Gaming

NIEUW
01:41
Geselecteerd Speelt nu af

Eerste blik gameplay Sniper Ghost Warrior Contracts 2 (18+)

Opgelet: deze video bevat bloederige animaties. Het is gameplay van 'Sniper Ghost Warrior Contracts 2', waarin gamers ook vanop meer dan een kilometer afstand doelwitten kunnen neerleggen. De snipergame verschijnt op 4 juni 2021 voor PS5, PS4, Xbox SeriesX/S, Xbox One en pc.

NIEUW
01:57
Geselecteerd Speelt nu af

'Microsoft Flight Simulator' brengt meer België op de kaart

Met enkele tientallen nieuwe monumenten wordt de kaart van België in 'Microsoft Flight Simulator' stevig uitgebreid. Een greep daaruit.

NIEUW
02:25
Geselecteerd Speelt nu af

Vijf redenen waarom 'Narita Boy' nostalgische gametopper is

Vijf redenen waarom we waren gecharmeerd door 'Narita Boy', een game die je een flinke shot eightiesnostalgie zet.

NIEUW
03:28
Geselecteerd Speelt nu af

Maak kennis met magie van NieR Replicant ver.1.22474487139….

Dé kracht van videogames is vaak dat ze je aandacht helemaal kunnen opslorpen, dat ze je meenemen naar een andere wereld, dat je even kan ontsnappen aan de realiteit. En laat dat iets zijn wat NieR Replicant ver.1.22474487139…. heel goed lijkt te kunnen. Met dank aan een gezonde dosis verbeeldingskracht en wondermooie muziek.

NIEUW
01:42
Geselecteerd Speelt nu af

Hoogtepunten halve finales Counter-Strike-competitie

De betFIRST CSGO Elite Series haspelden de halve finale van de Spring Split af, met een duel tussen Club Brugge Esports en 4Elements Esports. Bekijk hier de hoogtepunten.

NIEUW
01:59
Geselecteerd Speelt nu af

Dit zijn de tien allermooiste pixelgraphic-games

Moderne videogames in nostalgische blokjes blijven populair. Dit zijn de tien mooiste die ooit op je console of pc zijn verschenen.

Verrassende video's

NIEUW
01:12
Geselecteerd Speelt nu af

Verdwaalde hiker teruggevonden met behulp van één foto

Benjamin Kuo houdt zich in z'n vrije tijd bezig met satellietbeelden. Toen hij de oproep van de hulpdiensten zag, begon hij te zoeken. Hij stuurde de reddingsdiensten naar de locatie die hij had gevonden. Na een tijdje zoeken, werd de verdwaalde hiker teruggevonden.

NIEUW
01:31
Geselecteerd Speelt nu af

Koppel gaat eten en laat maar liefst 800 dollar fooi achter

Hier wachten we vol spanning op de heropening van de horeca. In de Verenigde Staten gaan de mensen met een glimlach op restaurant. Iets om jaloers op te zijn, zeker als horecamedewerker die een enorme fooi krijgt. Dat is wat de werknemers van Grubsteak overkwam.

NIEUW
01:08
Geselecteerd Speelt nu af

Bestuurder is afgeleid en knalt tegen paal

Een bestuurder in de Thaise provincie Khon Kaen steekt aan een traag tempo een kruispunt over om vervolgens tegen een paal te botsen. Volgens de politie was de man afgeleid door een videospel.

NIEUW
01:32
Geselecteerd Speelt nu af

American footballspeler houdt dief tegen

Deze man heeft net ingebroken in het huis van een ouder koppel. Terwijl hij probeert te vluchten van de politie, laat hij zijn wapen vallen. Je hoort het pistool afgaan. Enkele maanden eerder was de dief Banks ook betrokken bij een ander misdrijf. Hij probeerde toen in te breken in de auto van de familie van Semisi Saluni. Semisi speelt American football en wilde dat niet zomaar laten gebeuren.

NIEUW
01:15
Geselecteerd Speelt nu af

Hongerige beer steelt zakje snoep uit auto

Enkele mannen in het Amerikaanse Tennessee kunnen hun ogen niet geloven. Ze vieren een vrijgezellenavond wanneer ze plots een beer naar deze auto zien wandelen. Tot hun verbazing opent hij zonder problemen de autodeur.

