NIEUW
01:05
Geselecteerd Speelt nu af

Arno geeft (voorlopig) laatste concert in Parijs

Arno gaf gisterenavond zijn laatste concert in de Trianon in Parijs. Binnenkort moet hij geopereerd worden en dan zou hij zeker zes weken buiten strijd zijn.

NIEUW
00:46
Geselecteerd Speelt nu af

Erfenis Kirk Douglas bijna volledig naar goede doelen

Vrijwel het gehele vermogen van Kirk Douglas gaat naar goede doelen. De acteur, die eerder deze maand op 103-jarige leeftijd overleed, laat zo bijna 56,4 miljoen euro na aan allerlei organisaties. Volgens het Britse Mirror liet Kirk geen geld na voor zijn zoon Michael of zijn kleinzoon Cameron, al hebben zij hun schaapjes natuurlijk al lang op het droge.

NIEUW
00:50
Geselecteerd Speelt nu af

Acteur-regisseur Hugo Van den Berghe (76) overleden

Acteur en regisseur Hugo Van den Berghe is zondag op 76-jarige leeftijd overleden in De Haan. Het nieuws is aan Belga bevestigd door schepen van Cultuur Rudi Catrysse van De Haan. Hugo Van den Berghe was acteur en regisseur, hij was ook een tijd lang directeur van het Nederlands Toneel Gent (NTG) en hij is bekend van tal van tv-series.

NIEUW
01:12
Geselecteerd Speelt nu af

Time-lapse: kijk hoe Brahim verandert in papa 'Pocahontas’

Zanger en MNM-presentator Brahim (35) maakt zijn musicaldebuut. Hij speelt het opperhoofd in 'Pocahontas' en ondergaat daarvoor een flinke transformatie. Hij krijgt onder meer een ander kleurtje en een grote pruik. 'Pocahontas' wordt tijdens de paasvakantie opgevoerd in Capitole Gent.

NIEUW
02:09
Geselecteerd Speelt nu af

André Hazes is aan concertreeks door Vlaanderen begonnen

Hij is veelbesproken én razend populair: de Nederlandse zanger André Hazes is aan een concertreeks door Vlaanderen begonnen. De aftrap werd gisteravond gegeven in het Gentse Kuipke. Hazes bracht zoals verwacht een mix van eigen nummers en covers van z'n overleden vader.

NIEUW
02:25
Geselecteerd Speelt nu af

Trailer: Why Women Kill

Trailer

NIEUW
00:49
Geselecteerd Speelt nu af

Koning Filip wordt 60 en nodigt Belgen uit om mee te vieren

De koning wordt 60 op 15 april. 100 Belgen die op die dag ook 60 worden zullen mee mogen delen in de feestvreugde tijdens een bijeenkomst in de koninklijke serres in Laken.

NIEUW
01:04
Geselecteerd Speelt nu af

Dorp over Franse grens verzuipt in gedumpt Belgisch afval

In het Franse grensstadje Rédange dumpen trucks al maandenlang illegaal afval. Het vuilnis blijkt onder andere afkomstig uit het Antwerpse Brecht en brengt volgens burgemeester Daniel Cimarelli de drinkwatervoorziening voor het dorp in gevaar. De vuilnisbelt bevindt zich immers op amper 100 meter van een vijver die in verbinding staat met de Beler-rivier. Ook andere dorpjes net over de Franse grens zijn slachtoffer van de onfrisse praktijk.

NIEUW
01:01
Geselecteerd Speelt nu af

Gemeenten cashen met verkoop straatverlichting

De Vlaamse gemeenten hebben vorig jaar voor 150 miljoen euro straatverlichting verkocht aan intercommunales. Dat schrijft De Tijd vandaag. De operatie moet helpen de forse investeringen in ledlampen draaglijk te maken.

