NIEUW
00:59
Geselecteerd Speelt nu af

Een verrassing voor Q-luisteraar Eva

Het noodweer van gisteren zorgde voor een grote ravage bij luisteraar Eva, een alleenstaande moeder van drie uit Nazareth. Dat vertelde ze bij Sam, Heidi en Wim. Alle elektriciteit, inclusief elektrische apparaten, moest eraan geloven. Dat laten onze Ochtend-DJ's niet zomaar aan zich voorbijgaan. Ze vragen daarom aan collega Jolien om haar als verrassing een bezoek te brengen. Niet met lege handen natuurlijk! Om het leed een klein beetje te verzachten krijgt Eva van ons - en van Vanden Borre - een nieuw televisietoestel en een cheque van 1500 euro om nieuwe apparatuur te kopen. Bekijk hier hoe dat verrassingsbezoek in z'n werk ging.

NIEUW
00:56
Geselecteerd Speelt nu af

"Vinnie Vincenzo" zingt lofzang voor Laura Tesoro

Wie zingt beter - Vincent, of toch maar Laura?

NIEUW
00:34
Geselecteerd Speelt nu af

Maarten & Dorothee zetten lachend kakske terug

We hebben het lachend kakske terug gezet in Oostende. En blijf er nu allemaal met jullie fikken af!

NIEUW
01:15
Geselecteerd Speelt nu af

Heidi neemt afscheid van Qmusic

We kunnen het bijna niet geloven. Vandaag presenteert Heidi Van Tielen voor de laatste keer de Ochtendshow bij Q. In het filmpje hierboven kan je enkele hoogtepunten herbeleven, maar er zijn zoveel speciale momenten geweest de afgelopen jaren! Bekijk hier enkele van de mooiste, emotioneelste, leukste... momenten

NIEUW
01:18
Geselecteerd Speelt nu af

Heidi heeft nog een belangrijke vraag voor zus Erika

De laatste Sam, Heidi en Wim zit al boordevol emoties, maar dan is er nog iets dat Heidi wilt vragen aan haar zus Erika die aan de lijn hangt. Met "Wil jij meter worden?" is het meteen naar de tissues grijpen. Wat denk je dat Erika's antwoord is? 😉

NIEUW
03:57
Geselecteerd Speelt nu af

meduza ft. good boys - piece of me

Momenteel op nummer 21 in de Favoriete 40: Meduza ft. Goodboys met 'Piece Of Your Heart'. Ze brengen hun hit helemaal live bij ons. Ideaal voor tijdens het zomerweer!

NIEUW
00:44
Geselecteerd Speelt nu af

Australiërs zetten al dansend Tomorrowland in

Honderden Australiërs verzamelden vanmiddag aan de mainstage op Tomorrowland om samen het eerste weekend van het dancefestival in te zetten. Van een jetleg was er duidelijk geen sprake. De meeste Aussies dansten er al gretig op los.

NIEUW
00:49
Geselecteerd Speelt nu af

Zo ziet de Main Stage van Tomorrowland eruit

Zonet is in Boom dancefestival Tomorrowland gestart. Het festivalterrein is elk jaar tot in de puntjes versierd, met als hoogtepunt de Main Stage. Voor de vijftiende editie zitten er dit jaar allerlei herinneringen van de voorbije edities in verwerkt. Het podium is een heuse bibliotheek met allerlei boeken die verwijzen naar vorige thema's, zoals bijvoorbeeld 'Amicorum Spectaculum' uit 2017. Er is ook een eerbetoon voor de overleden dj Avicii.

NIEUW
01:29
Geselecteerd Speelt nu af

Zo ziet 15 jaar Tomorrowland eruit

De allereerste Tomorrowland. Vechten voor tickets? Wachtrijen online? Niks van dat alles. Toegangskaarten kunt U gewoon kopen in de winkels van Free Record Shop. 10.000 tickets gingen de deur uit. Het festival ademde toen al behoorlijk wat Disney uit, met onder andere steltenlopers, fanfares en zelfs botsauto’s. Er waren internationale dj’s (Sven Väth, Armin Van Buuren, Justice, Sasha, Erol Alkan), maar ook veel lokale platendraaiers.

