Gaming

NIEUW
00:54
Geselecteerd Speelt nu af

Aftermovie: dit was eerste HLN Game-On! Toernooi

Met ei zo na 4.500 deelnemers was ons nieuwe gametoernooi Game-On! een daverend succes. De gamers verstuurden ook veel beelden van hun topmomenten, goed voor deze spetterende aftermovie!

NIEUW
02:43
Geselecteerd Speelt nu af

In deze game vecht je als rockers tegen 'boenkmuziek'

No Straight Roads is een muzikale game met een bijzondere insteek. Met een stel rockers begin je en muziekgroep en vecht je tegen de dictatuur van elektronische dansmuziek (EDM) "voor je recht om te rocken". De actiegame draait rond ritmische derdepersoonsgevechten en bundelt die volgens de makers aan een "kick-ass soundtrack", die trouwens ook op vinyl verschijnt. De game komt uit op 30 juni voor ongeveer alle platformen.

NIEUW
01:12
Geselecteerd Speelt nu af

Super Mario krijgt lange uitvouwbare armen in nieuw avontuur

Nintendo kondigt Paper Mario: The Origami King aan, een game waarin je prinses Peach nog maar eens moet gaan redden. Nintendo belooft "een gedetailleerde wereld om te verkennen, talloze minigames om te spelen, allerlei mysteries om op te lossen en vooral veel humor waar je dubbel van zult liggen." Mario krijgt ook nieuwe vouwarmen in het spel dat op 17 juli verschijnt voor de Switch.

NIEUW
01:45
Geselecteerd Speelt nu af

Zo levensecht zien games er straks uit met Unreal Engine 5

Epic Games maakt indruk met de onthulling van Unreal Engine 5, een 'game engine' waarmee videospellen worden gemaakt. Met de nieuwe technieken benaderen games cgi-beelden uit films. De software is voor 2021, maar ontwikkelaars kunnen er nu al games voor schrijven. Opvallend: de engine zal ook werken op de huidige generatie consoles, en Epic ondersteunt naast pc's ook Android en iOS.

NIEUW
01:05
Geselecteerd Speelt nu af

Samen dansen met iemand op ander continent doe je zo

De Limburgse Adriana Jennie danst graag tijdens de lockdown, en via de game Just Dance doet ze dat zelfs samen met een vriend uit Brazilië. Dat spel kan je ook spelen in ons HLN Game-On! toernooi. Elke woensdag lanceren we een nieuw

NIEUW
01:30
Geselecteerd Speelt nu af

Geremasterde Tony Hawk’s Pro Skater ziet er fenomenaal uit

De eerste twee Tony Hawk’s Pro Skater-games zijn helemaal opgepoetst met oogstrelende 4K-graphics. De oorspronkelijke besturing blijft hetzelfde, maar verder spreken de makers nog uit met heel wat vernieuwingen.

NIEUW
01:11
Geselecteerd Speelt nu af

Kitesurfer springt uit palmboom in de zee

Kitesurfer springt uit palmboom in de zee

NIEUW
00:52
Geselecteerd Speelt nu af

Vrachtship verliest 40 containers met mondmaskers in zee

Langs de oostkust van Sydney spoelen grote hoeveelheden mondmaskers aan. De chirurgische mondmaskers komen van het vrachtschip de APL England. Op 24 mei werd het schip geteisterd door een storm. Daardoor verloor het 40 containers met mondmaskers op zee.

NIEUW
01:01
Geselecteerd Speelt nu af

Priester wil op bizarre manier coronacrisis oplossen

De Indiase priester Srinivasa Siddha voerde een ritueel uit dat volgens hem de wereldwijde pandemie kan oplossen. Hij werd tot zijn nek begraven in modder, rond hem zijn vlammen en zwarte rook te zien. Het ritueel heet de Dawa Pooja en wordt wel vaker uitgevoerd.

NIEUW
01:08
Geselecteerd Speelt nu af

Theo Francken: "Federale regering vormen is hoogstnodig"

Na N-VA-voorzitter Bart De Wever pleit ook Kamerlid Theo Francken er vandaag voor om snel een nieuwe regering te vormen met daarin zijn partij en de PS als de twee grootste partijen aan elke kant van de taalgrens. Francken gaf in een interview op Radio 1 aan te beseffen dat N-VA daarbij niet zijn volledige programma zal kunnen realiseren.

