NIEUW
01:25
Geselecteerd Speelt nu af

Hallucinant: tijdrijders vallen door hevige regen

Het parcours is bijna niet meer te berijden door de felle regen in Yorkshire. En er zijn ook al enkele ernstige valpartijen geweest, maar toch gaat het WK tijdrijden bij de beloften door.

NIEUW
00:45
Geselecteerd Speelt nu af

Peter Maes nieuwe coach Lommel SK

Verrassing van formaat in het Soevereinstadion van Lommel SK. Daar werd vanmiddag niemand minder dan Peter Maes (55) voorgesteld als nieuwe T1.

NIEUW
00:51
Geselecteerd Speelt nu af

Amerikaans Bokser Patrick Day vier dagen na KO overleden

De Amerikaanse bokser Patrick Day is op 27-jarige leeftijd overleden, vier dagen nadat hij in de ring ernstig hersenletsel opliep. De Amerikaan werd zondag in een kunstmatige coma gebracht nadat hij knock-out was geslagen in de tiende ronde van een wedstrijd in het super-weltergewicht tegen Charles Conwell, in Chicago.

NIEUW
01:53
Geselecteerd Speelt nu af

Rode Duivels al bijna zeker van twee tegenstanders op het EK

De kwalificatie voor het EK is sinds de interland tegen San Marino (9-0) binnen voor de Rode Duivels. Daardoor is het nu al met argusogen uitkijken naar volgend jaar. Want wat blijkt? Onze nationale ploeg is bij de huidige gang van zaken zo goed als zeker van twee tegenstanders in de poulefase.

NIEUW
01:25
Geselecteerd Speelt nu af

Tour 2020 opnieuw voor berggeiten

Het parcours voor de Tour van volgend jaar is bekend. De voorstelling in Parijs gebeurde in het bijzijn van viervoudig winnaar Chris Froome en titelverdediger Egan Bernal. De klimtijdrit op de voorlaatste dag naar La Planche des Belles Filles is de blikvanger. Verder wordt het vooral weer een Tour voor klimmers met vier aankomsten bergop. Twee daarvan liggen in de eerste week. “De Tour ging nog nooit zo vroeg, zo hoog”, aldus koersdirecteur Christian Prudhomme.

NIEUW
00:48
Geselecteerd Speelt nu af

Van Himst op bezoek bij boezemvriend Merckx

Wielrenner Eddy Merckx belandde in het ziekenhuis na een val tijdens een fietstocht. Zijn goede vriend Paul Van Himst ging op bezoek om te kijken hoe het met hem gaat. “Het gaat goed met Eddy, het valt mee. Na enkele dagen denk ik dat hij naar huis kan”, zegt Van Himst.

NIEUW
00:48
Geselecteerd Speelt nu af

Ook vader van Nederlandse ‘spookgezin’ aangehouden

De politie heeft vandaag ook de 67-jarige vader van het Nederlandse ‘spookgezin’ aangehouden. Gerrit-Jan van D. wordt verdacht van vrijheidsberoving, mishandeling en witwassen. De man verbrak in de jaren tachtig al alle banden met zijn familie. Daarbij drukte hij de familie op het hart om geen enkele poging in het werk te stellen zijn verblijfplaats te achterhalen.

NIEUW
00:49
Geselecteerd Speelt nu af

Spaanse politie slaat op toeristen

Het is nog steeds onrustig in Barcelona. Sinds de veroordeling van negen Catalaanse separatisten, komen Catalanen op straat om te protesteren tegen de uitspraak van de rechtbank. Overdag gebeurt dat meestal vreedzaam maar als de avond valt heerst er chaos en geweld. Ook verdwaalde toeristen delen daarbij in de klappen.

NIEUW
02:11
Geselecteerd Speelt nu af

Pence: “Akkoord met Turkije over staakt-het-vuren in Syrië”

De Verenigde Staten en Turkije hebben een akkoord bereikt over een tijdelijke staking van het Turkse offensief in het noorden van Syrië. Dat deelt de Amerikaanse vicepresident Mike Pence mee tijdens een persconferentie. Turkije zal de Koerdische YPG 120 uur de tijd geven om zich terug te trekken uit de regio.

