37

Dit was 24 UUR LIVE

119 artiesten en meer dan 400 nummers passeerden de muzikale revue in het Sportpaleis. Zonder publiek in de zaal, maar de muziek kwam wel live binnen in meer dan 650.000 huiskamers.

5:31

Clouseau sluit 24 UUR LIVE af

Clouseau sluit 24 UUR LIVE af

4:24

Stan Van Samang zorgt voor een Ster in het Sportpaleis

Stan Van Samang zorgt voor een Ster in het Sportpaleis

3:44

Clouseau zet Sportpaleis in 'Vonken en Vuur'

Clouseau zet Sportpaleis in 'Vonken en Vuur'

4:40

Ook premier Alexander De Croo viert mee

Ook premier Alexander De Croo viert mee

8:18

De Romeo's bouwen een feestje in het Sportpaleis

De Romeo's bouwen een feestje in het Sportpaleis

Showbizz & Entertainment Video

2:01

Ed Sheeran ontwikkelt app tegen woekerprijzen

De Britse superster Ed Sheeran gaat de strijd aan tegen oplichters die concerttickets verkopen tegen woekerprijzen. Ze kopen eerst tientallen tickets op, om er daarna veel te veel geld voor te vragen. Sheeran - die volgend jaar naar ons land komt - laat nu een speciale app ontwikkelen, waardoor dat niet meer mogelijk zal zijn.

2:20

Trailer School of Rock

School of Rock Trailer

0:58

Trailer Doom Patrol Seizoen 3

The Doom Patrol bestaat uit een resem excentrieke figuren die door enkele verschrikkelijke incidenten over superkrachten beschikken. Samen onderzoeken ze bijzondere fenomenen en beschermen ze de aarde. The Doom Patrol bestaat uit een resem excentrieke figuren die door enkele verschrikkelijke incidenten over superkrachten beschikken. Samen onderzoeken ze bijzondere fenomenen en beschermen ze de aarde. The Doom Patrol bestaat uit een resem excentrieke figuren die door enkele verschrikkelijke incidenten over superkrachten beschikken. Samen onderzoeken ze bijzondere fenomenen en beschermen ze de aarde.

0:30

Trailer Billions Seizoen 5

US attorney Chuck Rhoades opent de jacht op de criminele en hebzuchtige hedgefundmanager Bobby Axelrod. Er ontstaat een ongezien kat-en-muisspel waarin ze elkaar steeds te slim af zijn.

1:06

Lil Nas X lanceert album: "Denk dat hij hiermee levens redt"

Veel artiesten vergelijken het uitbrengen van een plaat met het op de wereld zetten van een kleine spruit, maar Lil Nas X vatte die overeenkomst wel heel letterlijk op. Met een gefotoshopte bolle buik paradeerde hij de voorbije dagen trots op z’n Instagram-pagina, alsof hij écht zwanger was.

0:57

Trailer Britannia Seizoen 3

Het jaar 43 na Christus. De Romeinen staan terug op het Britse eiland om het te veroveren, maar dan moeten ze eerst voorbij de Kelten geraken.