NIEUW
01:05
Geselecteerd Speelt nu af

De meest perfecte klifduik ooit: 5 keer 10 op 10

De Britse klifduiker Gary Hunt schrijft geschiedenis in het Libanese Beiroet. Hij schrijft vijf perfecte sprongen op zijn naam en scoort zo vijf keer 10 op 10. Dat is een unicum sinds de start van de competitie in 2009.

NIEUW
00:59
Geselecteerd Speelt nu af

Wielerlegende Felice Gimondi op 76-jarige leeftijd overleden

De Italiaanse wielerlegende Felice Gimondi is op 76-jarige leeftijd overleden. Gimondi, een generatiegenoot van Eddy Merckx, zou tijdens een zwempartij bij het Siciliaanse dorp Giardini-Naxos een hartaanval hebben gekregen.

NIEUW
01:02
Geselecteerd Speelt nu af

Campenaerts verlaat Lotto: bijna rond met Dimension Data

Victor Campenaerts (28) rijdt volgend jaar zo goed als zeker voor Team Dimension Data, straks Team NTT. De Kristallen Fiets 2018 en werelduurrecordhouder neemt afscheid van Lotto-Soudal, de ploeg waar hij zijn definitieve doorbraak forceerde. In 2020 wordt de olympische tijdrit in Tokio hét grote doel.

NIEUW
01:05
Geselecteerd Speelt nu af

Kompany wil Vanden Borre terughalen

Áls het lukt, is de ­comeback van het jaar gekend. Anderlecht overweegt om ­Anthony Vanden ­Borre (31) een laatste kans als profvoetballer te geven.

NIEUW
01:20
Geselecteerd Speelt nu af

Kijk binnen in kolossale nieuwe woonst Eden Hazard

De zoektocht is ten einde: deze kolossale villa wordt de nieuwe thuis van Eden Hazard in Madrid. Prijskaartje: 11 miljoen euro.

NIEUW
00:45
Geselecteerd Speelt nu af

Hazard en Courtois trainen voor de start van de competitie

Real Madrid opent zaterdag zijn seizoen op het veld van Celta de Vigo. De Koninklijke heeft er geen al te beste voorbereiding opzitten. De Madrilenen speelden in totaal zeven vriendschappelijke wedstrijden. Daarvan wonnen ze er maar twee. Voor Hazard wordt het zijn eerste officiële wedstrijd in het truitje van Real. Los Blancos eindigden vorig seizoen pas derde, op ruime afstand FC Barcelona.

NIEUW
00:45
Geselecteerd Speelt nu af

Ongelofelijk: Brit fietst 280 km/u op eigen spierkracht

De Brit Neil Campbell heeft met zijn fiets een wereldrecord gebroken, het wereldrecord bij de mannen. Hij reed op eigen spierkracht 280 kilometer per uur. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat hij achter een snelle auto - een Porsche Cayenne - is gegangmaakt tot die snelheid. Daarna kwam Campbell los en hield hij de duizelingwekkende vaart nog 200 meter aan. Het absolute wereldrecord staat op naam van een vrouw. Denise Mueller-Korenek fietste 296 kilometer per uur in 2016.

NIEUW
00:44
Geselecteerd Speelt nu af

Nieuwe Bugatti kost evenveel als 56 Porsches 911

De Centodieci is het nieuwste model van Bugatti. De auto wordt gebouwd in een oplage van slechts tien exemplaren, die allemaal al verkocht zijn. De prijs? Acht miljoen euro per stuk.

NIEUW
00:52
Geselecteerd Speelt nu af

2.000 Filipijnse vrouwen geven samen borstvoeding

In Manilla, de hoofdstad van de Filipijnen, hebben zo'n 2.000 vrouwen deelgenomen aan het jaarlijkse 'Hakab Na'-evenement. Daarbij geeft iedereen samen borstvoeding om de voordelen ervan in de kijker te zetten. "Amper 29 procent van kinderen jonger dan zes maanden krijgt borstvoeding", vertelt dokter Wigdan Madani van UNICEF, "terwijl het de sterfte- en ziektecijfers drastisch verlaagt bij kinderen onder de vijf".

