NIEUW
01:32
Geselecteerd Speelt nu af

Hoort u met uw ogen dicht wie Guga Baúl hier imiteert?

Guga Baúl, de man die elke andere man spelen kan, gaat in z'n nieuwe Studio Guga-tournee alweer een stap verder. De stemmenimitator covert niet langer bestaande nummers, maar heeft er nieuwe geschreven, helemaal in de stijl van wie hij speelt. En probeert u het maar, sluit uw ogen. Het lijkt alsof u echt zit te luisteren naar Bart Peeters, Clouseau of Raymond Van het Groenewoud.

NIEUW
01:02
Geselecteerd Speelt nu af

Gordon zet zijn indrukwekkende villa te koop

De villa van Gordon (51) staat te koop. De vraagprijs is niet bekend. Geïnteresseerden kunnen zich wenden tot Gordon of zijn makelaars voor meer info. De Nederlander telde zelf 1,2 miljoen euro neer voor het huis, dat acht kamers telt en een woonoppervlakte heeft van 471 vierkante meter. De woning is voorzien van een zwembad met bar, een gym en een keuken.

NIEUW
01:14
Geselecteerd Speelt nu af

Dina Tersago werd ooit afgekeurd door Donald Trump

Vanavond is presentatrice en voormalig Miss België Dina Tersago (40) te gast in ‘Het huis’. “Mij inschrijven voor Miss België was eigenlijk een daad van rebellie”, vertelt ze aan Eric Goens. “Ik zat niet altijd goed in mijn vel. Ik wou een jaar stoppen met studeren, iets doen wat niemand van mij zou verwachten.”

NIEUW
01:21
Geselecteerd Speelt nu af

Kanye West noemt zichzelf "beste artiest ooit"

West nam het woord op een bijeenkomst van de Lakewood Church in Houston. Hij vertelde over zijn switch naar een meer religieuze ideologie, zijn optredens bij de Sunday Service en z'n nieuwe album 'Jesus Is King'. Maar Kanye zou Kanye niet zijn zonder straffe uitspraak. Volgens hem is er een verschuiving die aan slechts een iemand te danken is. En die iemand is Kanye zelf. "De grootste artiest die God ooit heeft geschapen".

NIEUW
01:10
Geselecteerd Speelt nu af

Destadsbader over onenightstand: “Ik heb half uur gehuild”

Het liefdesleven van Niels Destadsbader (31) gaat niet altijd over rozen. In de podcast ‘De Meeloper’ van Qmusic-dj Sam De Bruyn vertelde hij een opvallende anekdote. De populaire zanger dacht dat hij een leuk meisje ontmoet had, maar kwam bedrogen uit toen bleek dat het voor haar enkel om zijn bekendheid draaide. “Ik heb toen een half uur gehuild”, geeft hij toe.

NIEUW
00:51
Geselecteerd Speelt nu af

Wendy Van Wanten: “Soms wordt het allemaal een beetje veel”

Vorige week zegde Wendy Van Wanten (59) plots al haar concerten tot eind januari af. “Mijn vrouwtje is dringend toe aan rust”, verklaarde haar echtgenoot Frans toen kort die afwezigheid, en ook Wendy zelf beaamt dat nu op haar Facebookpagina: “Ik heb mijn lichaam iets te lang in het rood laten gaan.”

NIEUW
01:20
Geselecteerd Speelt nu af

Ouders klagen 7 meisjes aan na vechtpartij aan schoolpoort

Opnieuw is een video opgedoken van een pittige vechtpartij na schooltijd tussen tienermeisjes. De ouders van een 13-jarig meisje hebben bij de politie een klacht ingediend tegen 7 andere meisjes. De directie van het Stedelijk Lyceum Harmonie heeft na onderzoek verschillende leerlingen geschorst, onder wie ook het slachtoffer.

