NIEUW
00:53
Geselecteerd Speelt nu af

Hoe houd je je seksleven spannend?

Wanneer in het callcenter van Jens Dendoncker een vraag binnenkomt, geeft Ria opmerkelijk advies: “Er zijn genoeg speeltjes”. DA’S LIEFDE!, elke maandag om 20.40 bij VTM en op VTM GO.

NIEUW
01:31
Geselecteerd Speelt nu af

FKA Twigs vertelt over mishandeling door Shia LaBeouf

Zangeres FKA Twigs vertelt in de Podcast van Louis Theroux over de mishandelingen door Shia LaBeouf.

NIEUW
01:26
Geselecteerd Speelt nu af

Sergio heeft clusterhoofdpijn: “Dan is extra zuurstof nodig”

Sergio Quisquater (55) heeft sinds 1997 episodische clusterhoofdpijn. Dat vertelde de zanger aan Sven & Anke op Joe.

NIEUW
01:52
Geselecteerd Speelt nu af

Ex komt alweer met griezelig verhaal over Armie Hammer

De verhalen die de ronde doen over de Amerikaanse acteur Armie Hammer (34) worden steeds vreemder. Van fantasieën over verkrachting en kannibalisme, tot verwonding van zijn partners. Paige Lorenze (22), één van zijn exen, komt met alweer een bizar weetje over de ‘Call Me By Your Name’-acteur: “Hij gebruikte mannequins om uit te dokteren hoe hij een vrouw moest vastbinden.”

NIEUW
02:24
Geselecteerd Speelt nu af

Twee epische filmmonsters clashen in Godzilla vs. Kong

Alexander Skarsgård speelt een geoloog die de hulp van King Kong inroept om de mensheid te beschermen tegen zeemonster Godzilla.

NIEUW
00:54
Geselecteerd Speelt nu af

Knight Rider-auto verkocht voor bijna 250.000 euro

David 'Knight Rider' Hasselhoff heeft zijn versie van K.I.T.T. - de slimme wagen uit de reeks - geveild.

De meest bekeken video's op HLN

NIEUW
01:42
Geselecteerd Speelt nu af

Donald Trump neemt afscheid

"We houden van jullie", gaf Trump mee in zijn toespraak. "Dit zijn vier ongelooflijke jaren geweest. Ik wil mijn familie en medewerkers bedanken. Mensen begrijpen niet hoe hard deze familie gewerkt heeft. En dat deden we voor jullie. We hebben veel verwezenlijkt. Melania was zo populair bij het volk."

NIEUW
01:05
Geselecteerd Speelt nu af

Vrees voor onrust in ons land groeit

In Nederland zijn protesten tegen de coronamaatregelen en de avondklok gisteren voor de derde dag op rij uitgemond in gewelddadige rellen. Ook bij ons groeit de vrees voor onrusten na een aantal verontrustende berichten op sociale media.

NIEUW
06:27
Geselecteerd Speelt nu af

Marc Noppen: "We mogen niet dezelfde fout maken"

De coronacijfers stijgen weer en dat zorgt voor ongerustheid. CEO van het UZ Brussel Marc Noppen zegt dat we niet dezelfde fout mogen maken als bij de tweede golf. "We zitten op een kantelmoment, we moeten misschien nog verstrengen." Zo zouden de naschoolse indooractiviteiten voor kinderen onder de twaalf beter afgeschaft worden volgens hem.

NIEUW
01:56
Geselecteerd Speelt nu af

Opnieuw chaotische avond in veel Nederlandse steden

In Nederland zijn maandagavond op verschillende plaatsen opnieuw rellen uitgebroken, uit onvrede met de strengere coronamaatregelen. Onder meer in Rotterdam, Geleen, Amsterdam, Den Bosch, Haarlem, Amersfoort en Zwolle moest de politie ingrijpen.

NIEUW
05:40
Geselecteerd Speelt nu af

OESO-onderwijsexpert: "We moeten preventiemaatregelen nemen"

OESO-onderwijsexpert Dirk Van Damme: "We moeten preventiemaatregelen nemen. Beter de korte pijn dan een langgerekt proces."