NIEUW
00:54
Geselecteerd Speelt nu af

Fruittelers steken vuurpotten aan om oogst te redden

De komende nachten bestaat de kans dat het gaat vriezen. Om te voorkomen dat de oogst verloren gaat, steekt deze Limburgse fruitboer grote vuurpotten aan om de bomen warm te houden.

De meest bekeken video's op HLN

NIEUW
03:16
Geselecteerd Speelt nu af

Versoepelingen op 8 mei: terrassen open en meer contacten

Dat vertelt VTM NIEUWS-journaliste Hannelore Simoens, die het Overlegcomité op de voet volgt.

NIEUW
07:07
Geselecteerd Speelt nu af

Van Ranst pleit voor een paar versoepelingen buiten

Marc Van Ranst is niet positief over de cijfers van vandaag, maar voelt ook aan dat de bevolking nood heeft aan hoop en perspectief. Hij pleit er dus voor om een paar buitenactiviteiten toe te laten.

NIEUW
00:52
Geselecteerd Speelt nu af

André Hazes deelt eerste foto met Sarah van Soelen

André Hazes (27) heeft voor het eerst op sociale media een foto gedeeld met zijn nieuwe liefde Sarah van Soelen (25). In zijn Instagram Stories plaatste hij een kort videofragment waarop ze lachend te zien zijn.

NIEUW
02:04
Geselecteerd Speelt nu af

Netflixtrailer: Why Did You Kill Me?

Sociale media inschakelen om met een vals profiel de bende op te sporen die je dochter vermoord heeft? Klinkt als het scenario van de betere thriller, maar voor Belinda Lane was het helaas bittere realiteit.

NIEUW
01:35
Geselecteerd Speelt nu af

België mag rekenen op 1,28 miljoen extra Pfizer-vaccins

Vaccinproducent Pfizer/BioNTech zal nog de komende drie maanden 50 miljoen vaccins vroeger leveren dan eerst was gepland. Dat heeft Europees Commissievoorzitter Ursula Von der Leyen bekendgemaakt.

NIEUW
01:46
Geselecteerd Speelt nu af

Coronacijfers 14/04: "Ziekenhuisopnames stagneren"

De Belgische ziekenhuizen hebben de voorbije zeven dagen gemiddeld bijna 257 coronapatiënten per dag opgenomen, evenveel als in de week voordien.

NIEUW
06:06
Geselecteerd Speelt nu af

UITGELEGD. Wat is hoofdpijn en wat zijn de oorzaken?

Wat is hoofdpijn en wat zijn de oorzaken?

NIEUW
02:10
Geselecteerd Speelt nu af

UITGELEGD. Alles wat je wil of moet weten over tornado's

Alles over tornado's. Onze expert Martijn Peters vertelt ons hier meer over.

NIEUW
02:58
Geselecteerd Speelt nu af

UITGELEGD. Wat is het ideale moment om een huis te kopen?

Wat is het ideale moment om een huis te kopen?

NIEUW
03:50
Geselecteerd Speelt nu af

UITGELEGD. Hoe kan je een burn-out vermijden?

Wat is een burn-out? En hoe kan je die vermijden? Een expert legt het allemaal uit.

NIEUW
03:34
Geselecteerd Speelt nu af

UITGELEGD. Waarom worden we verliefd?

Waarom worden we verliefd?

NIEUW
01:36
Geselecteerd Speelt nu af

UITGELEGD. Wat weten we over het Russisch vaccin Sputnik V

Wat weten we over het Russisch vaccin Sputnik V

NIEUW
21:51
Geselecteerd Speelt nu af

"Ik had die buitenbubbel van 10 niet terug naar 4 gebracht"

Zaterdag zie je op HLN.be opnieuw een aflevering van ons online programma De Zeven Vragen. Daarin stelt Hannelore Simoens, politiek journaliste bij VTM NIEUWS, zeven scherpe en originele vragen aan een politicus. Deze week is dat Raoul Hedebouw, fractieleider van de PVDA-fractie in de Kamer.

