De feiten deden zich voor op de Grote Markt in Veurne.
Volledig scherm
De feiten deden zich voor op de Grote Markt in Veurne. © Benny Proot

Voetganger vindt dat bestuurder te snel rijdt in zone 30 en deelt vuistslagen uit: 10 maanden cel gevraagd

VeurneEen ernstig geval van verkeersagressie op de Grote Markt van Veurne dreigt voor een inwoner te resulteren in een celstraf van 10 maanden.

 1. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 2. Verzamelaar Mario (62) schenkt liefst 20.000 foto’s aan stadsbestuur: “Dat is nog maar een klein deel van mijn visserijcollectie”
  PREMIUM
  Nieuwpoort

  Verzame­laar Mario (62) schenkt liefst 20.000 foto’s aan stadsbe­stuur: “Dat is nog maar een klein deel van mijn visserij­col­lec­tie”

  Het Nieuwpoortse archief is 20.000 foto’s rijker dankzij de schenking van inwoner Mario Couvreur (62). “Dat is een digitale kopie, de originele beelden heb ik nog in mijn bezit”, knipoogt de verzamelaar die 37 jaar bij het Nieuwpoortse stadsbestuur heeft gewerkt. Wanneer we bij de man thuis rondkijken, zien we nog wel meer bijzondere objecten, vooral dan rond de visserij. En toch is Mario nooit visser geweest.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"