NIEUW
01:17
Geselecteerd Speelt nu af

Opnieuw rellen op verschillende plaatsen in Nederland

In Nederland zijn er op verschillende plaatsen opnieuw rellen uitgebroken, uit onvrede met de strengere coronamaatregelen. Onder meer in Rotterdam, Geleen, Amsterdam, Amersfoort en Zwolle moest de politie al ingrijpen. De Nederlandse politie is in opperste staat van paraatheid. “We hanteren vanavond een lik-op-stukbeleid, wat inhoudt dat we direct gaan ingrijpen en bekeuren.”

NIEUW
01:46
Geselecteerd Speelt nu af

UITGELEGD. Wanneer mag je toch op reis?

Wanneer mag je toch op reis?

NIEUW
01:08
Geselecteerd Speelt nu af

UITGELEGD. Hoe besmettelijk is de Zuid-Afrikaanse variant?

Hoe besmettelijk is de Zuid-Afrikaanse variant?

NIEUW
01:39
Geselecteerd Speelt nu af

Hoe vraag je een compensatie voor zonnepanelen aan?

De Vlaamse regering gaat 101.000 gezinnen met zonnepanelen en een digitale meter een eenmalige compensatie geven.

NIEUW
02:00
Geselecteerd Speelt nu af

UITGELEGD. Hoe zal de inauguratie van Joe Biden verlopen?

Hoe zal de inauguratie van Joe Biden verlopen?

NIEUW
01:40
Geselecteerd Speelt nu af

UITGELEGD. Hoe werd Elon Musk de rijkste man ter wereld?

Hoe werd Elon Musk de rijkste man ter wereld?

NIEUW
01:46
Geselecteerd Speelt nu af

UITGELEGD. Wanneer wordt wie gevaccineerd in België?

Wanneer wordt wie gevaccineerd in België?

NIEUW
22:47
Geselecteerd Speelt nu af

Calvo: "Ik was het echt beu om felle oppositie te voeren"

Zaterdag zie je op HLN opnieuw een aflevering van ons online programma De Zeven Vragen. Daarin stelt Hannelore Simoens, politiek journaliste bij VTM NIEUWS, zeven scherpe en originele vragen aan een politicus. Deze week is dat Kristof Calvo, in 2010 nog het jongste parlementslid ooit in De Kamer en vandaag fractieleider van Ecolo-Groen.

NIEUW
23:13
Geselecteerd Speelt nu af

Van Peel: "Kandidaat-ondervoorzitter? De kans is groot, ja"

Zaterdag zie je op HLN opnieuw een aflevering van ons online programma De Zeven Vragen. Daarin stelt Hannelore Simoens, politiek journaliste bij VTM NIEUWS, zeven scherpe en originele vragen aan een politicus. Deze week is dat Valerie Van Peel, boegbeeld van de N-VA en Kamerlid. En jij kan zelf ook een vraag inzenden.

NIEUW
22:40
Geselecteerd Speelt nu af

Van Grieken: "We hadden strenger moeten zijn in het begin"

Zaterdag zie je op HLN opnieuw een aflevering van ons online programma De Zeven Vragen. Daarin stelt Hannelore Simoens, politiek journaliste bij VTM NIEUWS, zeven scherpe en originele vragen aan een politicus. Deze week is dat Tom Van Grieken, de voorzitter van Vlaams Belang.

NIEUW
17:48
Geselecteerd Speelt nu af

Sammy Mahdi: Deze job zorgt voor eelt op je ziel

Zaterdag zie je op HLN opnieuw een aflevering van ons online programma ‘De Zeven Vragen’. Daarin stelt Hannelore Simoens, politiek journaliste bij VTM NIEUWS, zeven scherpe en originele vragen aan een politicus. Deze week is dat staatssecretaris voor Asiel en Migratie Sammy Mahdi (CD&V).

NIEUW
23:35
Geselecteerd Speelt nu af

Weyts: "Bart heeft me twee keer gevraagd Theo te ontslaan"

In ‘De Zeven Vragen’ stelt Hannelore Simoens een politicus ook die vragen die misschien niet altijd gesteld worden in een traditioneel politiek interview.

NIEUW
22:18
Geselecteerd Speelt nu af

Ibiza met De Wever of Rousseau? Zonder twijfel, De Wever

Elke week stelt journaliste Hannelore Simoens zeven vragen aan een politicus. Deze week is MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez te gast.