NIEUW
00:55
Geselecteerd Speelt nu af

Coronavirus eist vierde dode op cruiseschip bij Japan

In Italië zijn gisteren vier nieuwe doden gevallen door het coronavirus, wat het totaal er op zeven brengt. In het noorden van het land, waar elf gemeenten van de buitenwereld zijn afgesloten, zijn meer dan 200 mensen besmet. In Spanje is dan weer een derde besmettingsgeval opgedoken, terwijl in Japan een vierde passagier van het cruiseschip Diamond Princess is overleden aan de gevolgen van het nieuwe coronavirus.

NIEUW
01:50
Geselecteerd Speelt nu af

Slachtoffers Weinstein zijn opgelucht met veroordeling

Na jaren van controverse, is er eindelijk een uitspraak in de zaak tegen Harvey Weinstein (67). De man die onrechtstreeks het startschot gaf voor de #MeToo-beweging, is veroordeeld. Weinstein is schuldig aan criminele seksuele mishandeling met voorbedachten rade en verkrachting zonder voorbedachten rade. Daarvoor kan hij respectievelijk 25 en 4 jaar celstraf krijgen. Slachtoffers van de mediamagnaat reageren opgelucht.

NIEUW
01:54
Geselecteerd Speelt nu af

Wat vinden Joden van de karikaturen in Aalst Carnaval?

Rudi Roth is afkomstig uit Aalst en een Jood. Volgens hem is carnaval een feest, maar met de Joodse karikaturen heeft hij het toch moeilijk.

NIEUW
01:17
Geselecteerd Speelt nu af

VRT kan niet lachen met hilarische E3-affiche

Geen nieuwe banner van de E3 BinckBank Classic zonder dat hij over de tongen rolt. Maar dit jaar geen ­getrap op zere tenen, zo leek het aanvankelijk. Want ­gewoon ­ludiek, met zes ex-winnaars van de voorjaarsklassieker in de rol van personages uit ‘F.C. De Kampioenen’. Maar kijk: nu meldt zowaar de VRT zich. “Ongepast, nu we beslist hebben het vervolg van de reeks ‘on hold’ te zetten omwille van Johnny ­Voners’ gezondheid”, ­reageert woordvoerder Hans Van Goethem. “Publiciteit maken met één van onze merken zonder ons vooraf te contacteren kan níet.”

NIEUW
00:51
Geselecteerd Speelt nu af

Kans vergroot dat Martínez contract verlengt als bondscoach

Doet-ie het of doet-ie het niet? Verlengt Roberto Martínez zijn ­contract bij de nationale ploeg? De gesprekken tussen hem en de voetbalbond wijzen steeds meer in die richting. Het zou stuntwerk zijn van Mehdi Bayat, voorzitter van de KBVB.

NIEUW
01:23
Geselecteerd Speelt nu af

Weduwe Kobe Bryant houdt indrukwekkende speech

Basketballegende Kobe Bryant, die op 26 januari 2020 samen met zijn dertienjarige dochter Gianna en zeven anderen overleed bij een helikoptercrash, wordt vandaag herdacht in het Staples Center. Het stadion is de thuisbasis van de LA Lakers, het basketbalteam waar Bryant twintig jaar voor speelde en waarmee hij vijf keer de NBA won.

NIEUW
01:11
Geselecteerd Speelt nu af

Waarom Neymar in deze periode vaak geschorst is

Toch nog een kater van dat beruchte verjaardagsfeestje? Leider PSG won gisteren van middenmoter Bordeaux, al was dat niet zonder slag of stoot. 4-3 werd het, in het slot van de partij pakte Neymar nog zijn tweede gele kaart. Net op tijd geschorst voor het carnaval van Rio?

NIEUW
00:55
Geselecteerd Speelt nu af

Kompany scoort eerste goal voor RSCA sinds zijn terugkeer

Als Kompany spreekt, dan luistert iedereen. Zeker na een 6-1 overwinning én een goal van Vince himself. Zijn eerste in het Astridpark sinds 22 april 2005, de dag dat hij de Gouden Schoen kreeg.

NIEUW
00:52
Geselecteerd Speelt nu af

Hoogspringer met 1 been laat wereldwijd alle harten smelten

Obed Lekhehle is de naam van de Zuid-Afrikaanse hoogspringer (20) met één been. In 2008 werd hij aangereden door een auto, waarna zijn rechterbeen geamputeerd werd.