NIEUW
24:32
Geselecteerd Speelt nu af

De Bleeker: "Er komen geen coronabelastingen, beloofd"

Zaterdag zie je op HLN.be opnieuw een aflevering van ons online programma De Zeven Vragen. Daarin stelt Hannelore Simoens, politiek journaliste bij VTM NIEUWS, zeven scherpe en originele vragen aan een politicus. Deze week is dat Eva De Bleeker (Open Vld), staatssecretaris voor Begroting en Consumentenzaken. Heb je zelf een vraag? Stuur ze dan in via onderstaand formulier.

NIEUW
26:29
Geselecteerd Speelt nu af

Rutten: "Ik sta nog altijd achter mijn keuze voor Sihame"

Zaterdag zie je op HLN.be opnieuw een aflevering van ons online programma De Zeven Vragen. Daarin stelt Hannelore Simoens, politiek journaliste bij VTM NIEUWS, zeven scherpe en originele vragen aan een politicus. Deze week is dat Gwendolyn Rutten, burgemeester van Aarschot, Vlaams parlementslid en gewezen voorzitter van Open Vld.

NIEUW
23:13
Geselecteerd Speelt nu af

"Ik heb ook schrik voor een economische crisis hierna"

Zaterdag zie je op HLN.be opnieuw een aflevering van ons online programma De Zeven Vragen. Daarin stelt Hannelore Simoens, politiek journaliste bij VTM NIEUWS, zeven scherpe en originele vragen aan een politicus. Deze week is dat Vincent Van Peteghem (CD&V), vicepremier, minister van Financiën en burgemeester van De Pinte. En jij kan zelf ook een vraag inzenden.

NIEUW
23:50
Geselecteerd Speelt nu af

Theo Francken: "Het zijn mijn dagen van twijfel en pijn"

Zaterdag zie je op HLN.be opnieuw een aflevering van ons online programma De Zeven Vragen. Daarin stelt Hannelore Simoens, politiek journaliste bij VTM NIEUWS, zeven scherpe en originele vragen aan een politicus. Deze week is dat Theo Francken, N-VA-Kamerlid, burgemeester van Lubbeek en voormalig staatssecretaris voor Asiel en Migratie.

NIEUW
26:57
Geselecteerd Speelt nu af

Zuhal Demir: "Vakantieparken moeten kunnen openen"

Zaterdag zie je op HLN.be opnieuw een aflevering van ons online programma De Zeven Vragen. Daarin stelt Hannelore Simoens, politiek journaliste bij VTM NIEUWS, zeven scherpe en originele vragen aan een politicus. Deze week is dat Zuhal Demir, Vlaams minister van Omgeving, Justitie, Toerisme en Energie.

HLN Talks

NIEUW
10:34
Geselecteerd Speelt nu af

Vancoillie: "Doe niet belachelijk en laat je vaccineren"

De laatste weken hebben verduidelijkt hoe belangrijk het is dat we over psychische problemen praten. Ook Q-music presentator Maarten Vancoillie stelt zich kwetsbaar op in een nieuwe HLN Talks. “Al sinds mijn veertiende weet ik dat ik de aandachtstekortstoornis ADD heb”, vertelt hij aan Magali De Reu.

NIEUW
12:51
Geselecteerd Speelt nu af

HLN TALKS. Ann Wauters open over haar coronabesmetting

Niet alleen de bevolking van middelbare leeftijd wordt hard getroffen door het coronavirus. In een nieuw gesprek met Magali De Reu vertelt basketbalster Ann Wauters hoe zwaar het virus haar mentaal en fysiek in zijn greep had. “Het is niet makkelijk om aan het ideaalbeeld te moeten voldoen van de sportster die onvoorwaardelijk sterk is.”

NIEUW
11:28
Geselecteerd Speelt nu af

"De Mol draait niet om fucking corona, en maar goed”

In een exclusief gesprek vertelt Gilles De Coster hoe corona 'De Mol' heeft beïnvloed. De presentator verklapt wat we mogen verwachten van de eerste beelden.

