Verrassende video's

NIEUW
00:46
Geselecteerd Speelt nu af

Auto rolt van oprit en crasht bijna in huis van overburen

De 22-jarige Courtney probeerde de auto met al haar kracht tegen te houden. Gelukkig kwam hij op een paar centimeters van het huis van de buren tot stilstand.

NIEUW
00:58
Geselecteerd Speelt nu af

Vrouw valt tot drie keer toe door haar dolle hond

Een vrouw uit Californië zal haar wandelingetje met de hond nog even herinneren. Het dier zag een andere hond en trok krachtig aan de leiband. Daardoor viel de vrouw voorover en kon de hond ontsnappen. In het tumult nadien valt de vrouw nog twee keer.

NIEUW
00:44
Geselecteerd Speelt nu af

6-jarige jongen vangt vis die even groot is als hijzelf

6-jarige jongen vangt vis die even groot is als hijzelf.

NIEUW
00:46
Geselecteerd Speelt nu af

Ongeduldige bestuurder rijdt rakelings langs bizon

Sommige mensen hebben echt geen geduld. Wanneer een familie bizons de weg oversteekt in het Yellowstone National Park (VS) beslist een autobestuurder dat hij niet wil wachten op de dieren. Hij rijdt ze rakelings voorbij en mist 1 van de dieren maar voor een haar.

NIEUW
01:02
Geselecteerd Speelt nu af

Trouwen in een vliegtuig? Het kan in Japan

De Japanse luchtvaartmaatschappij All Nippon Airways heeft een manier gevonden om extra geld te verdienen tijdens de pandemie. Zij bieden hun vliegtuigen aan als huwelijkslocaties.

NIEUW
01:02
Geselecteerd Speelt nu af

Oostenrijkse kronkelt zich in alle mogelijke vormen

De Oostenrijkse Stephanie Millinger (28) kan zichzelf op alle mogelijk manieren plooien. Dat doet ze op hotel, in de trein en zelfs op restaurant.

NIEUW
01:01
Geselecteerd Speelt nu af

PREVIEW: "Dit voelt echt al als een thuis"

In aanloop naar de finaleweek mogen de koppels voor het eerst een week lang in 'hun huis' verblijven terwijl ze de gang, trap en het toilet nog aanpakken. En dat doet de jonge koppels meteen voorzichtig dromen. Als de avond valt, roeren de koppels voor het eerst in de potten van hun splinternieuwe keuken en kruipen ze onder de wol in hun droomhuis. “Even doen alsof het hier van ons is en proeven van een mogelijke toekomst, dat is echt leuk” Huis Gemaakt, woensdag om 20.40 bij VTM en op VTM GO.

NIEUW
02:40
Geselecteerd Speelt nu af

Vindt Axel het graf van Bertha Van Schaeren?

Axel hoopt meer informatie te vinden door het graf van Bertha Van Schaeren te bezoeken. Maar helaas is haar graf niet meer terug te vinden. Bekijk de volledige aflevering op VTM GO.

NIEUW
03:33
Geselecteerd Speelt nu af

Axel heeft goed nieuws voor de burgemeester van Sint-Niklaas

Axel Daeseleire ging op zoek naar de erfgenamen van ene Achilles Dehandschutter. Na zijn speurtocht bleek de burgemeester van Sint-Niklaas, Lieven Dehandschutter, één van de gelukkigen te zijn van een erfenis van iets meer dan 600.000 euro. Hij heeft recht op 1/72 van de som. Bekijk de volledige aflevering op VTM GO.

NIEUW
00:53
Geselecteerd Speelt nu af

Evi Hanssen nodigt Matthijs uit voor haar huwelijk in 2065

Een leuke reünie in Popquiz! Evi Hanssen, presentatrice op radio en tv in Vlaanderen én in Nederland, was regelmatig bij Matthijs aan tafel in De Wereld Draait Door: Ze kennen elkaar dus goed en Matthijs informeert alvast: “Evi, jij gaat trouwen?” “Ja, als corona voorbij is en dan mag jij komen.” Kijk ook naar 'Popquiz' op VTM GO.