NIEUW
02:38
Geselecteerd Speelt nu af

Bekijk hier de hilarische bloopers van de 'Buurtpolitie'

Bekijk hier de hilarische bloopers van de 'Buurtpolitie'

NIEUW
01:30
Geselecteerd Speelt nu af

Preview Buurtpolitie: Koen ontmoet nieuwe collega Louise

X vrijdag 21 feb. De Buurtpolitie afl 1 Vanaf maandag nieuwe afleveringen van De Buurtpolitie. De commissaris heeft 2 verrassingen voor Koen vandaag. Hij krijgt een nieuwe collega én hij mag vanaf nu op pad met een bodycam.

NIEUW
00:48
Geselecteerd Speelt nu af

Karen Damen als 'Vanessa' in Familie

Familie: Ontdek hier de eerste scène van Karen Damen in de rol van bejaardeverzorgster Vanessa

NIEUW
00:49
Geselecteerd Speelt nu af

Familie: De Bomma & Albert verkleden zich voor carnaval

Familie: In het rusthuis vieren de bewoners carnaval. De Bomma, Albert, Alfons, Vanessa & Tony verkleden zich voor het feest

NIEUW
01:39
Geselecteerd Speelt nu af

Een terugblik op meest romantische Blind Getrouwd-momenten

Het is Valentijn! Grote kans dus dat jij vanavond net zo romantisch viert als deze zes duo's uit Blind Getrouwd. Vanaf zondag is Blind Getrouwd terug met een gloednieuw seizoen. Vanaf 19.55 bij VTM. En opnieuw te bekijken via VTM GO.

NIEUW
01:57
Geselecteerd Speelt nu af

De coaches genieten met open mond van Gala

Gala brengt het prachtig ingetogen ‘Don’t Know Why’ van Norah Jones.

Nieuw bij Qmusic

NIEUW
03:43
Geselecteerd Speelt nu af

Willy Sommers, RLF en stormkoor - 'Laat De Storm In Je Hart'

Een nieuw weekend, een nieuwe storm. Het Radio Liberation Front kwam op het lumineuze idee om met hun eigen klimaatplan te komen: onder leiding van Willy Sommers en het impressionante stormkoor - bestaande uit mensen die de naam van een storm dragen - zingen ze 'specialleke' van 'Laat De Zon In Je Hart'. Laat het smaken!

NIEUW
02:47
Geselecteerd Speelt nu af

Carnaval all the way! Dit zijn de Romeo's met "Bella Ciao"

De Romeo's brengen speciaal voor carnaval hun nieuwste hit "Bella Ciao"!

NIEUW
03:00
Geselecteerd Speelt nu af

Over naar Jan: Jolien in De Ideale Wereld

Jolien Roets was te gast in De Ideale Wereld met Jan Jaap van der Wal. Ze kreeg bezoek van collega's Inge en Marie én van haar trotse mama.

NIEUW
03:09
Geselecteerd Speelt nu af

Rad van De Bruyn: carnavalseditie met de ROMEOOO'S! 🥳

Een bezoek van de Romeo's op vrijdag, dat betekent een speciale carnavalseditie van het Rad van De Bruyn!

NIEUW
03:03
Geselecteerd Speelt nu af

Lotte verkleedt zich voor carnaval als Laura Tesoro

De 10-jarige Lotte is grote fan van Laura Tesoro. En voor carnaval op school, besloot ze zich te verkleden als... Laura Tesoro! Haar mama zocht en vond dé ideale outfit, deed haar haren hetzelfde en maakte echt een mini-versie van Laura van haar. Maarten & Dorothee wilden toch even de vergelijking echt kunnen maken en haalden daarom Lotte én Laura naar de studio. Surprise Lotte! 😉 🙈

NIEUW
02:01
Geselecteerd Speelt nu af

Een Toyota Corollo is niet goed genoeg voor een minister

Vandaag is er in het Vlaams Parlement een klein bommetje ontploft. Minister Ben Weyts deed een opmerkelijke uitspraak toen er kritiek kwam over het nogal 'dure' wagenpark van de Vlaamse Regering: “Een minister heeft een wagen met enige standing nodig, geen Toyota ‘Corollo’” Dat Ben Weyts doelde op een Toyota Corolla, niet Corollo, hadden we wel door. Maar volgens ons is er helemaal niets mis met die auto! Maarten & Dorothee deden de test en bewezen het tegendeel: Genoeg Toyoto Corollolla- eigenaars die wél trots zijn op hun auto!