HLN Talks

NIEUW
13:08
Geselecteerd Speelt nu af

Anuna De Wever openhartig bij HLN Talks

Volgens Anuna De Wever is de coronacrisis een zoveelste signaal is dat we een ambitieus klimaatbeleid nodig hebben. In een nieuwe HLN Talks bekent de activist(e) hoe lastig ze het heeft met iedereen die de klimaatcrisis niet serieus neemt. “Mijn psycholoog leert mij omgaan met die onwetendheid”, klinkt het in gesprek met Magali De Reu.

NIEUW
14:37
Geselecteerd Speelt nu af

Karolien Debecker over depressie: "Ga naar de psycholoog"

Voor het eerst praat Karolien Debecker (41) over de depressie waarmee ze als jongvolwassene kampte. Ze heeft op een gegeven moment psychotherapie gecombineerd met antidepressiva. “Ik kreeg al die opgekropte angst en verdriet niet meer verwerkt”, vertelt het radiogezicht aan Magali De Reu in een nieuwe HLN Talks.

NIEUW
12:30
Geselecteerd Speelt nu af

Steven Van Gucht: “Mijn mentale crash gaat zeker nog komen"

Hoewel Steven Van Gucht (44) vaak wordt bejubeld omwille van zijn goede crisiscommunicatie en optimisme, heeft hij het achter de schermen wel regelmatig moeilijk. “Vlak voor ik het nieuws moest brengen van het twaalfjarig meisje dat aan het virus was overleden, heb ik gehuild. Maar ik denk dat mijn echte crash nog moet komen”, bekent de viroloog open en eerlijk in een nieuwe HLN Talks.

NIEUW
11:36
Geselecteerd Speelt nu af

Erika Vlieghe: “Sommige mensen wensen mij dood"

Erika Vlieghe worstelt met de publieke reacties op het slechte nieuws dat ze soms moet brengen. Afgelopen week kreeg de infectiologe zelfs doodswensen aan haar adres. “Iemand zei me dat hij hoopte dat ik corona kreeg".

NIEUW
14:10
Geselecteerd Speelt nu af

HLN Talks met Evi Hanssen

Hoe langer Evi terugblikt op de meest turbulente periodes uit haar leven, hoe meer ze beseft dat ze waarschijnlijk met een depressie heeft gesukkeld. “We zien dat nog steeds als een ziekte die ervoor zorgt dat we ‘s ochtends niet meer uit ons bed geraken. Net die misinformatie zorgt er ook voor dat het nog steeds zo’n taboe is”, klinkt het bij HLN Talks.

NIEUW
13:51
Geselecteerd Speelt nu af

Oosterlinck: "Hoop dat mijn kinderen zichzelf kunnen zijn"

Wim Oosterlinck praat in HLN Talks onder andere over zijn carrièreswitch, mentale problemen, transgenders en sociale media, "de vuilsnisbak van de meningen" volgens Wim. Volg Magali De Reu op Instagram voor meer inzichten, nieuws en gesprekken via www.instagram.com/techmag_

NIEUW
00:57
Geselecteerd Speelt nu af

Emotionele Wendy Van Wanten maakt oude communiefoto na

Wendy Van Wanten maakt samen met Frans en dochter Estelle een foto na van haar vormsel. Iets waar ze heel emotioneel van wordt. 'Groeten Uit', elke dinsdag om 20.40 bij VTM en op VTM GO.

NIEUW
01:29
Geselecteerd Speelt nu af

Dief in brillenwinkel op heterdaad betrapt én gevat

De politie wordt opgeroepen voor een diefstal in een brillenwinkel. Eén van de daders wordt door de eigenaar zelf staande gehouden tot ze arriveren. 'Op Interventie', elke woensdag om 20.40 bij VTM en op VTM GO.

NIEUW
03:05
Geselecteerd Speelt nu af

Tourist LeMC en Niels Destadsbader strijden in The Voice

In The Voice van Vlaanderen wordt er opnieuw keihard gestreden om muzikaal talent. Vertrouwde coaches Koen Wauters en Natalia krijgen versterking van vers bloed: Niels Destadsbader en Tourist LeMC. Zij gaan al meteen de strijd aan met elkaar.

