Onno van Gelder junior schreef het boek De Kerst Slaper. Je herkent ook cultuurschepen Jonas Bel en burgemeester Peter Roose. Rechts zie je André Pinson, die vaak de Veurnse Slaper vertolkt.
Volledig scherm
Onno van Gelder junior schreef het boek De Kerst Slaper. Je herkent ook cultuurschepen Jonas Bel en burgemeester Peter Roose. Rechts zie je André Pinson, die vaak de Veurnse Slaper vertolkt. © GUS

Onno Van Gelder schrijft boek ‘Kerst Slaper’ over Veurnse legende

Veurne, OostendeOostendenaar Onno van Gelder (56) heeft het boek De Kerst Slaper geschreven. Het is gebaseerd op de legende van de Veurnse slaper maar overgoten met een flinke portie magie. De Kerst Slaper neemt binnenkort zijn intrek in het Landshuis op de Grote Markt van Veurne.

  1. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
    Hardware Info

    Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

    De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.