NIEUW
03:47
Geselecteerd Speelt nu af

Wat is het geheim van het huwelijk tussen Sam & Kelly?

Elke zaterdagochtend schuift een bekende gast bij aan de ontbijttafel van Evi Hanssen. In 'Het Heilig Huis van Hanssen' babbelen ze bij een lekkere pistolet over de zaken die voor hen belangrijk zijn. Zaterdag 22 februari was Kelly Pfaff op bezoek.

NIEUW
04:14
Geselecteerd Speelt nu af

Kelly Pfaff: "Ik heb nooit een relatie gehad met Nicolas"

Elke zaterdagochtend schuift een bekende gast bij aan de ontbijttafel van Evi Hanssen. In 'Het Heilig Huis van Hanssen' babbelen ze bij een lekkere pistolet over de zaken die voor hen belangrijk zijn. Zaterdag 22 februari was Kelly Pfaff op bezoek.

NIEUW
02:04
Geselecteerd Speelt nu af

Bij Kelly Pfaff thuis is er één taboe: liegen doen we niet

Elke zaterdagochtend schuift een bekende gast bij aan de ontbijttafel van Evi Hanssen. In 'Het Heilig Huis van Hanssen' babbelen ze bij een lekkere pistolet over de zaken die voor hen belangrijk zijn. Zaterdag 22 februari was Kelly Pfaff op bezoek.

NIEUW
02:45
Geselecteerd Speelt nu af

De Romeo's - Bella Ciao (live bij Joe)

Feest in de Joe-studio, want vanochtend kwamen De Romeo's langs bij Sven & Anke om carnaval stevig af te trappen met hun nieuwe single 'Bella Ciao'.

NIEUW
03:28
Geselecteerd Speelt nu af

Suzan & Freek - Deze is voor mij (live bij Joe)

Suzan & Freek - Deze is voor mij (live bij Joe)

NIEUW
06:47
Geselecteerd Speelt nu af

Terminale mama doet oproep bij Sven en Anke

Radiopresentatrice Anke Buckinx zag in de Facebook-groep 'Drukke mama's' een bijzonder bericht van Tina Vandenbosch: "Ik ga binnenkort dood door borstkanker. Dat betekent dat ik de tijd die mij nog rest moet verdelen tussen zelf leven, maar ook mijn eigen uitvaart moet regelen en zo veel mogelijk herinneringen, zinvolle brieven, geschenkjes, adviezen, tekenen van liefde moet achterlaten voor mijn lieve kindjes van nu 4 en 3 jaar. Ik heb al heel veel opgelijst van wat ik zeker nog wil doen voor de tijd daar is (kan heel snel gaan wegens zeer agressieve kanker). Maar misschien heeft iemand nog tips uit de praktijk van wat echt nuttig is gebleken voor de achtergebleven, opgroeiende kinderen." Sven & Anke belden Tina vanochtend in hun radioprogramma op Joe.

Gaming

NIEUW
01:50
Geselecteerd Speelt nu af

19 jaar na debuut komt Desperados terug mét Doc McCoy

Gameontwikkelaar PR THQ Nordic geeft een nieuwe trailer vrij van Desperados III, een game die komende zomer verschijnt. De video draait rond Doc McCoy, de premiejager die ook al in 'Desperados: Wanted Dead or Alive' uit 2001 zat. De nieuwe game is de vierde in de reeks, en de eerste sinds 'Helldorado' uit 2009.