NIEUW
01:17
Geselecteerd Speelt nu af

Zo wordt pandatweeling in Pairi Daiza verzorgd

Ondertussen is de pandatweeling die geboren werd in Pairi Daiza al een week oud. 'Baby Girl' en 'Baby Boy', hoe de twee voorlopig heten, worden om de dag gewisseld bij hun moeder. Die kan maar voor één panda tegelijk zorgen en daarom staan er ook verzorgers in Pairi Daiza paraat om de kleintjes te voeden. "Eten, slapen en hun behoefte doen, dat is het enige waarmee ze momenteel bezig zijn", vertelt verzorger Robin.

NIEUW
00:57
Geselecteerd Speelt nu af

Naar de dokter wegens “nierstenen”, naar huis met drieling

Toen de Amerikaanse Dannette Giltz vorige week last van haar buik kreeg, dacht ze aan nierstenen. Een bezoek aan de dokter wees anders uit: de vrouw, die niet wist dat ze zwanger was, bleek weeën te hebben. Volkomen onverwachts beviel ze niet van één baby, maar van een drieling.

NIEUW
01:05
Geselecteerd Speelt nu af

Engeland rouwt om agent die werd doodgereden tijdens dienst

Politici, agenten en tv-persoonlijkheden hebben zich in Engeland bedroefd uitgesproken om de dood van de 28-jarige politieagent Andrew Harper. De agent was kortgeleden getrouwd en zou volgende week op huwelijksreis gaan. Hij werd tijdens zijn dienst doodgereden.

NIEUW
02:43
Geselecteerd Speelt nu af

De 9 meest memorabele sterfscènes uit Tarantino-films

Regisseur Quentin Tarantino (56) staat niet bepaald gekend om zijn lieflijke romantische komedies, maar eerder om snoeiharde gangsterfilms - zij het boordevol humor - waarin het bloed en masse over het scherm spat. Ter ere van Tarantino’s nieuwste worp, ‘Once Upon A Time In Hollywood’, lijsten we nog eens zijn bloederigste scènes op. Maar omdat kiezen altijd verliezen is, selecteren we één scène per reeds uitgebrachte film en sorteren we onze lijst op de hoeveelheid doden per prent.

NIEUW
01:00
Geselecteerd Speelt nu af

‘Friends’-acteur Matthew Perry zet zijn penthouse te koop

Hollywoodster Matthew Perry (49), beter bekend als Chandler in ‘Friends’, zet zijn adelaarsnest in Los Angeles in de etalage. Vooral het spectaculaire panorama vanop de veertigste verdieping is een sterke troef.

NIEUW
02:24
Geselecteerd Speelt nu af

50 jaar Woodstock: zo ging het er toen aan toe

In 1969 vindt het legendarische Woodstockfestival plaats. Meer dan 400.000 muziekliefhebbers zakken af naar Bethel in New York. Het motto van het festival is: "3 Days of Peace & Music" en dat was het ook. "We waren even hoopvol. We hadden even geen Vietnamoorlog. We moesten even niet denken aan het verlies van de Kennedy's. En we dachten even niet aan de dood van Dr. King. Heel even gedroegen we ons als fatsoenlijke mensen", zegt David Crosby die met zijn band optrad op het festival. In totaal deden meer dan 32 artiesten dat in de gietende regen, maar daar trokken de festivalgangers zich niets van aan. Het optreden van Jimi Hendrix was voor velen het hoogtepunt van het weekend. Woodstock ging daarna de geschiedenis in als een van de meest legendarische muziekevenementen.

NIEUW
01:20
Geselecteerd Speelt nu af

Kijk binnen in kolossale nieuwe woonst Eden Hazard

De zoektocht is ten einde: deze kolossale villa wordt de nieuwe thuis van Eden Hazard in Madrid. Prijskaartje: 11 miljoen euro.

NIEUW
00:45
Geselecteerd Speelt nu af

Andy Peelman toont voor het eerst zijn dochtertje

Andy Peelman stelt deze week in Dag Allemaal zijn dochtertje Feline voor.

NIEUW
01:21
Geselecteerd Speelt nu af

De waarheid achter het overlijden van Robin Williams

Het is intussen al vijf jaar geleden dat Robin Williams overleed. Op 11 augustus 2014 werd hij op 63-jarige leeftijd dood gevonden in zijn huis in Californië, waar bleek dat de komiek zichzelf het leven ontnam. In de nieuwe documentaire ‘Robin Williams: When the Laughter Stops’, die gisteren in Amerika werd uitgezonden, wordt een nieuw licht geworpen op het leven van de acteur, en op zijn zware strijd tegen depressie en de ziekte van Parkinson.