NIEUW
01:27
Geselecteerd Speelt nu af

Test-Aankoop ziet prijzenoorlog door komst Jumbo

“Wij zullen geen prijzenoorlog starten.” Dat verkondigde Jumbo toen het begin deze maand zijn eerste Belgische winkel opende in het Limburgse Pelt. Test-Aankoop deed de test en wat bleek? Een karretje winkelwaar in Jumbo België is 17 procent goedkoper dan exact hetzelfde net over de grens. “Onze supermarkten worden gedwongen om te volgen”, zegt Test-Aankoop.

NIEUW
01:55
Geselecteerd Speelt nu af

Video van moeder gaat viraal na racistisch voorval in trein

Een moeder loopt met haar 6-jarige kind de trein door wanneer een vrouw een opmerkelijke opmerking over het kind maakt tegen haar man. De moeder wordt boos en begint te filmen. Die video gaat nu viraal en wordt ook op de pagina van NS gedeeld.

NIEUW
01:52
Geselecteerd Speelt nu af

Geen medicijn meer voor borstkankerpatiënten

Goeie avond, welkom. Veel ziekenhuizen in ons land zitten bijna door hun voorraad chemo voor een nabehandeling van borstkanker. Er is een tekort in de productie, en geen enkele producent wil nog aan ons land leveren, omdat ze in andere landen veel meer aan dat product verdienen. Vier tot vijf keer meer. Belgische ziekenhuizen moeten nu noodgedwongen in het buitenland inkopen, en de patiënten draaien daarvoor op: het kan 5 à 6.000 euro kosten.

NIEUW
01:30
Geselecteerd Speelt nu af

Politie stopt zoekactie naar Antwerpsupporter

Meer dan een week heeft de politie gezocht naar Ben Vanleene, de voetbalsupporter van 28 die verdween na de match tussen Antwerp en Club Brugge, op 10 november.

NIEUW
00:57
Geselecteerd Speelt nu af

Instapklaar vastgoed vaak binnen het uur verkocht

Door het wegvallen van de woonbonus is er sinds vorige maand een stormloop op vastgoed aan de gang. En het valt op dat vooral instapklare huizen en appartementen op een goede locatie de deur uit vliegen. Vaak hebben die op de eerste bezoekdag al na nauwelijks een uur een koper gevonden.

NIEUW
00:47
Geselecteerd Speelt nu af

Spelers en supporters uit hun dak na perfecte EK-campagne

Opdracht volbracht. De Rode Duivels wonnen met 6-1 tegen Cyprus en hebben na tien EK-kwalificatiematchen 30 punten op hun teller staan en dat werd samen met de fans gevierd bij een optreden van Gala. Belgium's on fire... euhm Freed from desire!

NIEUW
02:26
Geselecteerd Speelt nu af

Rode Duivels sluiten EK-campagne af in stijl

Zo, de verplichte nummertjes zitten erop. De Rode Duivels klopten vandaag Cyprus ondanks een vroege achterstand met 6-1, waardoor ze een historische 30/30 lieten noteren in een EK-kwalificatiecampagne. Laat het echte werk, komende zomer, nu maar komen.

NIEUW
02:46
Geselecteerd Speelt nu af

Herbeleef hier alle 40 goals van de Rode Duivels

De Rode Duivels sloten hun EK-campagne af met een klinkende overwinning tegen Cyprus. Goed voor een historische 30 op 30 en 40 goals. Geniet hier nog eens van alle doelpunten uit de campagne.

NIEUW
00:46
Geselecteerd Speelt nu af

Rode Duivels gaan voor historische 30 op 30

30 op 30 en een feest in het Koning Boudewijnstadion. Onze Rode Duivels gaan voor niets minder vanavond, in hun laatste EK-kwalificatiematch tegen Cyprus. “We moeten onze fans bedanken”, zegt bondscoach Robert Martínez. Sluiten de Duivels in stijl af?

NIEUW
00:59
Geselecteerd Speelt nu af

“Verraden” Moreno moet opkrassen bij Spanje

Een nieuw trainersdispuut bij de nationale ploeg van Spanje. Ondanks een 5-0-overwinning en een 23 op 27 in de EK-kwalificatiecampagne moet bondscoach Robert Moreno opkrassen. Spaanse media melden dat zijn ontslag deze middag aangekondigd wordt en Luis Enrique (49) dicht bij een terugkeer staat naar ‘La Roja’. De voormalige bondscoach nam in juni van dit jaar ontslag om zijn dochter bij te staan in de strijd tegen kanker. Het meisje overleefde de ziekte niet.