NIEUW
00:57
Geselecteerd Speelt nu af

Dode en zwaargewonde bij twee ongevallen op de E17

Door twee ongevallen ter hoogte van Destelbergen op de E17 Antwerpen-Kortrijk verloopt de spits in regio Gent moeilijk. Dat meldt het Vlaams Verkeerscentrum, dat aanraadt de omgeving met de wagen te vermijden. Bij de ongevallen, waarbij meerdere vrachtwagens zijn betrokken, zijn een dode en een zwaargewonde gevallen.

NIEUW
00:58
Geselecteerd Speelt nu af

Melania Trump draagt mondmasker, maar niet in het openbaar

De first lady draagt geen mondmasker wanneer ze naast haar man loopt, maar ze doet er wel ééntje aan als ze niet op een openbare plek is. Dat tonen deze beelden aan.

NIEUW
01:03
Geselecteerd Speelt nu af

Chrissy Teigen laat borstimplantaten verwijderen

Chrissy Teigen (34) kreeg de wind van voren toen ze dinsdag op Twitter grapjes maakte over de coronatest die ze had ondergaan. De vrouw van zanger John Legend deelde niet veel later dat ze wel degelijk een goede reden had voor de test: die was verplicht omdat ze binnenkort onder het mes gaat.

NIEUW
00:56
Geselecteerd Speelt nu af

Jan en Romina kwamen in aanraking met corona

Het coronavirus heeft ondertussen de hele wereld bereikt. Overal werden mensen opgeroepen om binnen te blijven, en dat was ook voor Romina Paret, (29) die in ‘Boer zkt Vrouw’ de liefde vond bij boer Jan in Australië, niet anders. Al heeft de coronaperiode uiteindelijk toch niet zo veel veranderd, zegt ze in weekblad TV Familie.

NIEUW
00:59
Geselecteerd Speelt nu af

Zo leerde Tijs Vanneste z’n echtgenote kennen

“In ’t kort: Tijs kocht een schilderij van me, ik bracht dat naar hem en ben nooit meer weggegaan”, lacht Lisse Habraken.

NIEUW
00:45
Geselecteerd Speelt nu af

Buren van Britse Queen boos om parkeerverbod rond domein

De koningin heeft zich de woede van de lokale bewoners op de hals gehaald door een kilometerlange ‘modderberm’ aan te leggen, om te voorkomen dat auto’s langs de weg kunnen parkeren.

NIEUW
00:55
Geselecteerd Speelt nu af

Steeds meer sterren zijn fan van ‘underboob’-bikini’s

Met de zomer in aantocht halen beroemdheden met veel enthousiasme hun bikini’s terug van onder het stof en paraderen ze aan het zwembad (in hun achtertuin). Op het eerste zicht niets speciaal zou je denken, behalve dan dat het lijkt alsof ze tegenwoordig allemaal hun bikini een maatje te klein kopen om zo hun ‘underboob’ te showen.

NIEUW
00:50
Geselecteerd Speelt nu af

Rik Verheye kwaad na kritiek over tweede verblijf in Knokke

Rik Verheye (33) raakte enkele weken geleden verwikkeld in een hevige discussie met een inwoonster van Knokke. Dat vertelde de ‘Callboys’-acteur in een column op Radio 1. Verheye kreeg kritiek omdat hij als tweede verblijver in de kustplaats inkopen ging doen.

NIEUW
01:36
Geselecteerd Speelt nu af

Onze analisten bekeken samen de topper Dortmund - Bayern

Geen publiek in het stadion, maar wel in het DPG-gebouw. Jan Mulder, Marc Degryse en Gilles De Bilde keken samen naar de Duitse topaffiche Borussia Dortmund - Bayern München.

NIEUW
00:52
Geselecteerd Speelt nu af

Vriendin van overleden Miljan Mrdakovic vertelt haar verhaal

Miljan Mrdakovic stapte vrijdag uit het leven. Zijn vriendin vertelt hoe zij de laatste uren met hem meemaakte.