NIEUW
12:05
Geselecteerd Speelt nu af

James Cooke: “Ik begon te huilen & zag het niet meer zitten”

Sinds de opnames het reportagereeks Leef!, kijkt presentator James Cooke (36) ook anders naar het leven. “Nu besef ik écht hoe belangrijk het is om mijn dierbaren nooit vanzelfsprekend te nemen en te blijven praten over mijn gevoelens. Vroeger tijdens mijn kindertijd heb ik te lang met een masker rondgelopen, maar dat verstikt je na een tijd”, vertelt Cooke bloedeerlijk in een nieuwe HLN Talks.

NIEUW
11:58
Geselecteerd Speelt nu af

Wim Helsen over overleden vader, eenzaamheid en eindigheid

Eenzaamheid treft momenteel velen van ons. Het slechtste wat je kan doen, is jezelf op zo’n moment nog meer isoleren, gelooft Wim Helsen (52). In een nieuwe aflevering van HLN Talks vertelt de cabaretier hoe hij zich soms afsluit van de wereld als het even wat minder gaat

NIEUW
10:36
Geselecteerd Speelt nu af

Xander De Rycke: "Leegtes in hart té veel gevuld met comedy"

De coronacrisis heeft tal van waarheden en kwetsbaarheden aan het licht gebracht. Dat heeft ook Xander De Rycke ondervonden.

NIEUW
04:49
Geselecteerd Speelt nu af

'Flikken BXL' was erbij tijdens woelige oudejaarsnacht

De Brusselse politie heeft alweer een woelige oudejaarsnacht achter de rug. De trend van de laatste jaren zet zich voor. Er wordt onrust en chaos gecreëerd door kleine brandjes en vervolgens worden de opgetrommelde hulpdiensten bekogeld. Flikken BXL, elke donderdag om 21.40 bij VTM en op VTM GO.

NIEUW
01:57
Geselecteerd Speelt nu af

Haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?

Finn geeft een wel heel expliciete uitleg over het genre 'nightcore'. Kijk ook naar 'Popquiz' op VTM GO.

NIEUW
01:21
Geselecteerd Speelt nu af

Coach Natalia krijgt een snelcursus ‘screamen’ van Angelo

Voor het eerst brengt een kandidaat een Metallica-nummer in The Voice van Vlaanderen. Tijdens de repetities leert Natalia niet alleen iets áán haar kandidaten, ze leert ook ván haar kandidaten, zo krijgt ze een snelcursus ‘screamen’ van Angelo. Kijk ook naar 'The Voice van Vlaanderen' op VTM GO.

NIEUW
01:21
Geselecteerd Speelt nu af

Reality check: de koppels gaan bij elkaar op bezoek

Vanavond gaan de koppels in Huis Gemaakt een nieuwe fase in. Ze krijgen acht dagen de tijd om hun woonkamer af te werken want vanaf nu strijden de drie koppels ook echt tégen elkaar. Vóór de acht verbouwdagen van start gaan, stuurt Dina alle koppels erop uit om hun nieuwe tegenstanders te gaan peilen. Huis Gemaakt, woensdag om 20.40 bij VTM en op VTM GO.

NIEUW
00:57
Geselecteerd Speelt nu af

Sfeer in De Omgekeerde Wereld "kom straks eens naar de loge"

Tijdens de derde aflevering van De Omgekeerde Wereld spelen Wendy en Marleen tegen Jonas en Annelies. De sfeer zit meteen goed na een vraag over een gele trui. Bekijk De Omgekeerde Wereld op VTM GO.

NIEUW
02:10
Geselecteerd Speelt nu af

Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar

Kürt Rogiers was als jonge snaak misdienaar. Tijdens zijn eerste begrafenis liep hij zowaar een trauma op. De zwaarte van verdriet werd hem te veel. Bekijk de volledige aflevering op VTM GO.

24 UUR LIVE

NIEUW
04:37
Geselecteerd Speelt nu af

Dit was 24 UUR LIVE

119 artiesten en meer dan 400 nummers passeerden de muzikale revue in het Sportpaleis. Zonder publiek in de zaal, maar de muziek kwam wel live binnen in meer dan 650.000 huiskamers.

