NIEUW
02:24
Geselecteerd Speelt nu af

50 jaar Woodstock: zo ging het er toen aan toe

In 1969 vindt het legendarische Woodstockfestival plaats. Meer dan 400.000 muziekliefhebbers zakken af naar Bethel in New York. Het motto van het festival is: "3 Days of Peace & Music" en dat was het ook. "We waren even hoopvol. We hadden even geen Vietnamoorlog. We moesten even niet denken aan het verlies van de Kennedy's. En we dachten even niet aan de dood van Dr. King. Heel even gedroegen we ons als fatsoenlijke mensen", zegt David Crosby die met zijn band optrad op het festival. In totaal deden meer dan 32 artiesten dat in de gietende regen, maar daar trokken de festivalgangers zich niets van aan. Het optreden van Jimi Hendrix was voor velen het hoogtepunt van het weekend. Woodstock ging daarna de geschiedenis in als een van de meest legendarische muziekevenementen.

NIEUW
00:53
Geselecteerd Speelt nu af

Willy Sommers en Helmut Lotti in duet

Een halve eeuw staat Willy Sommers (67) intussen op de planken. Op zijn nieuwe plaat, 'Sommers of 69', neemt hij je via Vlaamse bewerkingen van Engelstalige hits mee naar het jaar waarin hij 17 was. Op de plaat staat ook een duet met Helmut Lotti. 'Zigzag flaneren we op straat', zingt Willy in het duet. Een leuk liedje met een ludieke knipoog. Zo vertellen de heren al zingend over elkaar: 'Ik zag je altijd met een andere vriendin, jij hield er de schwung in.'

NIEUW
00:54
Geselecteerd Speelt nu af

Primeur: vriendin Matteo Simoni toont buikje op rode loper

Enkele gelukkigen mochten vanavond in avant-première naar de eerste afleveringen van het tweede seizoen van ‘Callboys’ gaan kijken in Kinepolis. Opvallendste aanwezige? Loredana, de vriendin van Matteo Simoni, die voor het eerst met een zwangere buik op de rode loper poseerde.

NIEUW
03:31
Geselecteerd Speelt nu af

Callboys gaat "dieper en harder' en "van zwaar naar raar"

Regisseur Jan Eelen en acteurs Matteo Simoni, Rik Verheye en Bart Hollanders vertellen over het tweede seizoen van 'Callboys'.

NIEUW
01:08
Geselecteerd Speelt nu af

Rivalen realityreeks op de vuist voor vrouw

Drama troef deze week in de Amerikaanse realityreeks ‘Bachelor in Paradise’, een programma waarin een groep vrijgezellen strijdt om het hart van een andere single. Deelnemers Jordan en Christian zijn elkaar dan ook te lijf gegaan nadat ze interesse toonden in hetzelfde meisje. Het ging er zo gewelddadig aan toe dat de crew tussenbeide moest komen. Het gevolg liet niet lang op zich wachten: beide deelnemers moesten de show per direct verlaten.

NIEUW
00:45
Geselecteerd Speelt nu af

Populairste man op Tinder is niet langer single

De ‘populairste man op Tinder’ is niet langer single. Wat blijkt: Stefan-Pierre Tomlin leerde zijn vriendin niet via de populaire datingapp kennen, maar langs de good old way: het was een gemeenschappelijke vriend die hen op een feestje aan elkaar voorstelde.

NIEUW
01:23
Geselecteerd Speelt nu af

Scooterbestuurder ontwijkt politie in trage achtervolging

Charlie Durham, 60, uit Nieuw-Zeeland weigerde te stoppen voor de politie. Volgens de agent reed hij te snel op het voetpad en wou hij Durham gewoon wijzen op zijn rijgedrag. De scooterbestuurder ontweek echter behendig de politiewagen. Achteraf zei hij dat hij thuis "thee moest gaan zetten" en niet doorhad dat het een politiewagen was.