NIEUW
01:19
Geselecteerd Speelt nu af

Honderden fans bestormen veld tijdens illegale voetbalmatch

Verontrustende beelden vanuit Frankrijk. Honderden fans woonden zondagmiddag een in het geheim georganiseerde voetbalmatch bij tussen twee lokale clubs in Straatsburg. Op de koop toe bestormde een ware mensenmassa het veld na het beslissende doelpunt.

NIEUW
03:44
Geselecteerd Speelt nu af

Felice Mazzu ziet Union niet als stap terug

Van RC Genk en de Champions League naar Union en 1B. Het lijkt een stevige stap terug, maar Felice Mazzu (54) voelt zich zeker niet ‘te groot’ voor de Brusselse traditieclub. “De waarde van een trainer wordt bepaald door zijn werk bij zijn huidige ploeg.”

NIEUW
00:54
Geselecteerd Speelt nu af

Massa hoopt Schumacher hem ooit nog op circuit te zien

Felipe Massa was slechts één jaar de ploegmaat van Michael Schumacher bij Ferrari, maar het respect van de Braziliaan naar de Duitser is groot.

NIEUW
00:48
Geselecteerd Speelt nu af

Liverpool-Atlético “leidde tot 41 rechtstreekse coronadoden”

Liverpool - Atlético (2-3) was de laatste grote wedstrijd die in een vol stadion gespeeld werd vooraleer de lockdown werd aangekondigd en er een al dan niet voorlopig einde kwam aan de vaderlandse competities door de coronapandemie.

NIEUW
01:02
Geselecteerd Speelt nu af

Johny Voners is "loco" Mexicaan in Ge Hadt Erbij Moeten Zijn

Wat doet Sven De Ridder in een Mexicaanse cocktailbar? En waarom schenkt "loco" patron Johny Voners zo rijkelijk margarita's? Ge Hadt Erbij Moeten Zijn, donderdag om 20.35 bij VTM en VTM GO.

NIEUW
00:37
Geselecteerd Speelt nu af

Jens Dendoncker zoekt volk voor studie over de liefde

Jens Dendoncker werkt aan een nieuw programma en heeft volk nodig, véél volk. Dus heb jij interesse om mee te werken aan een wetenschappelijke studie over de liefde? Schrijf je dan nu in via www.vtm.be!

NIEUW
00:33
Geselecteerd Speelt nu af

Waarom durft Sven De Ridder niet meer op reis naar Mexico?

In de laatste aflevering van Ge Hadt Erbij Moeten Zijn sluit Sven De Ridder himself af met een straf verhaal! Ge Hadt Erbij Moeten Zijn, donderdag om 20.35 bij VTM en VTM GO.

NIEUW
00:42
Geselecteerd Speelt nu af

Ook in de keuken van Loïc lukt niet alles van de eerste keer

Loïc neemt even zomervakantie! Krijg je niet genoeg van zijn recepten? Check dan www.koken.vtm.be!

NIEUW
01:47
Geselecteerd Speelt nu af

PREVIEW: Karen Damen over de link tussen Familie en Malta

In 't Zit in de Familie is het deze week aan Karen Damen. Zij maakt sinds kort deel uit van de cast en blikt terug op enkele spectaculaire reizen. 't Zit in de Familie, elke vrijdag om 14u bij VTM GO.

NIEUW
01:42
Geselecteerd Speelt nu af

Yes! Meer afleveringen van Groeten Uit!

An Lemmens krijgt er niet genoeg van en duikt terug het verleden in met 6 BV's: Kürt Rogiers, Herman Verbruggen, Katja Retsin, Evi Hanssen, Davy Gilles en Ben Segers. Dinsdag om 20.35 bij VTM en VTM GO.

Technopolis #LockdownLab

NIEUW
03:34
Geselecteerd Speelt nu af

Wat is het geheim achter de 'egg drop challenge'?

Zanne verklapt het geheim achter de 'egg drop challenge'. En wat gebeurt er nu precies? Klaar om dit zelf uit te proberen in jouw #LockdownLab?

