Elise samen met Oskar Seuntjens
Volledig scherm
PREMIUM
Elise samen met Oskar Seuntjens © Eigen foto

“Politiek is geen job maar een engagement”: Veurnse Elise is strijdvaardig als nieuwe nationaal ondervoorzitster van Jongsocialisten

VeurneMet een papa die schepen is in Veurne heeft Elise Sticker (22) de politiek niet van vreemden. Het is toch vooral het huidige manke beleid dat haar meer dan ooit heeft doen overtuigen dat er werk aan de winkel is. Als pas verkozen nationaal ondervoorzitster van de Jongsocialisten heeft ze een belangrijk strijdpunt. “Politici, denk aan het mentale welzijn van onze jeugd. Er is meer dan economie en centen alleen.” Een gesprek met een geëngageerde dame die weet waar het mank loopt.

  1. RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”
    TV

    RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”

    Over Anne Boleyn werd al veel gezegd en geschreven, maar zelden trok de tweede van zes echtgenotes van Hendrik VIII zo veel de aandacht als met de nieuwste reeks over haar leven. ‘Anne Boleyn’, een driedelige miniserie met Jodie Turner-Smith in de titelrol op Streamz, beeldt Anne Boleyn namelijk voor het eerst af als een niet-witte vrouw. Of die nieuwe interpretatie ook tot een verfrissende kijkervaring leidt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.