NIEUW
01:26
Geselecteerd Speelt nu af

Kevin Janssens naakt voor 'De Patrick'

In Antwerpen is de nieuwe Vlaamse film 'De Patrick' in première gegaan. In de hoofdrol een naakte Kevin Janssens, die voor zijn rol ook nog eens 17 kilo verdikt is. De Patrick baat met zijn ouders een naturistencamping uit. Op een dag ontdekt hij dat één van zijn hamers verdwenen is. De hele film langt zoekt hij naar die hamer.

NIEUW
02:15
Geselecteerd Speelt nu af

School in Molenbeek zoekt nog een directeur

Uploaded by MyChannels

NIEUW
00:43
Geselecteerd Speelt nu af

Anuna De Wever neemt zeilschip naar klimaattop in Chili

De Belgische klimaatactiviste Anuna De Wever zal, in navolging van Greta Thunberg, eveneens de boot nemen om de klimaatconferentie (COP) in Chili te bezoeken. De Wever zal haar reis samen met een dertigtal andere Europese jongeren maken, in het kader van het initiatief “Sail to the COP”. Dat meldt de nieuwssite Mo* en de informatie is door Anuna De Wever bevestigd aan Belga.

NIEUW
00:51
Geselecteerd Speelt nu af

Voorzitter Nieuw-Zeelands parlement zorgt voor baby

Bijzonder moment in Nieuw-Zeeland gisteren. Parlementsvoorzitter Trevor Mallard ontfermde zich over de pasgeboren baby van collega Tamati Coffey tijdens diens toespraak. De voorzitter nam de baby op zijn schoot en gaf hem een flesje. Foto’s en video’s van het vertederende moment worden druk gedeeld op sociale media.

NIEUW
01:19
Geselecteerd Speelt nu af

Enorme klif dondert in water amper 15 meter van kajakkers

Twee fotografen maakten toevallig de beelden van hun leven in het Pictured Rocks National Lakeshore National Park in de Amerikaanse staat Michigan. Jon Smithers (64) en Craig Blacklock (65) waren vanop een ponton in Lake Superior de gekleurde rotsen aan de filmen toen de rotsen in het water donderden. De rotsen vielen amper 15 meter van de 18 kajakkers. Het incident dateert van 12 augustus.

NIEUW
01:41
Geselecteerd Speelt nu af

Samenvatting Antwerp - AZ: Antwerp slikt late gelijkmaker

Boadu maakt gelijk na prima kansen tienkoppig Antwerp.

NIEUW
00:45
Geselecteerd Speelt nu af

Servische voetbalfans maken het bont in Bern

De play-offwedstrijd voor de Champions League tussen de Zwitserse ploeg Young Boys Bern en de Servische club Rode Ster Belgrado is woensdagavond overschaduwd door vechtpartijen met gewonden. Bij een optocht van enkele honderden Servische fans naar het stadion zijn verschillende mensen aangevallen, meldt de Zwitserse politie.

NIEUW
00:55
Geselecteerd Speelt nu af

Sven Kums terug naar AA Gent

Sven Kums keert terug naar AA Gent. De Buffalo’s huren de 31-jarige middenvelder voor een jaar van Anderlecht, waar hij niet meer in de plannen paste.

NIEUW
00:52
Geselecteerd Speelt nu af

Drone volgt mountainbiker tijdens waanzinnige downhill

Droneracer Tomz volgt mountainbiker Kilian Bron wanneer hij met een rotvaart een berg afsuist voor het project Follow Me. Net als de fietser ontwijkt de drone netjes de bomen, al botsen ze soms bijna op elkaar! Tomz gebruikt ook een speciale drone die langs de achterkant filmt.

NIEUW
01:15
Geselecteerd Speelt nu af

Club wint na partij met twee gezichten tegen Linz

0-1. Met die uitgangspositie keert Club Brugge terug uit Oostenrijk na de heenwedstrijd van de laatste voorronde voor de Champions League. Tegen LASK Linz werd het een partij met twee gezichten. Vanaken werd matchwinnaar na een vroege, zij het discutabele penaltygoal.

NIEUW
01:55
Geselecteerd Speelt nu af

Jan Mulder: "Kompany maakt trainerschap belachelijk"

Vincent Kompany krijgt Anderlecht voorlopig nog niet op de rails. Na een mislukte competitiestart blijft de speler-manager achter met 2 op 12. VTM trok naar Jan Mulder voor een analyse. “Het heeft een tragische kant.”