NIEUW
01:15
Geselecteerd Speelt nu af

Racegame 'MotoGP 20' aangekondigd met klassiek orkest

Milestone en Dorna Sports S.L. geven een opmerkelijke trailer vrij voor MotoGP 20, een racegame die verschijnt op 23 april. In plaats van met luid racegeweld wordt de game aangekondigd met zachte klassieke muziek. "Met MotoGP 20 kunnen spelers deelnemen aan het 2020-seizoen, racen tegen andere MotoGP-kampioenen, of in de laarzen van een jonge, beginnende coureur stappen en vanaf de Red Bull MotoGP Rookies Cup de ladders beklimmen naar de hoogte klasse", luidt het. De game verschijnt voor PlayStation 4, Xbox One, Windows pc/STEAM, Google Stadia en Nintendo Switch.

NIEUW
02:04
Geselecteerd Speelt nu af

Videogame 'The Sims' bestaat twintig jaar

Twee decennia geleden verscheen The Sims ten tonele: een game waarin spelers een soort alternatieve versie van zichzelf konden creëren. Of van hoe ze in een ander leven eruit konden zien, want de vrijheid die de game leverde liet hen experimenteren met dingen die ze in het dagelijkse leven misschien niet konden of aandurfden. Daardoor speelde de game een voortrekkersrol in maatschappelijke ontwikkelingen.

NIEUW
01:40
Geselecteerd Speelt nu af

KVM Esports mag nog hoop koesteren voor plek in de play-offs

We kregen enkele interessante wedstrijden te zien in de vierde week van de Belgian League, vooral omdat de Spring Split ondertussen halverwege is. KVM Esports was nog steeds op zoek naar een eerste overwinningen, deze keer tegen Aethra Esports, terwijl Sector One hoopte om ongeslagen te blijven tegen Brussels Guardians. RSCA Esports tenslotte nam het op tegen één van hun grootste concurrenten in de strijd om play-offs, Timeout Esports.

NIEUW
01:40
Geselecteerd Speelt nu af

Na drie weken blijft KV Mechelen troosteloos laatste

Na drie weken blijft KV Mechelen troosteloos laatste in de Belgian e-sport

NIEUW
01:47
Geselecteerd Speelt nu af

Ook in de e-sport heeft Anderlecht het moeilijk

Dubbel verlies voor RSCA. Zowel Aethra Esports als Sector One maakten het Anderlecht knap lastig in de tweede speeldag van de Belgische e-sportcompetitie League of Legends.

NIEUW
00:42
Geselecteerd Speelt nu af

Belgische kost aan de kust

Bijna elk jaar keren de steenlopers naar dezelfde overwinteringsplek. Ze zijn veel te vinden op de mosselbanken, waar ze op zoek zijn naar krabben, slakken, grondels en zeepokken. Ook snoepen ze van de mosselen door ze open te breken met hun snavel of ze eten de restanten die de scholekster hebben achtergelaten.

NIEUW
00:44
Geselecteerd Speelt nu af

De Lesse treedt buiten haar oevers

De Lesse verdwijnt in de Gouffre de Belvaux, een grot ten zuidoosten van Han-sur-Lesse. Ongeveer 20 uur later komt ze aan de andere kant van de heuvel weer tevoorschijn aan de uitgang van de grotten van Han. Maar door de hoge regenval kan er niet genoeg water door het ondergrondse systeem en treedt de rivier buiten haar oevers. Ze volgt dan haar oude rivierbed, om de Boineheuvel heen. Men zegt dan dat de Lesse "draait".

NIEUW
00:38
Geselecteerd Speelt nu af

Muurhagedis neemt een zonnebad in Muizen

We zijn al eind januari, de winter is eigenlijk nog niet eens goed en wel begonnen, en toch verlangen we bij Onze Natuur alweer naar de zomer ... Lekker bakken en braden op een warme plek, zoals onze muurhagedis! Deze muurhagedissen zijn gefilmd bij Muizen.

NIEUW
00:33
Geselecteerd Speelt nu af

Klapekster spietst muis op doornstruik maar waarom?