NIEUW
05:31
Geselecteerd Speelt nu af

Clouseau sluit 24 UUR LIVE af

Clouseau sluit 24 UUR LIVE af

NIEUW
03:44
Geselecteerd Speelt nu af

Clouseau zet Sportpaleis in 'Vonken en Vuur'

Clouseau zet Sportpaleis in 'Vonken en Vuur'

NIEUW
04:24
Geselecteerd Speelt nu af

Stan Van Samang zorgt voor een Ster in het Sportpaleis

Stan Van Samang zorgt voor een Ster in het Sportpaleis

NIEUW
04:40
Geselecteerd Speelt nu af

Ook premier Alexander De Croo viert mee

Ook premier Alexander De Croo viert mee

NIEUW
08:18
Geselecteerd Speelt nu af

De Romeo's bouwen een feestje in het Sportpaleis

De Romeo's bouwen een feestje in het Sportpaleis

Miss België

NIEUW
00:45
Geselecteerd Speelt nu af

De eerste fotoshoot van de kersverse Miss België

Kedist Deltour (23) uit Nazareth heeft er een lange avond en nacht opzitten. Na haar kroning tot Miss België 2021 stond er meteen een fotoshoot op het programma.

NIEUW
01:54
Geselecteerd Speelt nu af

Zo werd Miss België Kedist Deltour verwelkomd in België

De kersverse Miss België Kedist Deltour werd in 2007 geadopteerd door een Belgisch koppel, samen met haar broer en zus. VTM NIEUWS is erbij wanneer ze aankomen op de luchthaven in Zaventem.

NIEUW
03:49
Geselecteerd Speelt nu af

Miss België 2021 Kedist: "Het was een hele korte nacht"

Kedist Deltour (23) uit Nazareth kan zich een heel jaar lang Miss België noemen. Ze won het kroontje gisterenavond in Plopsaland en ook vandaag is de ze daar nog.

NIEUW
02:02
Geselecteerd Speelt nu af

Het verhaal van Kedist zorgt voor tranen

Het verhaal van Kedist grijpt wel naar de keel: zij vluchtte als kind weg uit haar thuisland, en zag zich genoodzaakt om zichzelf en haar gezin aan een beter leven te helpen. Het meisje barstte in tranen uit, en ook presentatrice Jill kon het niet droog houden.

NIEUW
01:27
Geselecteerd Speelt nu af

Kedist Deltour (23) is Miss België 2021

Assepoester heeft haar kroontje. Als 9-jarige in Ethiopië werd ze door haar stiefmoeder gekleineerd. Door haar eigen vader koelbloedig gedropt in het weeshuis, nadat ze in diepe rouw was om haar overleden mama. Maar vandaag gekroond tot Miss België 2021: Kedist Deltour (23) uit Nazareth.

NIEUW
01:19
Geselecteerd Speelt nu af

Blingbling: voor het eerst in jaren een nieuw kroontje

Een verrassing van formaat: Celine geeft haar kroontje dit jaar niet door! Voor het eerst in jaren is er een nieuwe tiara gemaakt voor Miss België.

1 jaar corona

NIEUW
04:14
Geselecteerd Speelt nu af

De Crem: "Sommigen vooral bezig met het economische aspect"

Pieter De Crem kijkt 1 jaar later terug op de coronacrisis. Hij vertelt over de evenementen, de noodwet en de 1 kilometerregel.

NIEUW
04:22
Geselecteerd Speelt nu af

Di Rupo: "Op 12 maart beseften we: dit is een catastrofe”

“De 10de maart beslisten we om de scholen niet te sluiten, maar twee dagen later beseften we dat we echt in een catastrofe zaten”, vertelt Waals minister-president Elio Di Rupo, toen de grote pleitbezorger van een sluiting van de scholen. “Ik voelde paniek, ook bij ouders en leerkrachten. En die was legitiem.

NIEUW
04:00
Geselecteerd Speelt nu af

Beke: "Niemand kon inschatten waar we naartoe gingen"

Op 4 maart belegt Beke een grote vergadering met de Vlaamse zorgsector. Ook Van Ranst en Vlieghe zijn aanwezig. Het tekort aan beschermingsmateriaal komt opnieuw naar boven.