NIEUW
01:04
Geselecteerd Speelt nu af

Raymond Poulidor onder grote belangstelling begraven

Raymond Poulidor wordt vandaag ten grave gedragen. De begrafenis van de voormalige wielrenner uit Saint-Léonard-de-Noblat wordt bijgewoond door heel wat prominenten. Allemaal willen ze ‘Poupou’ een laatste groet brengen.

NIEUW
00:25
Geselecteerd Speelt nu af

Boer zkt Vrouw: Eerste kus tussen Etienne en Rebecca

Boer zkt Vrouw: Alle boeren hebben intussen hun keuze gemaakt. Na het keuzemoment van Etienne komt het tot een kleine lieve eerste kus met Rebecca.

NIEUW
02:24
Geselecteerd Speelt nu af

Jasper is 26 jaar en alcoholverslaafd

Een straffe getuigenis vandaag in ‘Make Belgium Great Again’. De 26-jarige Jasper vertelt over zijn alcoholverslaving. “Ik heb geen speciaal verhaal, ik heb hetzelfde verhaal als iemand in je omgeving, iemand die je kent. Mijn eerste pint dronk ik toen ik 14 jaar oud was, op een familiefeest om stoer te doen. Heel onschuldig, zoals iedereen zijn eerste pint drinkt. Omdat niemand zei dat het niet mocht, omdat alcohol zo in onze cultuur zit. Ik dacht dat ik mijn grenzen kende, maar op een bepaald moment moest ik aan artsen in het ziekenhuis uitleggen waarom ik mijn voortanden kwijt was, en ik wist het zelf niet meer.”

NIEUW
04:12
Geselecteerd Speelt nu af

Zita Wauters krijgt het moeilijk in het ziekenhuis

Uploaded by MyChannels

NIEUW
01:00
Geselecteerd Speelt nu af

Hartverscheurend moment voor boer Gerard in Boer zkt Vrouw

Het klinkt als een cliché, maar ‘Boer zkt vrouw’ is dit seizoen een rollercoaster van emoties. Vanavond worden er een paar harten gebroken, maar is er ook een eerste kus. Bij Sabine en Marijke slaat de twijfel toe: zien zij een leven in respectievelijk Kaapverdië en Duitsland met Etienne en Gerard wel zitten?

NIEUW
01:00
Geselecteerd Speelt nu af

Dit is Maurice, Dorien Reynaerts levende knuffelbeer!

Dorien Reynaerts, actrice uit de Buurtpolitie heeft een gigantische hond, genaamd Maurice. Maurice zal Dorien niet snel helpen om dieven te pakken, maar knuffels geven kan hij als de beste! Voor Dorien Reynaert mag er duidelijk wat pak aan zijn!

NIEUW
01:51
Geselecteerd Speelt nu af

Belgium's got Talent: Wat een spieren en talent!

Ook de spierbundels van Bar-Code maken kans om Belgium's got Talent te winnen. Zij zijn dankzij de kijker thuis zeker van een finalplaats dankzij deze performance.

NIEUW
00:57
Geselecteerd Speelt nu af

De Rode Neuzen Acties van PITO Stabroek

Rode Neuzen Reporter video

NIEUW
01:52
Geselecteerd Speelt nu af

Rode Neuzen Dag op Sancta Maria Leuven

Een fifa toernooi voor rode neuzen dag

NIEUW
03:53
Geselecteerd Speelt nu af

Doneer je lach voor Rode Neuzen Dag

Een actie voor rode neuzen dag

NIEUW
00:45
Geselecteerd Speelt nu af

Ben Weyts: "Word ook een Rode Neuzen School"

Ook Ben Weyts springt op de Rode Neuzen kar. Hij roept alle scholen op om Rode Neuzen School te worden.