NIEUW
02:59
Geselecteerd Speelt nu af

Een ballon doorprikken zonder dat hij knalt

Durf jij de ballon-challenge aan? Zanne geeft je de ultieme tips & tricks.

NIEUW
06:03
Geselecteerd Speelt nu af

Een automatisch rietje, kan dat? Zanne legt het uit.

Wat een top(g)riet. Zanne geeft je een geweldig idee om te proberen tijdens dat je in de tuin ligt te dromen van op reis gaan.

NIEUW
00:40
Geselecteerd Speelt nu af

Een zwemmende tekening

Wist jij dat dit kon? Zalig experiment om tijdens de quarantaine uit te voeren.

NIEUW
02:51
Geselecteerd Speelt nu af

Fun tijdens het telewerken!

De office-chair-spin. De ideale 'wrok-out' tijdens het telewerken of wanneer het rustig is op kantoor. Zanne legt haarfijn uit welke techniek professionele kunstschaatsers gebruiken om snel rond te draaien.

NIEUW
00:40
Geselecteerd Speelt nu af

Life hack: hoe test je of een ei nog vers is?

Kakelvers of zo rot als wat? Via dit handige 'egg-speriment' weet je met zekerheid of je eitje nog eetbaar is. Test het zelf uit in jouw#LockdownLab

De Ronde tegen Corona

NIEUW
01:15
Geselecteerd Speelt nu af

Myriam entertaint kinderen in straat met beren in voortuin

Voor Het Langste Applaus ging VTM NIEUWS langs bij de Walter Pompelaan in Mortsel, een straat waar veel kinderen wonen. Die hebben een grote interesse voor het huis van Myriam Liekens, want in haar voortuin staan er beren die elke dag iets anders doen.

NIEUW
01:03
Geselecteerd Speelt nu af

Kleinkinderen zingen 'Ik hou van u' voor jarige oma

Drie kleinkinderen uit het Limburgse Oudsbergen hebben hun oma Tine een speciaal verjaardagscadeau bezorgd door een coronaversie van 'Ik hou van u' van Noordkaap te zingen.

NIEUW
**:27
Geselecteerd Speelt nu af

Herbeleef: De Ronde tegen Corona

Op zondag vlogen we met een helikopter over heel Vlaanderen. Van Antwerpen naar de kust en vandaar over de Vlaamse Ardennen e

NIEUW
02:47
Geselecteerd Speelt nu af

Dit was De Ronde tegen Corona

Jullie kwamen massaal naar buiten voor De Ronde tegen Corona. Uiteraard mét respect voor social distancing. Samen tegen corona - dat is nog nooit zo duidelijk geweest. En Vlaanderens mooiste: dat zijn jullie.

NIEUW
01:06
Geselecteerd Speelt nu af

Mooie boodschap in Sint-Truiden voor Christophe 'de Witte'

De hartenkreet van Camille (17) en Enrique (16) Koopmans op Facebook snijdt in Sint-Truiden door merg en been. Hun vader, de 46-jarige Christophe Koopmans, ligt nu al weken in een kunstmatige coma balancerend tussen leven en dood.

NIEUW
03:31
Geselecteerd Speelt nu af

Herbeleef de vele hoogtepunten van onze Ronde tegen corona

HLN en VTM vlogen vandaag samen met alle Vlamingen De Ronde tegen Corona. Op de dag dat Vlaanderens mooiste jammer genoeg niet gereden kon worden, bracht onze helikopter in beeld hoe we samen vechten tegen corona.

Nieuw bij Qmusic

NIEUW
03:40
Geselecteerd Speelt nu af

Jens Dendoncker zoekt koppels voor zijn nieuw tv-programma!

Dat Jens Dendoncker de koning van de liefde is, had je waarschijnlijk al gezien op Instagram. Samen met zijn vriendin Lauren maakt hij hilarische filmpjes, dus het is duidelijk: het gaat goed ten huize Dendoncker! Maar hij is ook benieuwd hoe het bij jou thuis gaat en daarom is hij op zoek naar (ex-)koppels en singles voor een nieuw tv-programma dat helemaal in het teken van de liefde staat.