NIEUW
00:51
Geselecteerd Speelt nu af

Jean Lambrecks wil niet dat Dutroux vroeger vrijkomt

Marc Dutroux probeert vrij te komen uit de gevangenis. Hij vroeg vandaag aan de strafuitvoeringsrechtbank om een team van psychiaters, om zijn mentale toestand en het risico op recidive opnieuw te beoordelen. Jean Lambrecks, de vader van de vermoorde Eefje, was aanwezig. “Ik ben helemaal niet akkoord. Ik vind dat hij zijn straf volledig moet uitzitten.”

NIEUW
01:25
Geselecteerd Speelt nu af

Schoonvader Julie Van Espen geeft gratis les zelfverdediging

Peter Huyghe, de schoonvader van Julie Van Espen, geeft dit academiejaar gratis lessen zelfverdediging aan de Universiteit Antwerpen.

NIEUW
01:14
Geselecteerd Speelt nu af

Deriemacker veroordeeld tot 30 jaar cel

De volksjury heeft Daniel Deriemacker (38) vandaag schuldig bevonden aan de moord op zijn echtgenote Carmen Garcia Ortega (35). Hij werd zonet veroordeeld tot 30 jaar cel. De beschuldigde bracht zijn vrouw op 10 januari 2017 in Komen met messteken en stampen tegen het hoofd om het leven, maar heeft zijn betrokkenheid altijd ontkend. Het openbaar ministerie had 30 jaar en 10 jaar terbeschikkingstelling gevorderd.

NIEUW
01:10
Geselecteerd Speelt nu af

Bella Hadid heeft het meest perfecte gezicht ter wereld

Supermodel Bella Hadid is verkozen tot mooiste vrouw ter wereld. Dat heeft ze niet alleen te danken aan haar modellenstatus, maar ook aan haar gezicht, dat volgens wiskundige berekeningen zo goed als perfect in verhouding is.

NIEUW
01:03
Geselecteerd Speelt nu af

Marco Borsato bekent affaire met pianiste

Marco Borsato (52), die sinds 1998 is getrouwd met zijn Leontine, zou in 2009 een korte en geheime affaire hebben gehad met de Nederlandse concertpianiste en componiste Iris Hond (32). De ‘relatie’, die zich ontwikkelde in de periode dat de productiemaatschappij van de zanger (The Entertainment Group) failliet ging, betekende geen bom onder zijn huwelijk met Leontine. De twee zijn nog steeds samen.

NIEUW
00:45
Geselecteerd Speelt nu af

Cuba Gooding Jr. in steeds nauwere schoentjes

Het wordt heet onder de voeten van Cuba Gooding Jr. (51). De acteur werd in juni al aangehouden voor aanranding. Vorige week kwam daar nog een gelijkaardige aanklacht bij. Volgens de openbare aanklager hebben zich bovendien nog twaalf andere vrouwen gemeld. Gooding blijft beweren dat hij onschuldig is.

NIEUW
00:54
Geselecteerd Speelt nu af

Paaldansende Jennifer Lopez: "Waar ben ik mee bezig?"

Ze is ondertussen al 50, maar wanneer je Jennifer Lopez aan het werk ziet, zou je dat absoluut niet zeggen. De actrice en zangeres is te zien in de film ‘Hustlers’, waarin ze een stripper speelt die samen met enkele collega’s besluit om hun klanten te beroven. Dat betekent: weinig kleren en paaldansen. Twee dingen waar de actrice aan moest wennen.

NIEUW
01:33
Geselecteerd Speelt nu af

Prins Harry in tranen tijdens speech over vaderschap

Prins Harry kon zijn tranen niet bedwingen tijdens een speech over het vaderschap. Hij sprak op het evenement WellChild Awards. Daar worden er ieder jaar prijzen uitgereikt aan zieke kinderen die anderen inspireren.