NIEUW
02:15
Geselecteerd Speelt nu af

Marino zorgt al van zijn 7 jaar voor zichzelf

Rode Neuzen Dag schakelt een versnelling hoger en daar doet Marino Nevejans (16) maar al te graag aan mee. Hij had het niet makkelijk. Marino zorgt al van zijn 7 jaar voor zichzelf en ook op school ging het moeilijk. Gelukkig vond hij een positieve kracht in theater, muziek en kunst. Die kracht wil hij nu doorgeven aan andere jongeren. Hij deelt zijn verhaal in een theatervoorstelling. Marino speelt 58 voorstellingen in scholen over heel Vlaanderen. Hij hoopt zo 15.000 euro in te zamelen voor Rode Neuzen Dag. Het gaat nu al een heel pak beter met Marino. Hij woont bij pleegouders en gaat naar een nieuwe school. Om jongeren zoals Marino te helpen, roept Rode Neuzen Dag op om een actie te organiseren of een gift te doen via rodeneuzendag.be. Het ingezamelde geld gaat naar scholenprojecten om jongeren mentaal, sociaal en fysiek weerbaarder te maken.

NIEUW
01:24
Geselecteerd Speelt nu af

Roy is drie ledematen kwijt maar gaat lachend door het leven

Roy Kunnen uit Bree wordt één van de vaandeldragers van Rode Neuzen Dag 2019. De 21-jarige student verloor vorig jaar drie ledematen toen hij onder een trein belandde, maar staat desondanks positief in het leven. “Ik hoop mensen te kunnen inspireren. Er zijn altijd zaken waar je voor kan vechten.”

Nieuw bij Qmusic

NIEUW
01:44
Geselecteerd Speelt nu af

Pieten, besparen en een brand: de week in 100 seconden!

Kamal Kharmach is jarig en staat deze week extra scherp! "Misschien zou de regering beter besparen op het theater dat gespeeld wordt in het parlement!"

NIEUW
01:10
Geselecteerd Speelt nu af

Niels Destadsbader eerlijk over zijn ergste ervaring in bed

Uploaded by MyChannels

NIEUW
03:43
Geselecteerd Speelt nu af

Emotioneel: Tinne Oltmans brengt haar lijflied 'Wachten'

"Dit nummer zegt voor mij perfect hoe het is om eenzaam te zijn." Tinne Oltmans brengt bij ons een prachtige versie van 'Wachten'... ❤️

NIEUW
01:43
Geselecteerd Speelt nu af

Birgit Van Mol leest na 22 jaar nog eens het radionieuws!

Uploaded by MyChannels

NIEUW
02:22
Geselecteerd Speelt nu af

Wim pingpongt tegen Arne (10) en wordt afgemaakt!

Arne is 10 jaar en pingpongt. Wim Oosterlinck is een bescheiden aantal jaren ouder en pingpongt. Twee keer raden wie wie kapot maakt! 🤣🏓

NIEUW
03:13
Geselecteerd Speelt nu af

Davina Michelle brengt haar cover van 'I Don't Care'

De komende 6 weken brengt Davina Michelle elke woensdag een exclusieve cover voor ons en dit is haar eerste van de reeks! Geniet mee van haar prachtige versie van 'I Don't Care'...

NIEUW
04:04
Geselecteerd Speelt nu af

Valerie en Koen wilden nog een derde kindje

Ann Van Elsen nodigt in De Familie Van Elsen elke zaterdagochtend tussen 10u en 12u een bekend gezicht uit die een familielid meebrengt. Valerie vertelt Ann dat ze naast Zita en Nono graag nog een derde kindje wilde.

NIEUW
01:42
Geselecteerd Speelt nu af

Wordt er gepuberd ten huize De Booser - Wauters?

Ann Van Elsen nodigt in De Familie Van Elsen elke zaterdagochtend tussen 10u en 12u een bekend gezicht uit die een familielid meebrengt. Hoe gaat het met twee pubers in huis bij Valerie en Koen?