NIEUW
03:07
Geselecteerd Speelt nu af

LoÏc Nottet covert 'Someone You Loved' prachtig! 🥰

Voor zijn laatste cover, trakteert Loïc Nottet ons op een fenomenale versie van 'Someone You Loved' van Lewis Capaldi. Het was ons een waar genoegen, Loïc! 🥰

NIEUW
04:36
Geselecteerd Speelt nu af

Eén jaar zonder regering en Conner Rousseau is het beu

Een verjaardag in mineur: op 26 mei is het exact een jaar geleden dat we naar de stembus trokken en er is nog steeds geen regering. Sp.a-voorzitter Conner Rousseau licht toe hoe het nu precies zit met die officiële regering. "Ik snap dat mensen het beu zijn. Ik ben het zelf òòk beu, maar er is wel een groep constructieve politiekers die constant proberen om te kar uit de modder te trekken. En dan val je soms met je gezicht in de brei, maar dan sta je weer op en probeer je opnieuw te trekken aan de kar."

NIEUW
03:21
Geselecteerd Speelt nu af

Cookies and Cream brengen 'Chillen in ons ondergoed'

Cookies and Cream brengen 'Chillen in ons ondergoed'

NIEUW
03:49
Geselecteerd Speelt nu af

Laura Tesoro brengt haar nieuwe single 'Hold On'!

Laura Tesoro brengt haar nieuwe, zeemzoete single helemaal live!

NIEUW
03:01
Geselecteerd Speelt nu af

Laura Tesoro brengt haar doorbraakhit 'What's the Pressure'!

In 2016 supporterde heel België voor Laura Tesoro op het Eurovisie Songfestival met haar geweldige "What's the Pressure". Vandaag brengt ze nog eens een prachtige akoestische versie! 👏🏻

NIEUW
03:07
Geselecteerd Speelt nu af

Evi Hanssen bezoekt de Covid 19-afdeling

Om hulde te brengen aan alle zorgverleners, veranderde radiozender Joe vrijdag van naam. Joe werd voor één dag Freya. Evi ging Freya opzoeken op de Covid 19-afdeling van het Middelheim ziekenhuis in Antwerpen.

NIEUW
01:58
Geselecteerd Speelt nu af

Is de school van ambassadeur Karel er klaar voor?

Evi Hanssen gaat een kijkje nemen op de school van leraar én schooldirecteur Karel.

NIEUW
02:23
Geselecteerd Speelt nu af

Mondmaskers maken is duidelijk niets voor Evi

Uploaded by MyChannels

NIEUW
02:21
Geselecteerd Speelt nu af

Evi test een 32m hoge brandweerkraan uit

'Ik heb van niets schrik'. Als je dat zegt, mag je het ook meteen bewijzen ...

NIEUW
01:38
Geselecteerd Speelt nu af

Maakt Evi een carrièremove als kassierster?

Op maandag 4 mei werd Joe voor één dag Anja, om hulde te brengen aan alle helden uit de voedingssector. Evi Hanssen ging ambassadrice Anja opzoeken in de supermarkt.

NIEUW
01:51
Geselecteerd Speelt nu af

Joe lanceert 'Best of Belgium' met de beste Belgische muziek

De coronacrisis snijdt diep in de Belgische muziekindustrie en dat is ook Joe niet ontgaan. Om de boodschap #playlocal extra te ondersteunen, lanceert Joe vandaag, woensdag 15 april, de nieuwe zender ‘Joe - Best Of Belgium’. Dat kondigde Joe-dj Sven Ornelis zonet aan tijdens de ochtendshow.

NIEUW
01:05
Geselecteerd Speelt nu af

Machtige zonsopkomst in het nationaal park Hoge Kempen

Vlieg met ons mee en aanschouw een prachtige zonsopkomst boven het nationaal park Hoge Kempen. Het nationaal park Hoge Kempen is (tot nu toe) het enige nationaal park in België en beslaat meer dan 12 000 ha bos en heide.