NIEUW
01:13
Geselecteerd Speelt nu af

EXCLUSIEF: Bekijk de eerste minuut van de telenovelle Lisa

Maak kennis met de verlegen Lisa in de nieuwe telenovelle 'Lisa'. Vanavond om 20.40 en vanaf dinsdag elke weekdag om 18.20 bij VTM en op VTM GO.

NIEUW
03:11
Geselecteerd Speelt nu af

Vindt Evelyne meteen haar Spaanse droomwoning?

Steve en Inge gingen voor Evelyne op zoek naar een appartement aan de Spaanse kust. Ze toonden haar drie panden en krijgen vandaag het verlossende nieuws dat Evelyne haar hart verloren heeft aan één van de huisjes. Bekijk de volledige aflevering op VTM GO.

NIEUW
02:26
Geselecteerd Speelt nu af

Makelaars Sabine en Danny combineren immo met kunst

Sabine en Danny baten samen ‘Sunny Home Spain’ in La Nucía uit. In hun gloednieuw kantoor zal er ook plaats zijn voor de andere passie van Danny: happy art. Bekijk de volledige aflevering van 'Costa Belgica' op VTM GO.

NIEUW
01:21
Geselecteerd Speelt nu af

Overleden 16-jarige zat aan het stuur en reed 100 km/uur

Tijdens het dodelijk ongeval in Leefdaal zat de overleden T.A.S (16) uit Sint-Niklaas zelf achter het stuur. Na technisch-wetenschappelijk onderzoek blijkt ook dat hij het dubbel van de toegelaten snelheid van 50 km/uur reed. De passagier, ook een 16-jarige jongeman uit Leefdaal, werd zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis en werd ondertussen verhoord. “Hij is zwaar in shock”, zegt Nele Michiels van het Leuvense parket.

NIEUW
01:55
Geselecteerd Speelt nu af

Kat overleeft op het nippertje nachtmerrie in vuilniskar

De Russische kat Kite wordt door zijn baasje in een zak achtergelaten bij het afval, maar als bij wonder overleeft de kat de rit met de vuilniswagen. Ook bij de sorteerband heeft het dier geluk dat een arbeider de zak nog net op tijd van de band neemt en de kat redt.

NIEUW
00:49
Geselecteerd Speelt nu af

Gemeenteraadslid vergeet micro te muten: "Wat een kieken"

Het betrapte gezicht van Antwerps gemeenteraadslid Kevin Vereecken (N-VA) spreekt boekdelen. Tijdens een verhitte discussie over de overvolle trams in Antwerpen vergeet hij zijn microfoon uit te schakelen en noemt hij raadslid Peter Mertens (PVDA) een ‘kieken’. Vereecken wordt daarop de les gespeld door partijgenoot en voorzitter Bart De Wever.

NIEUW
01:37
Geselecteerd Speelt nu af

Van Ranst: "Binnenkort meer duidelijkheid over varianten"

Binnen twee weken zullen we meer duidelijkheid hebben over de nieuwe coronavarianten. Het worden spannende weken. Dat heeft viroloog Marc Van Ranst verklaard aan VTM Nieuws over de beslissing van het Overlegcomité om pas op 5 februari uitsluitsel te geven over de heropening van niet-medische contactberoepen.

NIEUW
00:48
Geselecteerd Speelt nu af

Politie moet waterkanon inzetten na protest orthodoxe joden

Voor de tweede dag op rij protesteerden honderden orthodoxe joden in Israël.

NIEUW
01:02
Geselecteerd Speelt nu af

CEO doet zich voor als motelmedewerker om vaccin te krijgen

De 55-jarige Rodney Baker is opgestapt als CEO van een Canadese casinoketen nadat hij had valsgespeeld om een coronavaccin te krijgen. Samen met zijn vrouw, de 32-jarige actrice Ekaterina Baker, deed hij zich in een afgelegen dorpje voor als motelmedewerker. Met succes: ze zijn gevaccineerd, weliswaar met doses die bedoeld waren voor de inheemse bevolking, die heel kwetsbaar is. De twee hebben boetes en klachten aan hun been.