NIEUW
00:45
Geselecteerd Speelt nu af

Felicity Huffman meldt zich aan in gevangenis

De Amerikaanse actrice Felicity Huffman, bekend van de tv-serie ‘Desperate Housewives’, heeft zich vandaag aangemeld in een gevangenis in Californië, waar ze twee weken achter de tralies zal zitten. De actrice werd in september veroordeeld tot twee weken gevangenisstraf voor het betalen van 15.000 dollar (13.500 euro) om de toelatingsexamens aan de universiteit van haar oudste dochter te vervalsen.

NIEUW
01:37
Geselecteerd Speelt nu af

Unieke luchtbeelden van bloeiende Kalmthoutse heide

Vlieg mee met onze drone over de paarse heide.

NIEUW
00:53
Geselecteerd Speelt nu af

Zeldzame gevlekte ringslang duikt op in Maasmechelen

Slangen doen ons denken aan tropische landen, maar ze zitten ook in onze natuur. De zeldzame gevlekte ringslang is één van onze drie inheemse slangensoorten. Je hoeft niet bang te zijn als je haar tegenkomt: ze is niet giftig voor mensen en vindt ons even eng als wij haar!

NIEUW
01:20
Geselecteerd Speelt nu af

Tijgerspin verovert Europa

Het geduld van deze tijgerspin wordt beloond met een onbedachtzame waterjuffer.

NIEUW
01:05
Geselecteerd Speelt nu af

Zeldzame zwarte ooievaar gespot in Limburg

De witte ooievaar, babyleverancier van dienst, heeft ook een zwarte variant. De zeldzame zwarte ooievaar houdt er een meer verborgen levensstijl op na, maar de laatste jaren zie je hem steeds vaker. Ook voor Onze Natuur blijft hij niet ongezien.

NIEUW
00:50
Geselecteerd Speelt nu af

Unieke beelden van wilde kat

Unieke beelden van wilde kat in België

NIEUW
00:50
Geselecteerd Speelt nu af

Uniek: vechtende lentevuurspinnen gespot in Vlaanderen

'Onze Natuur' geeft unieke beelden vrij van twee vechtende lentevuurspinnen. De spin is met uitsterven bedreigd en komt in Europa slechts in enkele kleine populaties voor. Bij ons kan je haar alleen in Lommel aantreffen. "Ik heb nog nooit beelden gezien van twee vechtende lentevuurspinnen. Volgens mij is dit fenomeen nooit eerder waargenomen", zegt spinnenexpert bij Natuurpunt Koen Van Keer. De is een opvallend mooie spin, want het mannetje heeft een oranjerood lijfje met zwarte stippen - een beetje zoals een lieveheersbeestje. Wanneer het mannetje bovengronds op zoek gaat naar een vrouwtje, dient zijn kleur als afschrikmiddel tegen hongerige vijanden. Maar eigenlijk zijn de spinnen geheel ongevaarlijk. Meer weten over onze Belgische natuur? Neem dan een kijkje op onzenatuur.be.

NIEUW
01:54
Geselecteerd Speelt nu af

Steenrijk Straatarm: een open haard in de garage!

Wanneer het arme gezin 's morgens de auto wil nemen naar de bakker, ontdekken ze niet alleen dat er 3 luxewagens in de garage staan, maar ook dat die garage een open haard heeft...

NIEUW
01:07
Geselecteerd Speelt nu af

Collega's feliciteren Nathalie Meskens met nieuwe spruit

Collega-BV's feliciteren Nathalie Meskens met nieuwe spruit in Beste Kijkers

NIEUW
01:39
Geselecteerd Speelt nu af

Axel en Sergio trashen oldtimer

Wanneer Sergio en Axel op het Mexicaanse platteland een steile zandweg op moeten, trashen ze daarbij hun oude huurwagen.

NIEUW
01:43
Geselecteerd Speelt nu af

Slaagt Andy Peelman voor zijn schiettest?

In de eerste aflevering van "Andy op Patrouille" mag Andy pas mee met deputy sheriff Jimmy als hij slaagt voor een schiettest. Maar lukt dat ook?

NIEUW
00:57
Geselecteerd Speelt nu af

Hilarisch: Axel kent verschil niet tussen links en rechts

In "Sergio & Axel: Van de Kaart" trekken Sergio & Axel woensdag naar Mexico. Wanneer Sergio aan het stuur zit en Axel hem de weg moet wijzen, wordt al snel duidelijk dat Axel het wat moeilijk heeft met het verschil tussen links en rechts...