NIEUW
01:05
Geselecteerd Speelt nu af

Zandbijen doen aan 'vechtparen'

Zandbijen brengen het grootste deel van hun leven ondergronds door. Alleen in de lente vliegen ze rond, wanneer de wilgen in bloei staan. De vrouwtjes bezoeken wilgenkatjes om voedsel te verzamelen voor hun toekomstige jongen. De mannetjes zijn maar uit op één ding: zich voortplanten. Soms storten meerdere mannetjes zich op één vrouwtje. Ze rollebollen dan met z'n allen over de grond, tijdens een partijtje 'vechtparen'.

NIEUW
00:58
Geselecteerd Speelt nu af

Bloesemende fruitbomen in de Voerstreek

Zoveel toeristen maken jaarlijks een uitstapje naar de fruitstreek om bloesems te bewonderen tijdens het wandelen of fietsen ... Dat lukt dit jaar niet, maar wij hebben nog iets veel beters voor jullie in petto: kom aan boord van onze drone en bewonder de bloemrijke Voerstreek vanuit de lucht!

NIEUW
01:04
Geselecteerd Speelt nu af

Jonge slechtvalken krijgen eerste maaltijd

Net zoals dat bij andere jonge ouders het geval is, moet het slechtvalkkoppel nog wat routine in de vingers/klauwen krijgen. Het mannetje brengt prooien aan die door het vrouwtje aan de kuikens gevoerd worden. Als de jongen binnenkort groter en veeleisender zijn, gaat ook ma slechtvalk mee op jacht.

NIEUW
01:53
Geselecteerd Speelt nu af

De boshyacinten staan in bloei

Het is één van de mooiste kleuren uit onze natuur: het prachtige paars van bloeiende boshyacinten. En we mogen echt wel trots zijn op de bloemen. De helft van de hyacintenpopulatie staat op de Britse eilanden, de andere helft in Vlaanderen, Wallonië en het noorden van Frankrijk. De hyacinten groeien alleen op oude bosbodems waar genoeg voedsel in de grond zit en alleen als het warm genoeg is. Een paar dagen per jaar toveren ze onze bossen om in een paars wonderland.

NIEUW
00:59
Geselecteerd Speelt nu af

Verrassingsaanval van een toekomstige libel

In het volwassen stadium is de bronlibel een prachtige verschijning met haar zwart-gele strepen. Maar het grootste deel van haar leven brengt ze onder water door, ingegraven als larve. Ze beweegt niet en kan zich enkel voeden met toevallige voorbijgangers ...

Club Brugge

NIEUW
02:12
Geselecteerd Speelt nu af

Het leven zoals het is: in quarantaine met Brandon Mechele

Het leven zoals het is: in quarantaine met Brandon Mechele

NIEUW
01:08
Geselecteerd Speelt nu af

Charles De Ketelaere tekent bij tot 2023

Charles De Ketelaere tekent bij tot 2023

NIEUW
03:04
Geselecteerd Speelt nu af

Lockdown met Mats Rits (Club Brugge)

Lockdown met Mats Rits (Club Brugge)

NIEUW
02:07
Geselecteerd Speelt nu af

Zo ziet de dag van spoedarts Roos Vormer eruit

Ten huize Ruud Vormer zijn de rollen omgedraaid. Deze weken loopt niet de middenvelder van Club Brugge in de schijnwerpers maar wel zijn echtgenote Roos America. De Nederlandse (34) is afgestudeerd als spoedarts in Dordrecht en werkt nu al enkele jaren op de spoedafdeling van het Maria Middelares in Gent. Voorop in de strijd tegen corona. Aan de sociale media-cel van Club Brugge toont ze hoe een dag in haar leven er momenteel uitziet. Zo zien we de aparte zone waar mogelijke coronapatiënten op de spoeddienst opgevangen worden, maar maken we ook kennis met de ‘George Clooney’ van de afdeling. En na haar werkdag is er opnieuw Vormer, die als de perfecte ‘Henny Huisman’ havermoutpannenkoeken maakt en hun drie kindjes opvangt.

NIEUW
02:30
Geselecteerd Speelt nu af

Een dag in het 'lockdown-leven' van Charles De Ketelaere

Uploaded by MyChannels

NIEUW
02:56
Geselecteerd Speelt nu af

Het leven zoals het is: in quarantaine met Hans Vanaken

Uploaded by MyChannels