NIEUW
02:07
Geselecteerd Speelt nu af

Eén jaar geleden kwam Kobe Bryant om bij helikoptercrash

Dag op dag een jaar geleden ging er een schokgolf door de (sport)wereld. NBA-grootheid Kobe Bryant, zijn dochter Gianna en zeven anderen verloren het leven in een helikoptercrash. Maar ‘Black Mamba’ leeft verder.

NIEUW
00:56
Geselecteerd Speelt nu af

Club-aanvaller Dennis legt medische tests af bij FC Köln

Behoudens ongelukken verhuist Emmanuel Dennis (23) op huurbasis van Club Brugge naar het Duitse FC Köln. Er is een akkoord, later legt de Nigeriaan zijn medische tests af.

NIEUW
02:02
Geselecteerd Speelt nu af

Bart Tommelein: "Het WK wordt een afgebakend evenement"

Bart Tommelein: "Het WK wordt een afgebakend evenement"

NIEUW
01:14
Geselecteerd Speelt nu af

Chelsea zet Frank Lampard op straat

Het ongeduld bij Chelsea slaat weer toe. De Engelse topclub kondigt vandaag het ontslag van zijn trainer, Frank Lampard, aan. Thomas Tuchel, eerder dit seizoen doorgestuurd bij PSG, is de favoriet om hem op te volgen.

NIEUW
00:46
Geselecteerd Speelt nu af

Vandaag kruis over amateurvoetbal?

Om 14 uur vergaderen leden van de bond, de amateurvleugels en de politiek.

NIEUW
01:49
Geselecteerd Speelt nu af

Van der Poel: "Wout is dik in orde"

Reactie Van der Poel na Overijse

Gaming

NIEUW
01:33
Geselecteerd Speelt nu af

Belgian League Spring Split 2021 - Week 3 Highlights

Highlights uit de derde week van de Belgian League Spring Split 2021.

NIEUW
01:00
Geselecteerd Speelt nu af

Scott Pilgrim vs. The World speelt ouderwets lekker

Scott Pilgrim vs. The World is een ouderwetse 2D beat ‘em up à la Streets of Rage of Double Dragon. De game oogt ook tien jaar na datum nog steeds fris en ook de chiptunesoundtrack heeft nog niets aan kwaliteit ingeboet.

NIEUW
01:29
Geselecteerd Speelt nu af

Hoogtepunten week twee Belgian League

Highlights van week 2 in de 2021 Spring Split van de Belgian League.

NIEUW
00:47
Geselecteerd Speelt nu af

Super Meat Boy heeft na tien jaar eindelijk een opvolger

In deze autorunner red je als Super Meat Boy of echtgenote Bandage Girl je ontvoerde dochter Nugget. Daarvoor trotseer je tienduizenden gevaren, zoals vleesmolens en snijmachines.

NIEUW
01:35
Geselecteerd Speelt nu af

De hoogtepunten van de eerste week van de Belgian League

Highlights uit de eerste week van de 2021 Spring Split in de Belgian League.

NIEUW
00:45
Geselecteerd Speelt nu af

Mix van Wolfenstein en Super Monkey Ball is hilarisch

Gameontwikkelaar en YouTuber Nickireda scoort met een prachtige mash-up van twee schijnbaar onverzoenbare gameklassiekers. Aan de ene kant Wolfenstein 3D uit 1992, een van de eerste firstpersonshooters. Aan de andere kant Super Monkey Ball uit 2001. Daarin rol je met een aapje in een bal doorheen de spelwereld.

Nieuw bij Joe

NIEUW
03:51
Geselecteerd Speelt nu af

Loïc Nottet & Laura Tesoro - Strangers | live bij Joe

Loïc Nottet & Laura Tesoro brengen 'Strangers' live bij Joe.

NIEUW
04:15
Geselecteerd Speelt nu af

Mama's Jasje in het Frans dat is altijd magie

Elke dinsdagochtend brengt Mama's Jasje bij Sven & Anke een cover van een greatest hit uit de Top 2000. Vandaag brengen ze een eigen versie van 'Et Si Tu n’Existais Pas' van Joe Dassin.