NIEUW
00:52
Geselecteerd Speelt nu af

Kampeerders komen aan in Dreamville

Daarnet is in Boom Dreamville geopend, het kampeerterrein van Tomorrowland. Het eerste van de twee festivalweekends begint eigenlijk pas morgen, maar veel festivalgangers, vooral de buitenlandse, komen er nu al overnachten. Tomorrowland bestaat dit jaar 15 jaar, de komende drie dagen verwachten ze hier 200.000 mensen.

NIEUW
01:20
Geselecteerd Speelt nu af

Tomorrowland, maar dan op 10.000 meter hoogte

Dit weekend vindt in Boom de vijftiende editie van dancefestival Tomorrowland plaats. Voor de meer dan honderd verschillende nationaliteiten legt luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines extra zogenaamde ‘party flights’ in. Op die vluchten krijgen de feestvierders al een voorproefje van het festival zelf.

NIEUW
01:11
Geselecteerd Speelt nu af

Sting annuleert optreden op Gent Jazz

Slecht nieuws voor fans van Sting die de artiest vanavond aan het werk wilden zien op Gent Jazz. De muzikant heeft zijn optreden geannuleerd op doktersvoorschrift.

NIEUW
01:48
Geselecteerd Speelt nu af

Trumps vreemde antwoorden aan vluchtelingen gaan viraal

De Amerikaanse president Trump ontmoette slachtoffers van religieuze vervolging uit landen als China, Turkije, Noord-Korea, Iran en Myanmar. Een fragment van een gesprek met een Rohingyaman uit Myanmar gaat nu viraal, terwijl ook zijn antwoord aan de Iraakse Jezidivrouw en Nobelprijswinnares Nadia Murad wenkbrauwen doet fronsen.

NIEUW
00:49
Geselecteerd Speelt nu af

Overdreven vriendelijke octopus zuigt zich vast aan duiker

Een Franse duiker bevindt zich in een zeer kleverige situatie. Een overdreven vriendelijke octopus zuigt zich vast aan de duiker. Uit het water gaan blijkt geen oplossing te zijn. Pas na 30 minuten kon de Fransman de octopus van zich afschudden.

NIEUW
01:08
Geselecteerd Speelt nu af

Achtbaanbezoekers zitten 2 uur vast op 30 meter hoogte

In de Amerikaanse staat Maryland beleefden een aantal bezoekers een onbedoeld angstaanjagend ritje in een achtbaan. Het karretje ging zoals normaal tot bovenop de helling, maar daar liep het plots mis en viel de achtbaan stil. Na 2 uur vast te zitten mochten de ongelukkigen uitstappen, maar wel op zo’n 30 meter hoogte.

NIEUW
01:37
Geselecteerd Speelt nu af

Hoe houd je kinderen koel bij deze hitte?

Kinderen zijn extra gevoelig voor de hitte. Scholen en crèches nemen daarom tal van maatregelen. De belangrijkste tip: vermijd de zon. Zoek verkoeling in de schaduw of blijf gewoon binnen. Veel drinken is ook heel belangrijk.

NIEUW
00:50
Geselecteerd Speelt nu af

Kind kruipt in grijpmachine voor prijs

In Brazilië is een kind in een grijpmachine gekropen om zelf een speeltje te nemen. Het jongetje is uiteindelijk veilig en wel bevrijd.

NIEUW
03:24
Geselecteerd Speelt nu af

Exact 50 jaar geleden wandelde Neil Armstrong op de Maan

Op 20 juli 1969 zette Neil Armstrong als eerste mens ooit voet op de Maan. Het was een ruimtereis van acht dagen. Samen met Buzz Aldrin en Marc Collins werden ze op 16 juli de ruimte ingestuurd. Na vier dagen scheidde de maanlander met aan boord Armstrong en Aldrin zich af en zette de daling richting het maanoppervlak in. Het leek op het einde nog fout te lopen wanneer de brandstof dreigt op te geraken en de automatische piloot het vaartuig op een rotsachtig gebied wil laten landen. Armstrong grijpt in en zet de maanlander Eagle op 20 juli neer op de maan. Na twee uur en half verlaten de twee astronaten het maanoppervlak en op 24 juli eindigt de reis van de drie mannen in de Grote Oceaan.