NIEUW
00:41
Geselecteerd Speelt nu af

Beat VTM lost eerste beelden: klaar voor ongeziene strijd?

Vanaf maandag 2 september kruisen 8 onbekende Vlamingen de degens met 8 VTM-gezichten. In de kick-offaflevering van het nieuwe Beat VTM worden Koen Wauters, Nathalie Meskens, Freek Braeckman, Kürt Rogiers, Natalia, Guga Baúl, Mathias Coppens en Olga Leyers door hen uitgedaagd om een totaal nieuwe discipline onder de knie te krijgen, binnen de 100 dagen. Dat het een nagelbijtende strijd wordt, staat nu al vast en is ook te zien aan de eerste beelden die zonet werden vrijgegeven. "Als er één ding is waar ik niet van hou, dan is het op mijn kas krijgen", aldus Koen Wauters. Welke uitdaging staat de VTM-gezichten te wachten? En tegen welke onbekende uitdager nemen ze het op? Dat ontdekken ze in de kick-offaflevering op maandag 2 september.

NIEUW
00:38
Geselecteerd Speelt nu af

Zo spannend wordt het nieuwe seizoen van 'Familie'

Spektakel op de kliffen van Cap Blanc-Nez, daarmee eindigde de meeslepende seizoensfinale van Familie. Het indrukwekkende beeld van Marie die door Mathias de dieperik werd ingeduwd bracht heel wat teweeg. En dat beeld blijft ook bij de start van het nieuwe seizoen nog nazinderen. Heeft Mathias een moord op zijn geweten? En wordt Stefanie het tweede slachtoffer van de seizoensfinale? Het nieuwe seizoen start met een dubbele dosis spanning, drama en intriges. Dat bewijzen ook de allereerste beelden die zonet zijn vrijgegeven. Vanaf maandag 26 augustus, elke weekdag om 20u00 bij VTM

NIEUW
02:39
Geselecteerd Speelt nu af

Frances wordt emotioneel bij bezoek aan rouwkamp

Eén van de thema's in het nieuwe seizoen van Make Belgium Great Again zal 'vrijwilligerswerk' zijn. Frances neemt een kijkje op een 'rouwkamp', waar kindjes samen het verlies van een dierbaar persoon kunnen verwerken. Iets dat ook bij Frances veel emotie teweeg brengt.

NIEUW
01:21
Geselecteerd Speelt nu af

Loïc: "fier dat programma in heel België te zien zal zijn"

De nieuwe tv-kok Loïc Van Impe (25) is klaar voor de lancering van zijn nieuwe kookprogramma op VTM. "Ik maak een programma voor VTM en eentje voor RTL TVI. Als fiere Belg wou ik echt dat ik in twee taalgebieden te zien zou zijn, dus daar ben ik in geslaagd", vertelt hij.

NIEUW
01:13
Geselecteerd Speelt nu af

De Code van Coppens wordt "escaperoom 3.0"

Mathias en Staf Coppens lenen hun lichaam dit najaar niet uit aan de wetenschap, maar komen met een nieuw programma. In De Code van Coppens dagen de broers BV's uit om wetenschappelijke codes en puzzels te kraken. "Een escaperoom 3.0", noemen ze het zelf.

NIEUW
03:08
Geselecteerd Speelt nu af

Fragment uit nieuwe kookprogramma van Loïc op VTM

Fragment uit nieuwe kookprogramma van Loïc op VTM

Nieuw bij Qmusic

NIEUW
02:12
Geselecteerd Speelt nu af

Hooverphonic - Mad About You | Live bij Q

Hooverphonic brengt een prachtige versie van Mad About You aan het Q-Beach House!

NIEUW
03:21
Geselecteerd Speelt nu af

Hooverphonic - Romantic | Live bij Q

Hooverphonic brengt 'Romantic' helemaal live op het Q-Beach House

NIEUW
04:03
Geselecteerd Speelt nu af

Davina Michelle - Hoe Het Danst

Davina Michelle palmt het Q-Beach House in met haar grote hit 'Hoe Het Danst'.

