Illustratie
Volledig scherm
Illustratie © Kristof Pieters

Knollestraat versperd nadat auto over de kop gaat, bestuurster lichtgewond

Steenkerke/EggewaartskapelleIn de Knollestraat tussen Eggewaartskapelle en Steenkerke, deelgemeenten van Veurne, is donderdagmorgen een auto over de kop gegaan. De 28-jarige bestuurster raakte lichtgewond. 

 1. Broer en vader eren overleden Bert met zelfgebouwde windmolen ‘De Sterke Beer’: “Zo hebben we hem altijd dicht bij ons”
  PREMIUM

  Broer en vader eren overleden Bert met zelfgebouw­de windmolen ‘De Sterke Beer’: “Zo hebben we hem altijd dicht bij ons”

  “Ik was op weg naar een molen in Leisele toen ik telefoon kreeg. Mijn broer Bert, amper 37 jaar, was totaal onverwacht in zijn slaap overleden aan een longembolie. Ik heb direct rechtsomkeer gemaakt.” Het plotse verlies in november 2021 tekende de familie Demol uit Pollinkhove. Vader Ronny (62) en broer Berre (24), beiden professionele molenbouwers, startten direct met het ultieme eerbetoon. Na een jaar hard zwoegen draaien intussen de wieken van windmolen ‘De Sterke Beer’. Berre heeft nu nog één droom.
  Lo-Reninge
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 3. Will Tura neemt afscheid van podium, zo reageert geboortestad Veurne: “We zullen nooit meer zo’n artiest hebben”
  PREMIUM

  Will Tura neemt afscheid van podium, zo reageert geboorte­stad Veurne: “We zullen nooit meer zo’n artiest hebben”

  Will Tura zette zijn eerste muzikale stappen in Veurne, de stad waar hij als kind opgroeide. “Hij draagt Veurne nog altijd in zijn hart en die liefde is wederzijds. Will Tura is één van ons, vinden wij als Veurnaar”, reageert burgemeester Peter Roose (Veurne Plus). Superfan Monique Duyck (80) volgde haar idool in het hele land, organiseerde concerten met hem in Veurne en legde bussen in naar optredens. “Ik heb al veel Vlaamse zangers gezien, maar geen één kan tippen aan Will.”
  Veurne