NIEUW
00:51
Geselecteerd Speelt nu af

Tour voorbij voor Wout van Aert na zware crash in tijdrit

De Tour de France van Wout van Aert is voorbij. De ritwinnaar in Albi kwam in de tijdrit zwaar ten val na een hapering met de wegafsluiting en moest opgeven. Volgens Jumbo-Visma is Van Aert bij bewustzijn, maar liep hij wel een diepe snijwonde op aan zijn rechterbovenbeen, die gehecht moet worden. Zijn knappe eerste Ronde van Frankrijk eindigt zo in mineur.

NIEUW
02:13
Geselecteerd Speelt nu af

Stig Broeckx op bezoek in de Tour de France

Hij is op bezoek bij zijn oud-collega's van de Lottoploeg en volgt met hen de eerste Pyreneeënrit. 't Is voor Broeckx de eerste keer sinds zijn zware val ruim 3 jaar geleden dat hij in de Tour is. In mei 2016 geraakte hij in een diepe coma na een ongeval in de Ronde van België, er was toen weinig hoop, maar Broeckx kwam er na een intensieve en wonderbaarlijke revalidatie toch weer bovenop.

NIEUW
01:15
Geselecteerd Speelt nu af

Zo beleefde Jumbo-Visma de winst van Wout van Aert

Wout van Aert mag vandaag, op de rustdag in de Tour, nog wat extra genieten van zijn fantastische ritzege van gisteren. De reacties na zijn spurtoverwinning zijn overweldigend. De Jumbo-Vismaploeg deelt ook feestbeelden van gisteravond in het teamhotel, én van de uitzinnige reacties in de teambus en de volgwagens. De ploeg is dan ook het meest succesvolle team in deze ronde, goed voor vier zeges in tien ritten.

NIEUW
02:04
Geselecteerd Speelt nu af

Wout van Aert wint tiende rit in Ronde van Frankrijk

Wout van Aert heeft voor een derde Belgische ritzege in de Tour gezorgd! Onze landgenoot won de rit met aankomst in Albi voor Elia Viviani en Caleb Ewan. Julian Alaphilippe staat steviger in het geel na een waaieroorlogje tussen de favorieten.

NIEUW
01:05
Geselecteerd Speelt nu af

De meest perfecte klifduik ooit: 5 keer 10 op 10

De Britse klifduiker Gary Hunt schrijft geschiedenis in het Libanese Beiroet. Hij schrijft vijf perfecte sprongen op zijn naam en scoort zo vijf keer 10 op 10. Dat is een unicum sinds de start van de competitie in 2009.

NIEUW
01:17
Geselecteerd Speelt nu af

Dylan Teuns dolgelukkig met etappezege

Dylan Teuns was door het dolle heen met zijn zege op La Planche des Belles Filles: "Dit is super. Mijn eerste Tour, mijn eerste zege in een grote ronde. Dit kan niet beter," klonk het bij onze landgenoot. Ook zijn mama en vrienden stonden aan de aankomst en waren uitzinnig van vreugde. Het is voor het eerst sinds Thomas De Gendt in 2016 dat een landgenoot nog eens een tourrit kon winnen.

NIEUW
01:09
Geselecteerd Speelt nu af

50e editie van Comic-Con is begonnen

Voor de vijftigste keer opent in San Diego (VS) het Comic-Confestival dit jaar zijn deuren. Wat vroeger begon als een bijeenkomst was van van driehonderd man en alleen maar stripboeken ging, is ondertussen uitgegroeid tot een multi-entertainmentevenement dat jaarlijks 130.000 bezoekers lokt. Fans komen er al dan niet verkleed poseren met hun helden, workshops volgen, attributen bewonderen of nieuwe content ontdekken.

NIEUW
00:45
Geselecteerd Speelt nu af

Bijeninvasie op muziekfestival, maar deze kerel is niét bang

Bezoekers van het Electric Forest Music Festival werden op 27 juni plots omringd door duizenden bijen. De diertjes besloten te kamperen onder een parasol van het festival, dat doorging in Rothbury, in de Amerikaanse staat Michigan. Sommige bezoekers sloegen in paniek op de vlucht, maar anderen bleven kalm en maakten iets bijzonders mee. Het was de eerste dag van het festival. De tweede dag kwamen experts langs om de insecten te verhuizen.