NIEUW
03:36
Geselecteerd Speelt nu af

Duncan Laurence - Arcade | Live bij Q

Uploaded by MyChannels

NIEUW
01:06
Geselecteerd Speelt nu af

Fierens krijgt zijn eigen verdwaalpaal cadeau

Uploaded by MyChannels

NIEUW
01:00
Geselecteerd Speelt nu af

Rollercoaster Mash-Up door Vincent Fierens

Fierens vond het nodig om in iedere rollercoaster in Phantasialand zijn keel open te zetten. Stop je oren toe voor de mashup van de eeuw!

NIEUW
02:14
Geselecteerd Speelt nu af

Kan deze Cavia weer lopen na een bezoek aan Dr. Pol?

Deze zielige cavia kan alleen nog in rondjes rennen en heeft vermoedelijk een gebroken pootje. Maar Dr. Pol constateert dat er iets anders aan de hand is…

NIEUW
02:28
Geselecteerd Speelt nu af

Hoe Hitler Fort Eben-Emael veroverde met zweefvliegtuigen

Om België, Nederland en Frankrijk binnen te kunnen vallen, restte Hitler nog een laatste uitdaging. Een gedurfd plan werd opgesteld om Fort Eben-Emael te veroveren met behulp van zweefvliegtuigen.

NIEUW
02:52
Geselecteerd Speelt nu af

Hond uitlaten gaat fout: waarom is het zo moeilijk?

Een hond uitlaten klinkt makkelijk, maar gaat soms tóch mis. Dat is wanneer de wetenschappelijke principes van traagheid en wrijving om de hoek komen kijken.

NIEUW
02:47
Geselecteerd Speelt nu af

Kijk hoe hyena’s een prooi stelen van een krokodil

Tegen een grote groep hongerige hyena’s kan je het maar beter niet opnemen. Zelfs niet als je een krokodil bent...

NIEUW
02:10
Geselecteerd Speelt nu af

Zou Gordon Ramsay deze wormen-snack zelf ook serveren?

Dat insecten rijk zijn aan proteïnen en weleens het voedsel van de toekomst zouden kunnen zijn, wisten we al. In de Peruaanse Andes zijn de Huaytampo wormen die zich in cactussen langs kliffen verschuilen een ware delicatesse. Wat vindt topchef Gordon Ramsay van deze gefrituurde snack?

NIEUW
01:58
Geselecteerd Speelt nu af

Leeuwen versus hyena’s: wie wint?

De leeuwen zijn normaal de baas in dit gebied in Botswana, maar onlangs is de groep hyena’s flink in omvang toegenomen. Betekent dit een nieuwe machtsstrijd?

NIEUW
02:35
Geselecteerd Speelt nu af

Billie Eilish: "Ik een rolmodel? Maar waarom?"

Het was één van de optredens waar heel wat mensen op Pukkelpop lang naar uitgekeken hebben: de show van Billie Eilish. De Amerikaanse zangeres is nog altijd amper 17 jaar maar is wereldbekend. Voor veel tieners is ze een voorbeeld maar dat ze echt een rolmodel is, dat vindt Eilish zelf best raar. "Maar waarom?". Wat ze wel zeker weet, is dat ze het fantastisch vindt dat mensen haar muziek waarderen en haar blijven volgen. "Het feit dat het mensen raakt was zo shokerend voor mij en het feit dat het mensen blijft raken wat ik doe, dat vind ik heel speciaal." Daarnaast houdt ze al van kleinsaf aan van festivals en concerten. Dat ze daar nu zelf op het podium staat en haar energie kan doorgeven aan het publiek is wat ze echt leuk vindt. Of ze het gewone leven als tiener niet mist? Nee, dat antwoord is heel duidelijk. "Weet je wel wat 17-jarigen moeten doen? School. Ieuw.", aldus de Amerikaanse tiener. Ze zal het podium dus niet snel ruilen voor wat stoffige schoolbanken.