NIEUW
01:24
Geselecteerd Speelt nu af

Zwangere Nathalie moet forfait geven voor 'Beat VTM'

Vanochtend kondigde Nathalie Meskens (37) het heuglijke nieuws aan dat ze zwanger is van haar eerste kindje. Maar die zwangerschap heeft jammer genoeg gevolgen voor haar deelname aan ‘Beat VTM’. Nathalie zal niet langer kunnen deelnemen aan het programma.

Club Brugge

NIEUW
01:24
Geselecteerd Speelt nu af

Club Brugge - Gent: de Aftermovie

Uploaded by MyChannels

NIEUW
01:25
Geselecteerd Speelt nu af

Wesley op bezoek bij Club Brugge

Wesley op bezoek bij Club Brugge

NIEUW
01:01
Geselecteerd Speelt nu af

Vormer, Vanaken en Mignolet gaan supporters nog groeten

Vormer, Vanaken en Mignolet gaan supporters nog groeten

NIEUW
01:18
Geselecteerd Speelt nu af

Vierende Club-fans

Vierende Club-fans

NIEUW
01:15
Geselecteerd Speelt nu af

Clement geeft speech in kleedkamer na Real-Club

Clement geeft speech in kleedkamer na Real-Club

NIEUW
03:06
Geselecteerd Speelt nu af

Club Brugge pakt een punt in Madrid

Club Brugge heeft net geen stunt van formaat gerealiseerd in de Champions League. De ploeg van Philippe Clement ging met 2-2 gelijkspelen bij Real Madrid. Dennis scoorde twee keer in de eerste helft, Real maakte de late gelijkmaker na dom rood voor Vormer.

Gaming

NIEUW
02:07
Geselecteerd Speelt nu af

Hoe een klas geschiedenisles krijgt met een videogame

Leerlingen van de GO! Middenschool Geraardsbergen leren over het oude Griekenland met de game Assassin's Creed Odyssey. Naast het gewone spel bevat dat ook een speciale ontdekkingsmodus zonder vijanden waarin je vrij kan rondlopen in de historisch accurate wereld, compleet met talrijke educatieve weetjes.

NIEUW
00:57
Geselecteerd Speelt nu af

Ghostbusters zijn terug in videospel

Who you gonna call?

NIEUW
02:04
Geselecteerd Speelt nu af

Zo werkt gamedienst Google Stadia

Google stelt zijn streamingplatform voor videospelletjes Stadia vanaf 19 november beschikbaar.

NIEUW
01:16
Geselecteerd Speelt nu af

Fornite is opnieuw speelbaar

Fortnite-spelers, tijd voor hoofdstuk 2, seizoen 1! De livestream van het megapopulaire spel toonde sinds zondag niets anders dan een zwart gat met achtergrondgeluiden, dat plots was verschenen bij het einde van seizoen 10. Maar dat is nu weg en er is een kakelvers hoofdstuk tevoorschijn getoverd. Met: vier nieuwe helden, nieuwe wapens én een nieuw eiland waarop spelers het tegen elkaar kunnen opnemen.

NIEUW
00:45
Geselecteerd Speelt nu af

Game heeft verborgen kat die plasmabollen afschiet

In de game Brothers In Arms: Hell’s Highway zit een verborgen grap die je toelaat je geweer te ruilen voor een kat die plasmabollen afvuurt. Dit 'easter egg' is moeilijk te vinden, melden YouTubers The Easter Egg Hunter en Oddheader.

NIEUW
00:47
Geselecteerd Speelt nu af

Gamer krijgt dan toch prijzengeld na steun betogers Hongkong

Blizzard heeft een Hearthstone-speler die werd geschorst na een toernooi vanwege uitspraken over de situatie in Hongkong, een lagere straf opgelegd. In plaats van een jaar wordt de speler nu een half jaar geschorst, en mag hij de opbrengsten van het toernooi alsnog houden.

