Roste muntjes achterlaten of snoepjes kopen: aan jou de keuze
Volledig scherm
Roste muntjes achterlaten of snoepjes kopen: aan jou de keuze © Communicatie Veurne

Veurnse stadsdiensten steunen Rode Neuzen dag met ontbijtpakketten

De stadsdiensten van Veurne tonen hun goede hart. Ze haalden 590 euro op met de verkoop van ontbijtpakketten voor Rode Neuzendag. Het personeel steunt ook de Warmste Week en Kom Op Tegen Kanker.

0 reacties

 1. Nieuwpoort stelt haar nieuw stadskantoor voor: “Alle administratie in de schaduw van historische Stadshalle”
  PREMIUM
  Nieuwpoort

  Nieuwpoort stelt haar nieuw stadskan­toor voor: “Alle administra­tie in de schaduw van histori­sche Stadshalle”

  De plannen voor het nieuwe stadskantoor in het centrum van Nieuwpoort zijn voorgesteld. Alle administratieve diensten en de raadzaal zullen daar onderdak vinden. De hoofdingang van dat kantoor is de Stadshalle. Daarvoor moeten er een aantal openingen gemaakt worden in dat Unesco-werelderfgoed. Gaat het Agentschap Onroerend Erfgoed daarmee akkoord? “We hebben toch nog wat vragen”, klinkt het daar.
 2. ASSISEN. “Alexander Dean paste de ‘truc Dutroux’ toe”: Jef Vermassen haalt zwaar uit op proces tegen moordende bodybuilder
  Moere/Varsenare/Sint-Amandsberg

  ASSISEN. “Alexander Dean paste de ‘truc Dutroux’ toe”: Jef Vermassen haalt zwaar uit op proces tegen moordende bodybuil­der

  Bijna 5 jaar na de feiten verschijnt Alexander Dean (29) uit Varsenare voor het hof van assisen in Brugge voor viervoudige moord. De bodybuilder bracht op 25 juli 2017 z’n ex-liefje Maïlys Descamps (18) en haar grootouders Gery Cappon (68) en Marie-José Vanleene (64) om het leven in Moere. De nacht voordien had hij ook al fotograaf Jeroen Verstraete (39) doodgestoken in Sint-Amandsberg. Nadat dinsdag eerst de moeder en zus van Dean nog waren komen getuigen, werden ook al de eerste pleidooien gehouden. Herlees alles nog eens in onze liveblog hieronder.