Met z'n masker lijkt de klapekster wel een vliegende versie van Zorro. Hij gebruikt geen zwaard, maar z'n scherpe haakbek om slachtoffers te verschalken. Vervolgens spietst hij z'n prooien op een doornstruik, zodat hij ze makkelijk in stukken kan scheuren.

NIEUW
00:47
Geselecteerd Speelt nu af

Grote bonte specht steelt hazelnoot van eekhoorn

Hoe zorgvuldig de rode eekhoorn zijn buit ook verstopt, er ligt altijd wel een dief op de loer. De beelden zijn opgenomen in Center Parcs Erperheide in Peer.

NIEUW
00:44
Geselecteerd Speelt nu af

Een feestmaal voor stadsduiven

Onze Natuur wenst u een prettig eindejaar en een kerstmaal voor iedereen!

Club Brugge

NIEUW
00:36
Geselecteerd Speelt nu af

De oproep van Philippe Clement

De oproep van Philippe Clement

NIEUW
00:45
Geselecteerd Speelt nu af

Club pookt vuur op voor match tegen United

Club pookt vuur op voor match tegen United

NIEUW
01:14
Geselecteerd Speelt nu af

Club Brugge vreugde kleedkamer

Club Brugge vreugde kleedkamer

NIEUW
00:21
Geselecteerd Speelt nu af

Krmencik tekent contract bij Club Brugge

Uploaded by MyChannels

NIEUW
01:25
Geselecteerd Speelt nu af

Vanaken gefeliciteerd door ploegmaats

Vanaken gefeliciteerd door ploegmaats

NIEUW
02:51
Geselecteerd Speelt nu af

De triomftocht van Vanaken door blauw-zwarte bril

De triomftocht van Vanaken door blauw-zwarte bril

NIEUW
01:23
Geselecteerd Speelt nu af

Neem een kijkje in de Sagrada Familia

Neem een kijkje in de meest innovatieve kerk ooit gebouwd. 136 jaar na de start van de bouw wordt er nog steeds aan gewerkt. In 2026 is het 100 jaar geleden dat Gaudi overleed, wat de bouwers een nieuwe deadline geeft. Innovatieve nieuwe bouwmethoden en unieke uitdagingen maken dit een van de meest fascinerende gebouwen op aarde.

NIEUW
02:43
Geselecteerd Speelt nu af

Zo begon de Slag om de Ardennen

Vlak voor het laatste grote Duitse offensief van WO II sluipen twee Duitse soldaten door een dun verdedigde Amerikaanse linie naar de stad Clervaux in Luxemburg. Deze twee voorwaartse artillerie-waarnemers vestigen zich in een lege apotheek om alles te melden naar de basis vanuit het geallieerdengebied. Ze zullen de Duitsers het voordeel geven in een cruciale strijd die de Amerikanen niet verwachten.

NIEUW
03:18
Geselecteerd Speelt nu af

Notre Dame: het gevecht tegen het vuur

Op 15 april 2019 verwoestte een brand een groot deel van de Notre Dame, het boegbeeld van Parijs. Het dak en de muren van de kathedraal raakten ernstig beschadigd, hoe is er toch zoveel mogelijk gered?

NIEUW
02:59
Geselecteerd Speelt nu af

In deze harde omstandigheden moeten ijsberen overleven

Het grootste zeezoogdier ter wereld rust op zeeijs, en reserveert haar energie voordat ze op zeehonden jaagt. De toename in het smelten van zee-ijs betekent dat het gemakkelijker is voor zeehonden om snel weg te komen en moeilijker voor de ijsberen om voedsel te vinden.

NIEUW
02:54
Geselecteerd Speelt nu af

56 jaar geleden werd president Kennedy doodgeschoten

Wist je dat Lee Harvey Oswald toen hij gearresteerd werd voor de moord op President John F Kennedy, rustig een film aan het kijken was terwijl hij een pistool in zijn hand had?

NIEUW
02:56
Geselecteerd Speelt nu af

Vreugdevuren in Scheveningen: van begin tot escalatie

Werp een unieke blik op de nieuwjaarsvuren van Scheveningen en Duindorp: van begin tot escalatie.