NIEUW
02:02
Geselecteerd Speelt nu af

Axel heeft toestemming nodig van... erfgenamen die hij zoekt

Axel mag enkel documenten inkijken tot en met 1901. Voor alles van daarna heeft hij toestemming nodig van nakomelingen. Maar laat dat nu net de mensen zijn waar hij naar op zoek is. "Een straatje zonder eind," aldus Axel. Erfgenaam Gezocht, elke dinsdag om 20.40 bij VTM en op VTM GO.

NIEUW
02:11
Geselecteerd Speelt nu af

Staf vlamt met wagen over bevroren meer

Wat een toffe activiteit in Zweden! Staf Coppens mag met een rallywagen rijden op een bevroren meer. Camping Coppens - Op Weg naar Zweden, elke maandag om 20.40 bij VTM en op VTM GO.

De meest bekeken video's op HLN

NIEUW
00:58
Geselecteerd Speelt nu af

Vriendin van 'Temptation'-gezicht Karim plots overleden

Triest nieuws van ‘Temptation’-gezicht Karim (24). Zijn vriendin, Clarissa Bruno (25), is plots overleden. Dat nieuws deelde hij mee via Instagram.

NIEUW
05:54
Geselecteerd Speelt nu af

Politiekorpschef over niet naleven quarantaineregels

Nieuwe besmettingshaard Indiase variant in Oostende nadat gezin quarantaine niet naleeft, politiekorpschef Nicholas Paelinck reageert. Hij vindt dat de regel dat men de woning kan verlaten bij quarantaine, moet worden herbekeken.

NIEUW
01:57
Geselecteerd Speelt nu af

Premier Netanyahu roept noodtoestand uit na raketaanvallen

In de Israëlische stad Lod, waar Joden en Arabieren samenleven, is het gisteravond tot zware rellen gekomen, waarbij drie synagogen in brand zijn gestoken en een inwoner van Arabische afkomst werd doodgeschoten. Premier Benjamin Netanyahu riep in de loop van de nacht de noodtoestand uit. De islamitsche beweging Hamas vuurde ‘s nachts dan weer meer dan 200 raketten af naar de steden Tel Aviv en Beesheva, als vergelding voor de eerdere Israëlische luchtaanvallen op een gebouw in het centrum van Gaza.

NIEUW
02:23
Geselecteerd Speelt nu af

Zomerplan met 5 richtdata: dit heeft Overlegcomité beslist

9 juni, 1 juli, 30 juli, 13 augustus en 1 september, dat zijn dé vijf richtdata van een heus ‘versoepelpakket’ dat het Overlegcomité vandaag heeft voorgesteld.

NIEUW
01:36
Geselecteerd Speelt nu af

Chokri tevreden na Overlegcomité: Pukkelpop gaat door

Er lijkt eindelijk weer perspectief te zijn voor de door corona zwaar geplaagde cultuursector. Op de persconferentie van het Overlegcomité werden een reeks versoepelingen aangekondigd die vooral vanaf augustus perspectief bieden. Opluchting voor velen, maar voor sommige festivals komen de versoepelingen helaas te laat. “Een nieuwe harde klap.”

NIEUW
01:05
Geselecteerd Speelt nu af

Nora Coppens is van TikTok gegooid

SHOWBIZZNora Coppens (11), de dochter van Staf Coppens (40) en Monique van der Velden (47), is van TikTok gesmeten. Haar account werd permanent geblokkeerd na een zogezegde schending van de communityrichtlijnen en daar zijn de ouders van het meisje duidelijk niet over te spreken.

NIEUW
00:51
Geselecteerd Speelt nu af

Zeldzame diepzeevis gevonden in Californië

Het dier werd nog maar amper gespot door de mens. Dat komt omdat ze normaal op meer dan 800 meter diepte leven.

