AZ West veurne
Volledig scherm
AZ West veurne © Benny Proot

Nog geen gouden tip voor pediater bij AZ West: “We kregen wel wat reactie, maar voorlopig zonder concreet resultaat”

VeurneVrijdag slaakte het AZ West in Veurne nog een noodkreet omdat het op zoek was naar een pediater. Het ziekenhuis looft 15.000 euro uit aan degene die de gouden tip kan geven. Na die opvallende oproep stond de telefoon bij het ziekenhuis toch niet roodgloeiend.

 1. VAKANTIETIPS VOOR THUISBLIJVERS. Noodwoning Barak de Vinck in Zillebeke: “Leven op ritme van de natuur, net als 100 jaar geleden”
  PREMIUM

  VAKANTIE­TIPS VOOR THUISBLIJ­VERS. Noodwoning Barak de Vinck in Zillebeke: “Leven op ritme van de natuur, net als 100 jaar geleden”

  Zit jij vandaag niet ergens op een strand in Turkije? Staat je tent gewoon in je tuin en dus niet op een camping in Zuid-Frankrijk? Geen Oostenrijkse koeien die je ’s ochtends wakker loeien? Geen nood, ook in Vlaanderen kan je heerlijk op vakantie. Onze regiojournalisten testen de leukste uitstapjes voor jullie uit. Vandaag: leven en wonen zoals 100 jaar geleden in Barak de Vinck in Zillebeke.
 2. Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras
  HLN Shop

  Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras

  Heb je van je terras een kleine oase gemaakt waar het heerlijk vertoeven is? Dan wil je daar natuurlijk maximaal van genieten. Nu de zomer stilaan op haar einde loopt zou het maar jammer zijn je gezellige buitenplek straks al te moeten verlaten om je weer binnenskamers terug te trekken. Met enkele kleine en grotere hulpmiddelen is dat gelukkig niet nodig. HLN Shop overloopt wat je kan doen om zo lang mogelijk van je terras te kunnen profiteren.