Ook voor Felix Pareyn (94) is er een coronaprik.
Volledig scherm
PREMIUM
Ook voor Felix Pareyn (94) is er een coronaprik. © Pascal Vaneygen

In twee uur krijgen alle bewoners van Sint-Anna hun coronavaccin: “Hopelijk snel weer ‘schone’ optredens in het rusthuis”

VeurneAlle bewoners van het woonzorgcentrum Sint-Anna in Bulskamp zijn zaterdagochtend ingeënt tegen Covid-19. Het rusthuis was het eerste in de regio waar de vaccinatiecampagne werd uitgerold. “We zijn opgelucht dat onze bewoners al een beetje bescherming krijgen, maar het is vooral aftellen naar de tweede prik”, zegt directrice Karolien Louf. We blikken ook met drie bewoners vooruit naar het leven na corona.

 1. Landbouwer en bodemstaalnemer riskeren celstraf na vervalsing van stalen en omkoping, hoewel bodem van akker wél gezond is
  Nieuwpoort/Koekelare

  Landbouwer en bodemstaal­ne­mer riskeren celstraf na vervalsing van stalen en omkoping, hoewel bodem van akker wél gezond is

  Een landbouwer (61) uit Nieuwpoort en een staalnemer (30) uit Koekelare, die bodemstalen moest nemen bij de landbouwer, verschenen dinsdagmorgen voor de strafrechter in Veurne wegens valsheid in geschrifte, gebruik van valse stukken en omkoping. De landbouwer had de staalnemer namelijk 50 euro betaald om bodemstalen te vervalsen. Opvallend: dat was niet nodig, want de bodemwaarden bleken perfect in orde. Beiden riskeren 6 maanden cel.
 1. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel

 2. In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"
  Play

  In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"