NIEUW
01:06
Geselecteerd Speelt nu af

Tijd tussen twee prikjes van AstraZeneca wordt ingekort

Het interval tussen de twee vaccins van AstraZeneca wordt in België ingekort van 12 naar 8 weken. Dat hebben de verschillende ministers van Volksgezondheid beslist op een overleg na een advies van de Taskforce Vaccinatie. De inkorting komt er wel enkel voor wie nog geen eerste prik kreeg of nog niet is uitgenodigd. Op die manier moet een grotere groep mensen sneller volledig gevaccineerd zijn en zal de vaccinatiecampagne sneller afgerond kunnen worden, half augustus in plaats van begin september.

NIEUW
05:16
Geselecteerd Speelt nu af

Vlaamse Hannelore van Artsen zonder Grenzen getuigt in Gaza

Vlaamse Hannelore van Artsen zonder Grenzen getuigt in Gaza

NIEUW
07:04
Geselecteerd Speelt nu af

Vlaming in Israël vertelt hoe hij met gezin moest schuilen

Vlaming Benjamin Bollen getuigt over de raketaanvallen in Israël. Hij vertelt hoe hij samen met zijn vrouw en kindjes moest schuilen in de kelder.

NIEUW
00:43
Geselecteerd Speelt nu af

Elektrische fiets schiet in brand in lift

Wat de exacte oorzaak van de brand was, is nog niet duidelijk.

NIEUW
00:47
Geselecteerd Speelt nu af

Naamgenoot gedagvaard in zedenzaak met minderjarig meisje

Tijdens de zedenzitting van de correctionele rechtbank in Leuven, moest een zekere K.V. zich verantwoorden voor het misbruik van een minderjarig meisje. Alleen werd de verkeerde K.V. voor de rechter gebracht. “Hij heeft het thuis mogen uitleggen”, wist zijn advocaat.

NIEUW
05:00
Geselecteerd Speelt nu af

Dit is de derde en laatste ontsnappingspoging van dag 1!

De laatste ontsnappingspoging vindt elke dag plaats om 17u10. Bekijk hier de derde en laatste ontsnappingspoging!

NIEUW
03:18
Geselecteerd Speelt nu af

Duet tussen Maureen en Ans voor Rode Neuzen Dag

Een Sportpaleis vullen voor Rode Neuzen Dag XL zit er niet meer in dit jaar. Een van de meest bijzondere momenten vorig jaar was het duet van Ans en Q-presentatrice Maureen Vanherberghen, die samen ‘A Million Dreams’ van Pink zongen. Ans is door een zwarte periode gegaan na de scheiding van haar ouders, maar slaagde erin om die negatieve gevoelens achter zich te laten. Komende week neemt ze haar laatste antidepressiva-pil ooit. “Er zijn zoveel mensen die met donkere gedachten zitten en die zich nog goed voelen. Daar moét echt over gepraat worden”, vertelde ze deze ochtend in de Q-studio, waarna ze opnieuw samen met Maureen haar duet ten berde bracht.

NIEUW
01:14
Geselecteerd Speelt nu af

Sophie Wilmès: "Bart De Wever, neem je verantwoordelijkheid"

Evenementen over de hele wereld worden afgelast door het coronavirus en nu volgt ook België. In overleg met wetenschappers, adviseert de federale regering om evenementen met meer dan 1.000 mensen te cancellen. Premier Sophie Wilmès licht bij Sam, Inge & Wim toe hoe het nu verder moet na deze nieuwe maatregelen én roept Bart De Wever op om verantwoordelijkheid te nemen.

NIEUW
01:19
Geselecteerd Speelt nu af

Lady Gaga openhartig over mentale gezondheid

Lady Gaga getuigt openlijk bij Oprah Winfrey over de mentale moeilijkheden waar ze in het verleden mee te maken kreeg.

NIEUW
02:55
Geselecteerd Speelt nu af

Vanaf maandag 13 januari: de Q-Escape Room!

Sam De Bruyn, Dorothee Dauwe, Inge De Vogelaere, Wim Oosterlinck en Maarten Vancoillie worden binnen exact een week, op maandag 13 januari, voor onbepaalde tijd opgesloten in de Q-Escape Room op de Grote Markt in Antwerpen.

