Steun van manège Equibeach
Volledig scherm
Steun van manège Equibeach © Kiwanis La Joconde

Steenkerke zamelt hulpgoederen in voor slachtoffers watersnood: “Hartverwarmend hoe vrijgevig mensen zijn.”

VeurneKiwanis Bachten de Kupe La Joconde zet een grote inzamelactie op het getouw met het Veurnse dorp Steenkerke als uitvalsbasis. “We zamelen hulpgoederen in en brachten er ondertussen ook al naar de Ardennen zelf. Helpende handen zijn meer dan welkom”, zegt Isabelle Verlodt namens Kiwanis. HLN bundelt alle initiatieven onder de noemer Helpende Handen.

  1. Vingerafdruk op tape rond bom, maar Koksijdse terreurverdachte blijft betrokkenheid ontkennen: "Hij wil zelfs een test aan de leugendetector”
    Koksijde

    Vingeraf­druk op tape rond bom, maar Koksijdse terreurver­dach­te blijft betrokken­heid ontkennen: "Hij wil zelfs een test aan de leugende­tec­tor”

    Een 36-jarige Irakees uit Koksijde blijft twee maanden langer in de cel als terreurverdachte. Intussen wordt duidelijk dat een vingerafdruk van Ismaïl A. werd aangetroffen op de tape rond een bom en hij ook werd aangeduid als dader achter een aanslag bij een moskee in Bagdad. De man zelf ontkent dat met klem en wil zelfs een leugendetectortest ondergaan.