Nicky Quarteer en haar dochter Dilara.
Volledig scherm
PREMIUM
Nicky Quarteer en haar dochter Dilara. © Benny Proot

Nicky (39) vecht terug na horrorcrash met Maserati, waarbij ze haar geliefde verloor: “De wil en drang om er voor mijn dochter Dilara te zijn, motiveert me enorm”

VeurneHaar leven hing in augustus aan een zijden draadje na een horrorcrash in Wulpen, waarbij haar vriend Timothy Serpieters (35) stierf. Maar haar gehandicapte dochter Dilara (21) gaf Nicky Quarteer (39) de moed om keihard aan een revalidatie te werken. Hoe gaat het intussen met Nicky en hoe kijkt ze het leven tegemoet? “De dingen die vroeger normaal en vanzelfsprekend waren, maken me nu uitermate gelukkig”, zegt ze. Maar ze rouwt nog steeds om Timo en moet toegeven dat ze misschien wel te snel wou revalideren. Met gevolgen.

  1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
    Mijntelco

    Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

    Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.