NIEUW
00:50
Geselecteerd Speelt nu af

Techno-dj Amelie Lens bouwt feestje aan voet van Atomium

Techno-dj Amelie Lens draait voor 3.000 fans een set aan de voet van het Atomium.

NIEUW
01:02
Geselecteerd Speelt nu af

Dit zijn de grootste casanova’s van Hollywood

Deze week oordeelde een Spaanse rechtbank dat Julio Iglesias (75) de biologische vader is van een 43-jarige man. Dat betekent dat de charmezanger nu officieel negen kinderen heeft, en dat zouden er best meer kunnen zijn. De man heeft naar eigen zeggen al vrouwen lief sinds zijn 15e en schat zijn aantal bedpartners op zo’n 3.000. Een indrukwekkend getal, maar het kan nog erger. Ook de onderstaande casanova’s klapten al uit bed en plakten een getal op hun veroveringen.

NIEUW
02:13
Geselecteerd Speelt nu af

Zo klonk Will Tura in de AB

Will Tura heeft gisteren zijn enige optreden van het jaar gegeven in de AB.

NIEUW
00:46
Geselecteerd Speelt nu af

Bab Buelens bevestigt relatie met Vincent Banic:

We meldden het dit weekend al, maar het nieuws is nu ook bevestigd: Bab Buelens en Vincent Banic zijn wel degelijk een koppel. Dat vertelde Bab zelf op Qmusic.

NIEUW
01:49
Geselecteerd Speelt nu af

Tour de Merckx: De renners rijden meer dan 320 kilometer

The summer of 69. Dat was de maanlanding én de Tour van Eddy Merckx. Vijftig jaar na de start van zijn eerste Tour de France blikt hij met ons rit per rit terug op wat de strafste overwinning uit zijn carrière zou worden.

NIEUW
01:05
Geselecteerd Speelt nu af

Tour de Merckx: Rit 20 Merckx blikt terug op de Puy-de-Dôme

The summer of 69. Dat was de maanlanding én de Tour van Eddy Merckx. Vijftig jaar na de start van zijn eerste Tour de France blikt hij met ons rit per rit terug op wat de strafste overwinning uit zijn carrière zou worden.

NIEUW
01:25
Geselecteerd Speelt nu af

Tour de Merckx: Rit 19 Merckx over goede vriend Simpson

The summer of 69. Dat was de maanlanding én de Tour van Eddy Merckx. Vijftig jaar na de start van zijn eerste Tour de France blikt hij met ons rit per rit terug op wat de strafste overwinning uit zijn carrière zou worden.

NIEUW
01:32
Geselecteerd Speelt nu af

Tour de Merckx: Rit 18 en Merckx heeft geen rustdag nodig

The summer of 69. Dat was de maanlanding én de Tour van Eddy Merckx. Vijftig jaar na de start van zijn eerste Tour de France blikt hij met ons rit per rit terug op wat de strafste overwinning uit zijn carrière zou worden.

NIEUW
02:01
Geselecteerd Speelt nu af

Tour de Merckx: Rit 17 en Merckx wint solo van 140 km

The summer of 69. Dat was de maanlanding én de Tour van Eddy Merckx. Vijftig jaar na de start van zijn eerste Tour de France blikt hij met ons rit per rit terug op wat de strafste overwinning uit zijn carrière zou worden.

NIEUW
00:58
Geselecteerd Speelt nu af

Tour de Merckx: Rit 16 op quatorze juillet

The summer of 69. Dat was de maanlanding én de Tour van Eddy Merckx. Vijftig jaar na de start van zijn eerste Tour de France blikt hij met ons rit per rit terug op wat de strafste overwinning uit zijn carrière zou worden.

NIEUW
01:05
Geselecteerd Speelt nu af

Deze boksster vecht met mannen tot ze K.O. geslagen wordt

Jena Karam (20) doet aan Mixed Martial Arts. Als vrouw in een Arabisch land, Libanon, is dat verre van evident. Maar ze is vastberaden haar ding te doen in een mannenwereld en om een rolmodel te zijn voor andere meisjes. "Als je het aan kan in je gezicht geslagen te worden, dan kan je alles aan."