NIEUW
03:41
Geselecteerd Speelt nu af

Jambon: "Scholen niet gesloten, maar lesgeven gestopt"

Tegen de avond komt de Veiligheidsraad samen. Bij het binnengaan zegt Jambon dat hij de scholen niet wil sluiten. “Alle specialisten zeggen dat dat niet zinvol is, omdat kinderen dan bij de grootouders terechtkomen.”

NIEUW
03:21
Geselecteerd Speelt nu af

Ben Weyts: "Mag ik nog beslissen over de scholen?”

‘s Ochtends stelde Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) zijn collega’s nog gerust: hij had iedereen gebeld. De virologen wilden de scholen niet sluiten en zijn Franstalige collega ook niet. “Maar dan sprak Macron en kreeg ik telefoon van Jambon.”

NIEUW
03:44
Geselecteerd Speelt nu af

Van Gucht: "Je voelde ongerustheid bij de politici"

Van de ene op de andere dag moest viroloog Steven Van Gucht al zijn werk laten vallen om de overheid bij te staan in haar aanpak van het coronavirus.

NIEUW
01:16
Geselecteerd Speelt nu af

Eerste optreden Belgische DJ na corona in Nepal

We kijken allemaal uit naar het leven na corona. De Belgische DJ YVES V heeft er een voorproefje van gekregen, in Nepal. Daar zijn de besmettingscijfers zo laag dat corona er bijna vergeten is. Dus mocht hij draaien op een feestje in een club voor 2500 mensen

NIEUW
01:20
Geselecteerd Speelt nu af

Dochter Hasselhoff is eerste plussize in Europese Playboy

Hayley Hasselhoff, de 28-jarige dochter van de voormalige ‘Baywatch’-ster David Hasselhof, is het eerste plussize model ooit dat naakt poseert voor de Duitse Playboy. De Amerikaanse actrice hoopt daarmee het taboe rond vollere vrouwen te doorbreken.

NIEUW
01:13
Geselecteerd Speelt nu af

Mondmaskerjurk gaat naar Miss Universe

Miss Israël vertegenwoordigt haar land met een mondmaskerjurk op Miss Universe. De jurk is gemaakt van alledaagse mondmaskers die we tegenwoordig niet meer kunnen wegdenken. De Miss, Tehila Levi vindt het alvast een geweldig idee.

NIEUW
00:57
Geselecteerd Speelt nu af

Jani Kazaltzis vertelt voorzichtig over zijn relatiebreuk

Na twaalf jaar hebben Jani Kazaltzis (42) en zijn vriend vorig jaar een punt gezet achter hun relatie. Veel wilde Jani destijds niet zeggen over zijn relatiebreuk, maar in de laatste aflevering van ‘Kat zonder grenzen’ vertelt hij voorzichtig waarom het is fout gelopen. “Wij hadden gewoon geen tijd om ruzie te maken”, klinkt het in de preview van de aflevering.

NIEUW
01:09
Geselecteerd Speelt nu af

‘Blind getrouwd’-expert is nu zelf gescheiden

In ‘Blind getrouwd’ (VTM) lijkt Gert Martin Hald (46) een goede matchmaker, want hij koppelt singles met de hulp van de wetenschap vrij succesvol aan elkaar. Privé lukt dat iets minder goed. Na dertien jaar liep zijn relatie op de klippen en dat zorgt bij de Deense psycholoog voor diepe schaamte.

NIEUW
01:07
Geselecteerd Speelt nu af

Rachel Hazes vertelt over stukgelopen relatie van André

Rachel Hazes vertelt over de breuk van haar zoon André (27) en Monique (43). “Eigenlijk heb ik geen recht om te praten.”

NIEUW
02:11
Geselecteerd Speelt nu af

Van Aert baalt na tweede plaats in Brabantse Pijl

Tom Pidcock heeft de Brabantse Pijl gewonnen. De 21-jarige Brit stak zijn eerste grote winst in een voorjaarsklassieker op zak na een sprint tegen Wout van Aert en Matteo Trentin.