NIEUW
01:02
Geselecteerd Speelt nu af

Pukkelpop door de ogen van Billie Eilish

Uploaded by MyChannels

NIEUW
00:45
Geselecteerd Speelt nu af

Pennywise eert overleden brandweermannen op Pukkelpop

De Amerikaanse punkband Pennywise heeft op Pukkelpop een lied opgedragen aan de twee overleden brandweermannen uit Heusden-Zolder. Ze brachten hun grootste hit, Bro Hymn Tribute.

NIEUW
00:45
Geselecteerd Speelt nu af

Toren op Pukkelpop levert groene stroom aan 6.000 iPhones

Pukkelpop haalt een deel van zijn stroom uit de Green Energy Mill, een duurzame en inklapbare energietoren van ruim 20 meter. De toren heeft een windturbine van 700 kilo en driehoekige zonnepanelen. Eenmaal opgeladen kan hij in theorie 6.000 iPhones opladen, en dat 16 jaar lang elke dag.

NIEUW
01:02
Geselecteerd Speelt nu af

Festivalgangers klaar voor natte Pukkelpop

In Kiewit, bij Hasselt, stromen de eerste festivalgangers toe. Het festival start officieel pas morgen, maar vandaag gaat de camping al open en staat het eerste feestje op het programma. Voor de komende dagen is er wel regen voorspeld, maar de meeste festivalgangers zijn goed voorbereid.

NIEUW
01:04
Geselecteerd Speelt nu af

Dit doen metalheads met jou wanneer je indut op een festival

Metalheads doen geen vlieg kwaad, maar als je in slaap valt op een festival, versieren ze je een beetje met afval. Het overkwam deze duttende kerel op Alcatraz in Kortrijk, toen hij een dik halfuur lang hij een uiltje knapte mét zijn pintje nog stevig in de hand. Dedication! De schone slaper was voor alle duidelijkheid helemaal in orde. Na zijn dutje stofte hij zich een beetje af, waarna hij meteen weer naar de toog slofte..

NIEUW
00:43
Geselecteerd Speelt nu af

Tess gaat met jou lunchen in een limousine!

Heb je even genoeg van die refter? Van die snelle hap tussen 2 meetings door? Geen goesting meer om elke ochtend opnieuw weer boterhammen te smeren? Goed nieuws, want binnenkort verlaat Tess elke dag de studio, stapt ze in haar limousine en gaat ze langs bij bedrijven voor een exclusieve Limo Lunch! Jij bepaalt de bestemming: zin om samen met je collega's en Tess een geweldige middagpauze te beleven in een glamoureuze limousine? Schrijf jouw bedrijf in via joe.be!

NIEUW
03:39
Geselecteerd Speelt nu af

Kürt Rogiers gaat de strijd aan in ‘Beat VTM’

‘Familie’-acteur Kürt Rogiers zal te zien zijn in het nieuwe programma ‘Beat VTM’. In dat programma nemen 8 onbekende Vlamingen het op tegen 8 VTM-gezichten in een bepaalde discipline die ze in 100 dagen tijd aan moeten leren. Kürt maakte zijn deelname zelf bekend tijdens de ochtendshow op Joe.

NIEUW
00:46
Geselecteerd Speelt nu af

Wie gaat doorweekt naar huis? Ann of Born?

Door de hittegolf besloten Ann & Born hun waterpistolen boven te halen. Onze Joe-luisteraars konden stemmen via Facebook en Instagram wie er na de ochtendshow doorweekt naar huis ging. En dat liep een beetje uit de hand...

NIEUW
02:09
Geselecteerd Speelt nu af

Dit was Joe Live met Milow!

Op woensdag 17 juli stelde Milow zijn nieuwe plaat 'Lean Into Me' voor aan enkele gelukkige Joe-luisteraars.

NIEUW
04:53
Geselecteerd Speelt nu af

Milow carpoolt met Jan Bosman naar de Joe-studio.

Op woensdag 17 juli kwam Milow zijn nieuwe plaat 'Lean Into Me' voorstellen aan enkele gelukkige Joe-luisteraars tijdens een uniek & intiem Joe-Live concert. Jan Bosman pikte hem op vlak voor het concert en stelde hem enkele vragen.

NIEUW
00:59
Geselecteerd Speelt nu af

De Joe-ijskar is er (bijna) klaar voor

De Joe-ijskar is er (bijna) klaar voor