NIEUW
01:01
Geselecteerd Speelt nu af

Britse tv-ster onthult hoe ze miljonair werd

Aisleyne Horgan-Wallace, een Britse ster die haar entree maakte in Big Brother, staat tien jaar na haar televisiedebuut nog altijd in de spotlight. Haar showbizzcarrière heeft haar een fortuin opgeleverd. “Ik ben multimiljonair. Dat heb ik te danken aan hard werken, slimme zakendeals en mijn tieten”, zegt ze zelf.

NIEUW
00:56
Geselecteerd Speelt nu af

Guido en Emma uit ‘Familie’ delen intieme foto

Vormen Guido en Emma uit ‘Familie’ ook in het echte leven een koppel? Alles lijkt erop te wijzen. Vincent Banic (31) en Bab Buelens (25), die de rollen vertolken, hebben immers op hetzelfde moment een intieme foto van hen samen gedeeld via de sociale media. De twee worden al jaren achtervolgd door geruchten over het feit dat ze een koppel zouden zijn. Is dit hun ultieme bevestiging?

NIEUW
00:57
Geselecteerd Speelt nu af

Rijke kinderen op vakantie: leren zwemmen als een zeemeermin

In Groot-Brittanië kan je leren zwemmen als een zeemeermin. Sandbanks Beach is één van de duurste regio's in Groot-Brittannië en staat bekend om zijn tropische stranden. Aan de Mayim Mermaid Academy kunnen kinderen leren zwemmen als een zeemeermin. Jammer genoeg is dit niet voor iedereen weggelegd. Het inschrijvingsgeld voor de lessen bedraagt 1000 euro, voor een basismodel van de zeemeerminstaart betaal je al snel 3300 euro.

NIEUW
01:08
Geselecteerd Speelt nu af

‘Telefacts Zomer’ over grootste schoonheidskliniek in Europa

‘Telefacts Zomer’ bezoekt de grootste schoonheidskliniek van Europa

NIEUW
00:41
Geselecteerd Speelt nu af

Verrassing in Familie: de baby van Marie leeft

Het zag er in Familie even niet goed uit voor de kleine Kasper, het ongeboren zoontje van Marie (Lien Van de Kelder) en Cédric (Yanni Bourguignon). Deze week liet Mathias (Peter Bulckaen) nog een overlijdensakte van de baby zien aan de privédetective die Véronique (Sandrine André) op hem en Marie afstuurde. De boodschap dat haar kleinzoon niet meer in leven was, kwam bij Véronique erg hard aan. Vanavond kregen de Familie-kijkers echter de zien dat Mathias gelogen heeft. Kasper bleek gezond en wel in zijn wiegje te liggen. Nog maar eens een bewijs dat Marie en Mathias ver willen gaan om samen een nieuw leven op te bouwen, ver weg uit de schijnwerpers.

NIEUW
04:11
Geselecteerd Speelt nu af

"Ik durf wel eens vies naar mensen kijken"

Peter over zijn karakterkop: "Ik durf wel eens extra vies naar mensen kijken als ik niet gestoord wil worden"

NIEUW
03:49
Geselecteerd Speelt nu af

Peter Van Den Begin is een fiere papa

Peter is een trotse papa en vertelt graag over zijn dochters.

NIEUW
04:11
Geselecteerd Speelt nu af

Peter Van Den Begin zingt aan ontbijttafel van Evi Hanssen

Peter Van Den Begin zingt live aan de ontbijttafel in 'Het Heilig Huis van Hanssen' een stukje uit zijn nieuwe muzikale show.

NIEUW
02:08
Geselecteerd Speelt nu af

Laura haalde spaarpot leeg voor concert van Stevie Wonder

Laura Tesoro had veel over om haar groot idool Stevie Wonder aan het werk te kunnen zien.

NIEUW
01:05
Geselecteerd Speelt nu af

"Internationale bekendheid is voor mij geen doel"

Voor Laura Tesoro is een internationale doorbraak geen doel. Dat vertelde ze bij Kris Wauters op Joe.

NIEUW
00:55
Geselecteerd Speelt nu af

Positiviteit van Laura Tesoro maakt nummers herkenbaar

Laura Tesoro babbelde in 'Zot Gedraaid' over haar deelname aan 'Liefde voor Muziek'.