NIEUW
02:26
Geselecteerd Speelt nu af

Waarom Zita volgens papa Koen Wauters een topdochter is

Ann Van Elsen nodigt in De Familie Van Elsen elke zaterdagochtend tussen 10u en 12u een bekend gezicht uit die een familielid meebrengt. Waarom is dochter Zita volgens papa Koen Wauters een topdochter?

NIEUW
01:29
Geselecteerd Speelt nu af

De blunder van James Cooke met zijn crush Loïc Nottet

In Zot Gedraaid ontvangt Kris Wauters deze week James Cooke. James heeft en crush op Loïc Nottet en maakte met hem ooit een gigantische blunder mee.

NIEUW
02:21
Geselecteerd Speelt nu af

De Kris Wauters-weetjes over 'Als een leeuw in een kooi'

In Zot Gedraaid ontvangt Kris Wauters deze week James Cooke in de studio op te praten over zijn favoriete muziek. James ging vroeger altijd op reis met "als een leeuw in een kooi" van Willy Sommers, een plaat waar Kris wel een héél persoonlijk weetje over vertelt.

NIEUW
07:07
Geselecteerd Speelt nu af

Raf Van Brussel openhartig over zijn burn-out

In De Familie Van Elsen spreekt Raf Van Brussel openhartig over zijn burn-out.

NIEUW
02:54
Geselecteerd Speelt nu af

De arrestatie van Lee Harvey Oswald

Wist je dat Lee Harvey Oswald toen hij gearresteerd werd voor de moord op President John F Kennedy, rustig een film aan het kijken was terwijl hij een pistool in zijn hand had?

NIEUW
02:56
Geselecteerd Speelt nu af

Vreugdevuren in Scheveningen: van begin tot escalatie

Werp een unieke blik op de nieuwjaarsvuren van Scheveningen en Duindorp: van begin tot escalatie.

NIEUW
02:41
Geselecteerd Speelt nu af

Hoe beschermden de kruisvaarders hun gouden munten?

Krijg een zeldzame inkijk in de kluis met 's werelds grootste gouden muntenverzameling. Het goud werd in de 13e eeuw begraven onder de muren van een kruisvaarderskasteel terwijl het werd aangevallen. In een poging hun fortuinen te smokkelen, namen sommige mensen extremere maatregelen en betaalden een vreselijke prijs.

NIEUW
01:41
Geselecteerd Speelt nu af

Deze honden blinken uit in extreme sporten

Mensen zijn zo gehecht aan hun hond dat ze die overal mee naartoe nemen. Zelfs wanneer ze bijvoorbeeld gaan skydiven.

NIEUW
03:00
Geselecteerd Speelt nu af

Deze sint-bernard doet zelfs Dr. Pol smelten

Wanneer de dierenbescherming deze verwaarloosde sint-bernardshond binnenbrengt, zwicht Dr. Pol meteen. Betekent dit een nieuwe hond in de familie?

NIEUW
03:18
Geselecteerd Speelt nu af

Notre Dame: het gevecht tegen het vuur

Op 15 april 2019 verwoestte een brand een groot deel van de Notre Dame, het boegbeeld van Parijs. Het dak en de muren van de kathedraal raakten ernstig beschadigd, hoe is er toch zoveel mogelijk gered?

Gaming

NIEUW
00:57
Geselecteerd Speelt nu af

20 jaar later: de "Definitive Edition" van Age of Empires II

20 jaar later: de "Definitive Edition" van Age of Empires II

NIEUW
01:44
Geselecteerd Speelt nu af

Google laat je gamen zonder spelconsole

Google lanceert dinsdag een streamingdienst voor games. Het bedrijf gaat dus spelletjes streamen naar alle mogelijke toestellen: niet alleen naar computers en televisies, het werkt ook op sommige smartphones. Streaming kan een echte revolutie veroorzaken in de markt, want het maakt spelconsoles zoals Xbox en Playstation overbodig. VTM Nieuws kon al met de dienst aan de slag.

NIEUW
01:20
Geselecteerd Speelt nu af

Deze games maken indruk op groots Xbox-feest in Londen

Met een barrage van enkele tientallen games lanceert Xbox, het videogamemerk van technologiereus Microsoft, dit weekend zijn nieuwe offensief naar de gamer. Ze werden voorgesteld op X019, een fanfeest in Londen waar duizenden gamers de nieuwe titels dit weekend mogen uitproberen. Maar wij waren er eerst.