NIEUW
01:10
Geselecteerd Speelt nu af

Destadsbader over onenightstand: “Ik heb half uur gehuild”

Het liefdesleven van Niels Destadsbader (31) gaat niet altijd over rozen. In de podcast ‘De Meeloper’ van Qmusic-dj Sam De Bruyn vertelde hij een opvallende anekdote. De populaire zanger dacht dat hij een leuk meisje ontmoet had, maar kwam bedrogen uit toen bleek dat het voor haar enkel om zijn bekendheid draaide. “Ik heb toen een half uur gehuild”, geeft hij toe.

Nieuw bij Joe

NIEUW
03:21
Geselecteerd Speelt nu af

Isabelle A doet je wegdromen met 'Une Belle Histoire'

Op dinsdagochtend ontvangen Sven & Anke Isabelle A. Zij brengt wekelijks een eigen versie van een nummer uit onze Top 2000. Deze week betovert ze je met haar versie van 'Une Belle Histoire' van Michel Fugain.

NIEUW
00:57
Geselecteerd Speelt nu af

"Ik was lid van Greenpeace en wilde bioloog worden"

In 'Speeltijd' blikt Ann Van Elsen elke week terug op de schoolperiode met een bekend persoon. Samen herbeleven ze de fijne momenten uit de tienerjaren. Van toffe klasverhalen tot spannende eerste keren, Ann komt het allemaal te weten. Deze week: Vlaams minister van Brussel, Jeugd en Media Benjamin Dalle.

NIEUW
02:33
Geselecteerd Speelt nu af

"Ik ben blij dat Amerika met Biden een beter imago krijgt"

In 'Speeltijd' blikt Ann Van Elsen elke week terug op de schoolperiode met een bekend persoon. Samen herbeleven ze de fijne momenten uit de tienerjaren. Van toffe klasverhalen tot spannende eerste keren, Ann komt het allemaal te weten. Deze week: Vlaams minister van Brussel, Jeugd en Media Benjamin Dalle.

NIEUW
02:07
Geselecteerd Speelt nu af

"Veel mensen gaan niet goed om met wat ze online delen"

In 'Speeltijd' blikt Ann Van Elsen elke week terug op de schoolperiode met een bekend persoon. Samen herbeleven ze de fijne momenten uit de tienerjaren. Van toffe klasverhalen tot spannende eerste keren, Ann komt het allemaal te weten. Deze week: Vlaams minister van Brussel, Jeugd en Media Benjamin Dalle.

NIEUW
02:27
Geselecteerd Speelt nu af

"We hebben de gangmaker van onze vriendengroep verloren"

In 'Speeltijd' blikt Ann Van Elsen elke week terug op de schoolperiode met een bekend persoon. Samen herbeleven ze de fijne momenten uit de tienerjaren. Van toffe klasverhalen tot spannende eerste keren, Ann komt het allemaal te weten. Deze week: Vlaams minister van Brussel, Jeugd en Media Benjamin Dalle.

NIEUW
01:03
Geselecteerd Speelt nu af

"Maité en ik moesten snel over het ministerschap beslissen"

In 'Speeltijd' blikt Ann Van Elsen elke week terug op de schoolperiode met een bekend persoon. Samen herbeleven ze de fijne momenten uit de tienerjaren. Van toffe klasverhalen tot spannende eerste keren, Ann komt het allemaal te weten. Deze week: Vlaams minister van Brussel, Jeugd en Media Benjamin Dalle.

NIEUW
02:47
Geselecteerd Speelt nu af

UITGELEGD. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het? Toxicoloog Jan Tytgat geeft hier meer uitleg over.

NIEUW
06:06
Geselecteerd Speelt nu af

UITGELEGD. Wat is hoofdpijn en wat zijn de oorzaken?

Wat is hoofdpijn en wat zijn de oorzaken?

