Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © Thinkstock

Kinesist (47) die vrouw bij de keel greep - en later politieman aanreed - krijgt werkstraf

VeurneDe man (47) uit Veurne die begin september in stomdronken toestand een politieman opschepte met zijn auto, heeft 50 uur werkstraf gekregen voor slagen aan zijn partner. De kinesist ging nochtans resoluut voor de vrijspraak. “Ze stormden als gekken zijn kamer binnen. Hij heeft zich verweerd.” 

  1. HUIZENJACHT. Langs het kanaal Plassendale-Nieuwpoort: “Rust vlak bij de kust en toch vind je er onder de 200.000 euro al een thuis”
    PREMIUM

    HUIZEN­JACHT. Langs het kanaal Plassenda­le-Nieuwpoort: “Rust vlak bij de kust en toch vind je er onder de 200.000 euro al een thuis”

    Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de woningen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op ronde in heel Vlaanderen met lokale vastgoedexperts. Deze week trekken we op huizenjacht langs het kanaal Plassendale-Nieuwpoort, midden in de polders en op een boogscheut van de kust. “Een mooie omgeving aan het water én een uitstekende uitvalsbasis: geen wonder dat de woningen hier vlot van de hand gaan.”
    Nieuwpoort