Het gebouw waar dief B.S. uit Veurne in een diepe put viel, nadat hij er binnendrong om vermoedelijk gereedschappen te stelen.
Volledig scherm
Het gebouw waar dief B.S. uit Veurne in een diepe put viel, nadat hij er binnendrong om vermoedelijk gereedschappen te stelen. © Google Street View 2021

Stuntelige dief (33) dringt ruwbouw binnen maar valt in metersdiepe put: politie vindt tal van gestolen spullen bij slechtnieuwsmelding

VeurneEen 33-jarige dief uit Veurne liet zich afgelopen zomer op bijzondere wijze klissen. De man was binnengedrongen in een appartementsgebouw in aanbouw vlakbij de rechtbank, maar viel er in een diepe put. Hij brak daarbij zijn been en moest bevrijd worden. Toen de politie aanbelde bij zijn partner om het slechte nieuws te melden, werden allerhande gestolen goederen gevonden.

  1. Vergeet Werchter of Tomorrowland! Op deze 10 kleinere festivals in West-Vlaanderen feest je er deze zomer op los
    PREMIUM
    West-Vlaanderen

    Vergeet Werchter of Tomorrow­land! Op deze 10 kleinere festivals in West-Vlaanderen feest je er deze zomer op los

    Last van knaldrang? Of gewoon zin in een feestje? Heel wat kleinere festivals werden de voorbije jaren getroffen door de pandemie en moesten ofwel edities annuleren ofwel coronaproof organiseren. Deze zomer is het aanbod opnieuw groot. We scrolden even door het overzicht en selecteerden enkele vaste waarden, een paar onbekende parels en een nieuw muziekevent.