NIEUW
02:10
Geselecteerd Speelt nu af

UITGELEGD. Alles wat je wil of moet weten over tornado's

Alles over tornado's. Onze expert Martijn Peters vertelt ons hier meer over.

NIEUW
02:58
Geselecteerd Speelt nu af

UITGELEGD. Wat is het ideale moment om een huis te kopen?

Wat is het ideale moment om een huis te kopen?

NIEUW
03:50
Geselecteerd Speelt nu af

UITGELEGD. Hoe kan je een burn-out vermijden?

Wat is een burn-out? En hoe kan je die vermijden? Een expert legt het allemaal uit.

NIEUW
03:34
Geselecteerd Speelt nu af

UITGELEGD. Waarom worden we verliefd?

Waarom worden we verliefd?

Gaming

NIEUW
01:50
Geselecteerd Speelt nu af

De vijf opwindendste nieuwe managementgames

Van een drugskartel via een appartementsgebouw met vervelende huurders tot een bed & breakfast voor beren: in deze vijf games moet je ze zien te managen.

NIEUW
01:00
Geselecteerd Speelt nu af

Videogame '12 Minutes' is een interactief theaterstuk

Een videogame die zich in slechts een handvol kleine kamers afspeelt, met drie personages, en met een speler die de actie in bovenaanzicht overschouwt: dat wordt '12 Minutes', een game waarmee Xbox wil laten zien dat het ook kleinere, intiemere games uitbrengt.

NIEUW
01:47
Geselecteerd Speelt nu af

Zeven fascinerende roadtripgames

Een toenemend aantal videogames heeft een roadtrip als rode draad. Bekijk hier de zeven opvallendste.

NIEUW
03:00
Geselecteerd Speelt nu af

25 jaar griezelen in 'Resident Evil' in drie minuten

In de aanloop naar 'Resident Evil Village' duiken we nog eens in de lange geschiedenis van deze reeks horrorgames.

NIEUW
02:24
Geselecteerd Speelt nu af

'Resident Evil Village' is de 'Greatest Hits' van de serie

'Resident Evil Village' begint behoorlijk griezelig, maar ontpopt zich al snel tot een solide maar voorspelbare 'Resident Evil'-game.

NIEUW
03:12
Geselecteerd Speelt nu af

Back 4 Blood is zombieshooter met 'rogue-lite'-functie

Warner Bros. Games toont een 'kaartsysteem' in Back 4 Blood, een coöperatief FPS- zombieschietspel van de makers van de Left 4 Dead-franchise. De kaarten zijn een 'rogue-lite'-functie die je ervaring bij elke playthrough verbetert. De game verschijnt op 12 oktober.

24 UUR LIVE

NIEUW
04:37
Geselecteerd Speelt nu af

Dit was 24 UUR LIVE

119 artiesten en meer dan 400 nummers passeerden de muzikale revue in het Sportpaleis. Zonder publiek in de zaal, maar de muziek kwam wel live binnen in meer dan 650.000 huiskamers.

NIEUW
05:31
Geselecteerd Speelt nu af

Clouseau sluit 24 UUR LIVE af

Clouseau sluit 24 UUR LIVE af

NIEUW
03:44
Geselecteerd Speelt nu af

Clouseau zet Sportpaleis in 'Vonken en Vuur'

Clouseau zet Sportpaleis in 'Vonken en Vuur'

NIEUW
04:24
Geselecteerd Speelt nu af

Stan Van Samang zorgt voor een Ster in het Sportpaleis

Stan Van Samang zorgt voor een Ster in het Sportpaleis

NIEUW
04:40
Geselecteerd Speelt nu af

Ook premier Alexander De Croo viert mee

Ook premier Alexander De Croo viert mee

NIEUW
08:18
Geselecteerd Speelt nu af

De Romeo's bouwen een feestje in het Sportpaleis

De Romeo's bouwen een feestje in het Sportpaleis

NIEUW
00:57
Geselecteerd Speelt nu af

Humeurige boomkikker

Boomkikkers zijn coole kikkers. Met gemak klauteren ze tussen de doorns van braamstruiken en ze kunnen nog eens van kleur veranderen ook. Waarom ze dat doen, ontdek je in deze video!