NIEUW
02:52
Geselecteerd Speelt nu af

Hond uitlaten gaat fout: waarom is het zo moeilijk?

Een hond uitlaten klinkt makkelijk, maar gaat soms tóch mis. Dat is wanneer de wetenschappelijke principes van traagheid en wrijving om de hoek komen kijken.

NIEUW
02:47
Geselecteerd Speelt nu af

Kijk hoe hyena’s een prooi stelen van een krokodil

Tegen een grote groep hongerige hyena’s kan je het maar beter niet opnemen. Zelfs niet als je een krokodil bent...

NIEUW
02:10
Geselecteerd Speelt nu af

Zou Gordon Ramsay deze wormen-snack zelf ook serveren?

Dat insecten rijk zijn aan proteïnen en weleens het voedsel van de toekomst zouden kunnen zijn, wisten we al. In de Peruaanse Andes zijn de Huaytampo wormen die zich in cactussen langs kliffen verschuilen een ware delicatesse. Wat vindt topchef Gordon Ramsay van deze gefrituurde snack?

NIEUW
01:58
Geselecteerd Speelt nu af

Leeuwen versus hyena’s: wie wint?

De leeuwen zijn normaal de baas in dit gebied in Botswana, maar onlangs is de groep hyena’s flink in omvang toegenomen. Betekent dit een nieuwe machtsstrijd?

NIEUW
02:38
Geselecteerd Speelt nu af

Dit gebeurt er als je illegaal een eland neerschiet

Op de eerste dag van het nieuwe jachtseizoen op elanden in Alaska, wordt zonder vergunning een vrouwtjeseland neergeschoten. Wildlife Trooper Doug Massie gaat op onderzoek uit.

NIEUW
02:54
Geselecteerd Speelt nu af

Is Gordon Ramsay fit genoeg voor de Peruaanse Andes?

Gordon Ramsay is niet alleen een topchef, hij houdt ook van een uitdaging. In de Sacred Valley in de Peruaanse Andes betekent dat een vervaarlijke steile klimtocht op 3350 meter hoogte om van het beste uitzicht op de vallei te kunnen genieten. Moet Gordon zijn meerdere erkennen in lokale sterrenchef Virgilio Martinez?

NIEUW
02:35
Geselecteerd Speelt nu af

Billie Eilish: "Ik een rolmodel? Maar waarom?"

Het was één van de optredens waar heel wat mensen op Pukkelpop lang naar uitgekeken hebben: de show van Billie Eilish. De Amerikaanse zangeres is nog altijd amper 17 jaar maar is wereldbekend. Voor veel tieners is ze een voorbeeld maar dat ze echt een rolmodel is, dat vindt Eilish zelf best raar. "Maar waarom?". Wat ze wel zeker weet, is dat ze het fantastisch vindt dat mensen haar muziek waarderen en haar blijven volgen. "Het feit dat het mensen raakt was zo shokerend voor mij en het feit dat het mensen blijft raken wat ik doe, dat vind ik heel speciaal." Daarnaast houdt ze al van kleinsaf aan van festivals en concerten. Dat ze daar nu zelf op het podium staat en haar energie kan doorgeven aan het publiek is wat ze echt leuk vindt. Of ze het gewone leven als tiener niet mist? Nee, dat antwoord is heel duidelijk. "Weet je wel wat 17-jarigen moeten doen? School. Ieuw.", aldus de Amerikaanse tiener. Ze zal het podium dus niet snel ruilen voor wat stoffige schoolbanken.

NIEUW
01:02
Geselecteerd Speelt nu af

Pukkelpop door de ogen van Billie Eilish

Uploaded by MyChannels

NIEUW
00:45
Geselecteerd Speelt nu af

Pennywise eert overleden brandweermannen op Pukkelpop

De Amerikaanse punkband Pennywise heeft op Pukkelpop een lied opgedragen aan de twee overleden brandweermannen uit Heusden-Zolder. Ze brachten hun grootste hit, Bro Hymn Tribute.

NIEUW
00:45
Geselecteerd Speelt nu af

Toren op Pukkelpop levert groene stroom aan 6.000 iPhones

Pukkelpop haalt een deel van zijn stroom uit de Green Energy Mill, een duurzame en inklapbare energietoren van ruim 20 meter. De toren heeft een windturbine van 700 kilo en driehoekige zonnepanelen. Eenmaal opgeladen kan hij in theorie 6.000 iPhones opladen, en dat 16 jaar lang elke dag.