Nieuw bij Qmusic

NIEUW
01:35
Geselecteerd Speelt nu af

Niels Destadsbader veilt zijn platina plaat voor RND!

Uploaded by MyChannels

NIEUW
03:36
Geselecteerd Speelt nu af

Laura Tesoro - Limits | Live bij Q

Uploaded by MyChannels

NIEUW
02:05
Geselecteerd Speelt nu af

De Grote Slaapkamerquiz...met onze baas! |Maarten & Dorothee

,

NIEUW
03:11
Geselecteerd Speelt nu af

Jan en Vincent Vangeel zijn juryleden op het WK Tiramisu!

Uploaded by MyChannels

NIEUW
01:07
Geselecteerd Speelt nu af

Sean Dhondt is dé posterboy in de Joepie!

Uploaded by MyChannels

NIEUW
04:14
Geselecteerd Speelt nu af

Billy Joel - Piano Man (Suzan & Freek cover) I Live bij Q

Uploaded by MyChannels

NIEUW
01:37
Geselecteerd Speelt nu af

Anke Buckinx & Guga Baúl verrassen Clouseau met imitatie

De coverband rond Guga Baul genaamd “Studio Guga” werkten de afgelopen maanden aan een heel bijzonder nieuw verhaal: een eerste studioplaat! Zoals vanouds haalt Guga zijn beste stem-imitaties naar boven, maar deze keer met gloednieuwe, eigen nummers. Nummers die zo typerend zijn voor de geïmiteerde artiest, dat het lijkt alsof ze ze zelf maakten. Vandaar ook de titel ‘ONGEHOORD’. Elke week confronteert Guga de artiest die hij imiteert met een song die klinkt alsof hij/zij ze zelf geschreven en ingezongen heeft. Het resultaat daarvan hoor je elke dinsdagochtend om kwart voor 8 bij Sven & Anke! Vandaag was Clouseau aan de beurt. Guga & Anke kwamen de broertjes Wauters verrassen tijdens een repetitie in de studio van Joe...en zij luisterden met open mond naar hun imitatie!

NIEUW
06:33
Geselecteerd Speelt nu af

Ronan Keating opent de Top 2000 van Joe

Het is zover: de Top 2000 van Joe is weer aan de gang! Twee weken lang luister je bij Joe non-stop naar de allergrootste hits en klassiekers, hélemaal gekozen door jou! Niemand minder dan RonanKeating, de wereldster die furore maakte met zijn monsterhit 'When You Say Nothing At All' & destijds nog zong bij Boyzone, kwam vanochtend langs bij Sven & Anke om de Top 2000 officieel te openen. Great job, Ronan!

NIEUW
03:59
Geselecteerd Speelt nu af

James Brown kwam langs bij Sven & Anke!

Vanaf maandag 23 september start bij Joe de Top 2000. De Top 2000 is niet alleen de playlist van je leven, er zijn ook Vlamingen die hun naam eraan te danken hebben! Naar aanloop van de Top 2000 ontvingen Sven & Anke de afgelopen paar weken elke ochtend een naamgenoot van een bekende Top 2000-artiest. Sven en Anke wisten op voorhand niet wie er langs kwam en moesten elke ochtend raden wie er in de studio voor hen ging staan.

NIEUW
04:27
Geselecteerd Speelt nu af

Elvis kwam langs bij Sven & Anke!

Vanaf maandag 23 september start bij Joe de Top 2000. De Top 2000 is niet alleen de playlist van je leven, er zijn ook Vlamingen die hun naam eraan te danken hebben! Naar aanloop van de Top 2000 ontvingen Sven & Anke de afgelopen paar weken elke ochtend een naamgenoot van een bekende Top 2000-artiest. Sven en Anke wisten op voorhand niet wie er langs kwam en moesten elke ochtend raden wie er in de studio voor hen ging staan.

NIEUW
03:02
Geselecteerd Speelt nu af

De rol van 'Marcske' kostte Herman bijna het leven

Uploaded by MyChannels

NIEUW
00:35
Geselecteerd Speelt nu af

Het leven begint bij 40: Erwin Deckers over ambitie

Uploaded by MyChannels