NIEUW
00:54
Geselecteerd Speelt nu af

Visarend houdt halt in ons land

De visarenden verblijven even in ons land. Tot eind april kan je deze machtige vogels nog zien jagen voor hun snack-voor-onderweg voordat ze verder trekken naar het noorden.

NIEUW
00:56
Geselecteerd Speelt nu af

Bever helemaal terug van weggeweest

Vroeger werd ons grootste knaagdier fel bejaagd, waardoor de soort tientallen jaren lang niet meer voorkwam in ons land. Gelukkig maakt de soort een comeback sinds de eeuwwisseling.

NIEUW
01:00
Geselecteerd Speelt nu af

De oorworm: onverwacht zorgzaam!

Het oorwormvrouwtje heeft een ontzettend sterk moederinstinct, een zeldzame eigenschap onder de insecten. Vanaf nu kijk je nooit meer hetzelfde naar de oorworm!

NIEUW
00:54
Geselecteerd Speelt nu af

Kievit luidt al dansend de lente in

De baltsvlucht van de kievit is een aankondiging van de lente. Al buitelend en tuimelend door de lucht probeert hij indruk te maken op z'n vrouwtje.

NIEUW
04:28
Geselecteerd Speelt nu af

Beheersbrand op de Mechelse Heide

Vandaag is het #internationalevrouwendag en lopen we mee met boswachter Corina Cools. Zij coördineerde een gecontroleerde heidebrand in het Nationaal Park Hoge Kempen. Waarvoor dat allemaal goed is, zie je in deze video!

NIEUW
00:58
Geselecteerd Speelt nu af

Vriendin van 'Temptation'-gezicht Karim plots overleden

Triest nieuws van ‘Temptation’-gezicht Karim (24). Zijn vriendin, Clarissa Bruno (25), is plots overleden. Dat nieuws deelde hij mee via Instagram.

NIEUW
01:16
Geselecteerd Speelt nu af

“Het contact tussen Harry en William is vrijwel onbestaand”

Dan toch geen verzoening tussen prinsen Harry (36) en William (39), zo meent journalist Tom Bradby, een goede vriend van Harry. “De voorbije achttien maanden is hun relatie weggekwijnd tot iets dat moeilijk ligt, zowel op professioneel als privévlak.”

NIEUW
01:05
Geselecteerd Speelt nu af

Nora Coppens is van TikTok gegooid

SHOWBIZZNora Coppens (11), de dochter van Staf Coppens (40) en Monique van der Velden (47), is van TikTok gesmeten. Haar account werd permanent geblokkeerd na een zogezegde schending van de communityrichtlijnen en daar zijn de ouders van het meisje duidelijk niet over te spreken.

NIEUW
01:58
Geselecteerd Speelt nu af

Eerste repetitie Hooverphonic op het Songfestival zit erop

Ze vertrokken zaterdagmiddag naar Rotterdam, maar veel tijd om zich te installeren hadden ze niet: zondag net na de middag had Hooverphonic al zijn eerste repetitie op het Songfestival-podium. Daarmee kregen we voor het eerst de podiumoutfits van de band te zien én werd een tipje van de sluier van de act opgelicht.

NIEUW
02:44
Geselecteerd Speelt nu af

'Familie' belooft iets verrassends, spannends en gênants

"Het zou echt heel dom zijn om deze week niet naar 'Familie' te kijken", zegt acteur Kürt 'Lars' Rogiers. En hij verklapt meteen (een beetje) waarom.

NIEUW
00:52
Geselecteerd Speelt nu af

Loredana blaast Gert Voorjans omver met interieur én stem

In Huis Gesmaakt gaat Gert Voorjans iedere week op bezoek in het interieur van een bekende Vlaming. Deze week is hij te gast bij Patje Krimson en Loredana. Bekijk Huis Gesmaakt met Gert Voorjans op VTM GO.