NIEUW
00:47
Geselecteerd Speelt nu af

Achtergelaten kampeermateriaal TML krijgt tweede leven

In kringwinkel Ecoso in Willebroek vindt vrijdag en zaterdag een stockverkoop plaats van tweedehands kampeergerei van Tomorrowland. Het gaat om tenten, slaapzakken en dergelijke die de ‘People of Tomorrow’ in 2018 op het festival achterlieten en die tijdens de twee Tomorrowland-weekends niet verhuurd geraakten.

NIEUW
01:02
Geselecteerd Speelt nu af

Festivalgangers klaar voor natte Pukkelpop

In Kiewit, bij Hasselt, stromen de eerste festivalgangers toe. Het festival start officieel pas morgen, maar vandaag gaat de camping al open en staat het eerste feestje op het programma. Voor de komende dagen is er wel regen voorspeld, maar de meeste festivalgangers zijn goed voorbereid.

Nieuw bij Qmusic

NIEUW
01:06
Geselecteerd Speelt nu af

Fierens krijgt zijn eigen verdwaalpaal cadeau

Uploaded by MyChannels

NIEUW
01:00
Geselecteerd Speelt nu af

Rollercoaster Mash-Up door Vincent Fierens

Fierens vond het nodig om in iedere rollercoaster in Phantasialand zijn keel open te zetten. Stop je oren toe voor de mashup van de eeuw!

NIEUW
02:21
Geselecteerd Speelt nu af

De Grote Slaapkamerquiz met Inge De Vogelaere!

Zondag 18 augustus 4 u 's ochtends: Qmusic-dj Inge De Vogelaere ligt nog lekker te slapen de dag voor haar allereerste ochtendshow met Sam De Bruyn en Wim Oosterlinck bij Qmusic. Maarten & Dorothee willen haar daarvoor een hart onder de riem steken en hoe doe je dat beter dan met een fantastisch ontbijt op bed? Dankzij een de huisgenoot van Inge bemachtigen ze de sleutel van haar appartement en spelen ze met haar... DE GROTE SLAAPKAMERQUIZ! Hoe scoort Inge en sleept ze de felbegeerde hoofdprijs in de wacht? Je komt het hier te weten!

NIEUW
03:12
Geselecteerd Speelt nu af

Olga Leyers is binnenkort terug op TV! | Q-Beach House

.

NIEUW
01:05
Geselecteerd Speelt nu af

Inge is de nieuwe prinses van de ochtend! | Sam, Inge & Wim

Uploaded by MyChannels

NIEUW
04:01
Geselecteerd Speelt nu af

Inge is de nieuwe stem van de ochtend samen met Sam & Wim!

Uploaded by MyChannels

NIEUW
12:47
Geselecteerd Speelt nu af

Vier BV's nemen het opnieuw tegen elkaar op in Supersplash

Vier BV's nemen het opnieuw tegen elkaar op in Supersplash

NIEUW
01:59
Geselecteerd Speelt nu af

Straffe comeback van racebelofte Billy Monger

De Britse Billy Monger racet als sinds zijn drie jaar. In april 2017 was de 17-jarige een beloftevolle racepiloot in de Formule 3, maar een horrorcrash tijdens een race op het circuit Donington Park in Engeland veranderde zijn leven. Zijn beide benen werden geamputeerd. De jonge Monger was echter niet van plan om op te geven. Hij pleitte er bij de Fédération Internationale de l’Automobile (FIA) voor dat mindervalide racers ook zouden mogen wedstrijden rijden in eenzitters. In december 2017 gaf de FIA toe, en was Monger al klaar voor zijn eerste race in een aangepaste eenzitter. Hij werd meteen derde. Sindsdien blijft Monger racen en ondertussen is hij ook Sportcommentator bij Formule 1-races voor de zender Channel 4. Afgelopen mei werd hij voor het eerst sinds zijn amputaties eerste in een race, in de Pau Grand Prix. Het blijft zijn droom om in de Formule 1 te rijden.