NIEUW
03:54
Geselecteerd Speelt nu af

Wauw! 'Zo Bijzonder' klinkt Mama's Jasje bij Sven & Anke

Elke dinsdagochtend brengt Mama's Jasje bij Sven & Anke een cover van een greatest hit uit de Top 2000. Vandaag brengen ze een eigen versie van 'Zo Bijzonder' van Gers Pardoel.

NIEUW
03:58
Geselecteerd Speelt nu af

"Dieter Vanthourenhout had daar de schrik van zijn leven"

In 'Speeltijd keert Ann Van Elsen elke week met een bekend persoon terug naar de klas (middelbaar of lagere school) om samen de fijne momenten uit de tienerjaren te herbeleven. Deze week: Niels Albert.

NIEUW
03:33
Geselecteerd Speelt nu af

"Als ik bij Valeska ben, heb ik niemand anders nodig"

In 'Speeltijd keert Ann Van Elsen elke week met een bekend persoon terug naar de klas (middelbaar of lagere school) om samen de fijne momenten uit de tienerjaren te herbeleven. Deze week: Niels Albert.

NIEUW
01:51
Geselecteerd Speelt nu af

"Ik met mijn wereldkampioenentrui de politiecombi in"

In 'Speeltijd keert Ann Van Elsen elke week met een bekend persoon terug naar de klas (middelbaar of lagere school) om samen de fijne momenten uit de tienerjaren te herbeleven. Deze week: Niels Albert.

#generatiecorona

NIEUW
07:55
Geselecteerd Speelt nu af

#generatiecorona. Jo: "Geen licht aan einde van de tunnel”

Jo (23) - beter gekend als DJ Used - zag zijn jaar van de doorbraak volledig in het water vallen door corona: “Ik zie geen licht aan het einde van de tunnel.” #generatiecorona. Getuigenissen van een jonge generatie die zich vergeten voelt in deze bizarre tijden.

NIEUW
06:24
Geselecteerd Speelt nu af

#generatiecorona. Rajani: "Het lijkt een lot van de loterij"

Rajani (26) bleef wekenlang thuis maar kreeg tóch corona: “Het lijkt wel een lot uit de loterij." #generatiecorona. Getuigenissen van een jonge generatie die zich vergeten voelt in deze bizarre tijden.

NIEUW
04:45
Geselecteerd Speelt nu af

#generatiecorona. Lien: "Voor jongeren is het moeilijker"

Lien (21) begon volle moed aan haar nieuwe studies. Tot corona daar een stokje voor stak. Groepswerken liepen fout, professionele connecties werden gemist. "Je weet niet hoe de nabije toekomst eruit zal zien en dat maakt onzeker." #generatiecorona. Getuigenissen van een jonge generatie die zich vergeten voelt in deze bizarre tijden.

NIEUW
05:56
Geselecteerd Speelt nu af

#generatiecorona. Lies: "Jongeren worden harder getroffen"

Lies (20) moest bijna alles opgeven wat haar dierbaar was: haar hobbies, haar lief, haar kotleven: "Wij worden harder getroffen, dus dan vind ik het oneerlijk dat wij exact dezelfde maatregelen moeten volgen als alle anderen." #generatiecorona. Getuigenissen van een jonge generatie die zich vergeten voelt in deze bizarre tijden.

NIEUW
02:05
Geselecteerd Speelt nu af

#generatiecorona. De Wachter: "Dit komt goed"

Psychiater Dirk De Wachter probeert de jongeren moed in te praten. "De mensheid heeft voor moeilijkere #generatiecorona. Getuigenissen van een jonge generatie die zich vergeten voelt in deze bizarre tijden.

Nieuw bij Qmusic

NIEUW
04:16
Geselecteerd Speelt nu af

Dany Verstraeten is een Backstreet Boy!

Hoe klonk de intro van VTM Nieuws in de 90's? Is het waar dat toen elke reden goed was om in de champagne te vliegen? En vooral, naar welke muziek luisterde Dany Verstraeten in de 90's?

NIEUW
04:25
Geselecteerd Speelt nu af

Marc van Ranst over de slechte coronacijfers

"Een pandemie is een boek met veel hoofdstukken en telkens als het bijna uit is, komt er weer een nieuw hoofdstuk. Er zullen nog een paar verrassingen komen, in de goede én de slechte zin. Dat is helaas de aard van het beestje."