NIEUW
01:24
Geselecteerd Speelt nu af

In Bee Simulator verken je wereld door ogen van bij

Het videospel werd ontwikkeld in nauwe samenwerking met imkers en is volgens de makers even leuk als leerzaam.

NIEUW
00:51
Geselecteerd Speelt nu af

4.000 Japanners uit hun dak bij gametoernooi

De vierduizend zitjes voor de Rainbow Six Siege Pro League Finals in Japan waren in een uur uitverkocht. Wereldwijd volgen miljoenen via livestreams de wedstrijden van deze tactische shooter, waarin naadloos teamwork net zo zwaar doorweegt als bovenmenselijke reflexen.

NIEUW
01:09
Geselecteerd Speelt nu af

Ridders bij presentatie game waar tien jaar aan werd gewerkt

Met een groots lanceringsevent in middeleeuwse stijl stelde het Koreaanse gamebedrijf Blueside zijn game Kingdom Under Fire II voor. Tien jaar lang zijn de ontwikkelaars eraan bezig geweest, met een totaal prijskaartje van meer dan 70 miljoen euro. Daar kon dus ook nog wel een duur feestje vanaf.

Club Brugge

NIEUW
01:25
Geselecteerd Speelt nu af

Club in catacomben Parc des Princes

Club in catacomben Parc des Princes

NIEUW
00:11
Geselecteerd Speelt nu af

Club Brugge wint in YL

Uploaded by MyChannels

NIEUW
01:37
Geselecteerd Speelt nu af

Club klaar voor match in Parc des Princes

Club klaar voor match in Parc des Princes

NIEUW
02:30
Geselecteerd Speelt nu af

Vormer heeft emotionele babbel met familie verongelukte fan

Vormer heeft emotionele babbel met familie verongelukte fan

NIEUW
01:43
Geselecteerd Speelt nu af

Emotionele Lambert ziet indrukwekkende tifo Club-fans

Emotionele Lambert ziet indrukwekkende tifo Club-fans

NIEUW
02:09
Geselecteerd Speelt nu af

Graaf Lippens op bezoek bij Club Brugge

Uploaded by MyChannels

NIEUW
00:48
Geselecteerd Speelt nu af

Ken jij dit miljoenen jaar oude natuurmonument?

Insijpelend regenwater heeft de kalkhoudende bodem geërodeerd en deze kloof gevormd. Het heeft de elementen miljoenen jaren gekost om dit prachtige beeldhouwwerk te vormen.

NIEUW
05:10
Geselecteerd Speelt nu af

Steeds meer zuiderse soorten in de Noordzee

Onze Natuur ging met de opleiding mariene biologie van de Vrije Universiteit Brussel mee de Noordzee op om onderzoek te doen naar de soorten die er leven. En de resultaten waren best verrassend!

NIEUW
03:56
Geselecteerd Speelt nu af

Vier zeehonden losgelaten op het strand van Blankenberge

Vier geredde zeehonden werden vandaag door SEA LIFE Blankenberge vrijgelaten in de Noordzee. Ze werden enkele maanden in het centrum verzorgd om weer aan te sterken, nadat ze in nood aangespoeld waren.

NIEUW
01:14
Geselecteerd Speelt nu af

Gekke dieren van Onze Natuur

Tijdens het maken van onze natuurdocumentaire komen we af en toe gekke dieren tegen. Dit is tot nu toe onze top vijf.

NIEUW
01:04
Geselecteerd Speelt nu af

Bronstige edelherten

Tijdens de bronst hoor je het burlen van het mannelijke edelhert al van ver door de bossen weerklinken. De mannetjes imponeren elkaar met hun gebrul en gaan soms zelfs het gevecht aan.

NIEUW
01:37
Geselecteerd Speelt nu af

Unieke luchtbeelden van bloeiende Kalmthoutse heide

Vlieg mee met onze drone over de paarse heide.