NIEUW
03:25
Geselecteerd Speelt nu af

80-jarigen Adi en Mariette kleuren de Antwerp Pride

Adi en Mariette, de twee kranige tachtigers uit De Wereld Rond met 80-jarigen, hebben een druk weekend achter de rug. Voor de online videoreeks ‘Zomerpret met Adi en Mariette’ brachten ze samen een bezoekje aan de Antwerp Pride, waar ze liefde in het rond strooiden. De twee klommen zelfs mee op één van de praalwagens.

NIEUW
03:39
Geselecteerd Speelt nu af

Kürt Rogiers gaat de strijd aan in ‘Beat VTM’

‘Familie’-acteur Kürt Rogiers zal te zien zijn in het nieuwe programma ‘Beat VTM’. In dat programma nemen 8 onbekende Vlamingen het op tegen 8 VTM-gezichten in een bepaalde discipline die ze in 100 dagen tijd aan moeten leren. Kürt maakte zijn deelname zelf bekend tijdens de ochtendshow op Joe.

NIEUW
14:10
Geselecteerd Speelt nu af

Vier BV’s nemen het tegen elkaar op in Supersplash!

Vier bekende Vlamingen nemen het tegen elkaar op in een hindernissenparcours op en in het water van Center Parcs De Vossemeren. Wie gaat er kopje onder? En wie gaat er met de titel lopen?

NIEUW
01:44
Geselecteerd Speelt nu af

Zo ziet Business Class eruit op de A380

De Airbus A380 is het grootste passagiersvliegtuig ter wereld. Vliegtuigmaatschappij Qantas gebruikt het toestel voor een van de langste vluchten in de luchtvaart: van Londen naar Sydney. Inzittenden spenderen meer dan 24 uur aan boord, inclusief een tussenstop van 90 minuten in Dubai. Het cabinepersoneel probeert de lange vlucht zo aangenaam mogelijk te maken. Wie in Business Class zit, heeft uiteraard net iets meer luxe. Een ticketje kost er 8 keer meer dan voor een gewone economy-zetel, maar de passagiers hebben er meer ruimte én keuze.

NIEUW
00:43
Geselecteerd Speelt nu af

Tess gaat met jou lunchen in een limousine!

Heb je even genoeg van die refter? Van die snelle hap tussen 2 meetings door? Geen goesting meer om elke ochtend opnieuw weer boterhammen te smeren? Goed nieuws, want binnenkort verlaat Tess elke dag de studio, stapt ze in haar limousine en gaat ze langs bij bedrijven voor een exclusieve Limo Lunch! Jij bepaalt de bestemming: zin om samen met je collega's en Tess een geweldige middagpauze te beleven in een glamoureuze limousine? Schrijf jouw bedrijf in via joe.be!

NIEUW
03:39
Geselecteerd Speelt nu af

Kürt Rogiers gaat de strijd aan in ‘Beat VTM’

‘Familie’-acteur Kürt Rogiers zal te zien zijn in het nieuwe programma ‘Beat VTM’. In dat programma nemen 8 onbekende Vlamingen het op tegen 8 VTM-gezichten in een bepaalde discipline die ze in 100 dagen tijd aan moeten leren. Kürt maakte zijn deelname zelf bekend tijdens de ochtendshow op Joe.

NIEUW
00:46
Geselecteerd Speelt nu af

Wie gaat doorweekt naar huis? Ann of Born?

Door de hittegolf besloten Ann & Born hun waterpistolen boven te halen. Onze Joe-luisteraars konden stemmen via Facebook en Instagram wie er na de ochtendshow doorweekt naar huis ging. En dat liep een beetje uit de hand...

NIEUW
02:09
Geselecteerd Speelt nu af

Dit was Joe Live met Milow!

Op woensdag 17 juli stelde Milow zijn nieuwe plaat 'Lean Into Me' voor aan enkele gelukkige Joe-luisteraars.

NIEUW
04:53
Geselecteerd Speelt nu af

Milow carpoolt met Jan Bosman naar de Joe-studio.

Op woensdag 17 juli kwam Milow zijn nieuwe plaat 'Lean Into Me' voorstellen aan enkele gelukkige Joe-luisteraars tijdens een uniek & intiem Joe-Live concert. Jan Bosman pikte hem op vlak voor het concert en stelde hem enkele vragen.

NIEUW
00:59
Geselecteerd Speelt nu af

De Joe-ijskar is er (bijna) klaar voor

De Joe-ijskar is er (bijna) klaar voor