Het natuurgebied Suikerwater in het stadsdeel Suikerpark in Veurne is open.
Volledig scherm
Het natuurgebied Suikerwater in het stadsdeel Suikerpark in Veurne is open. © GUS

IN BEELD. Hou je zoet in het nieuwe natuurgebied Suikerwater: “Wandelen en fietsen langs open water en moerasgebied”

VeurneNog op zoek naar een uitstapje dit weekend? Het nieuwe natuurgebied Suikerwater in het centrum van Veurne is net geopend. Waar vroeger bieten werden aangevoerd om er suiker uit te halen, vind je vandaag een natuurparel met wandel- en fietspaden.

 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. Ziekenhuis looft 15.000 (!) euro uit voor gouden tip die naar extra kinderarts leidt: “Tegen oktober moeten we twee pediaters vinden, of de anderen stoppen ook”
  Veurne

  Ziekenhuis looft 15.000 (!) euro uit voor gouden tip die naar extra kinderarts leidt: “Tegen oktober moeten we twee pediaters vinden, of de anderen stoppen ook”

  Het is alle hens aan dek bij het AZ West in Veurne, en dan vooral op de dienst pediatrie. Daar werken er slechts twee van de vier kinderartsen, maar zij dreigen ermee om de handdoek in de ring te werpen als er tegen oktober geen oplossing is gevonden. Daarom steekt de directie een stevige tand bij in zijn zoektocht: “Er ligt een beloning van 15.000 euro klaar voor wie de gouden tip geeft die naar een extra kinderarts leidt.”