Het uitzicht vanop 30 meter.
Volledig scherm
Het uitzicht vanop 30 meter. © be real

Het loopt storm voor Suikerpark: liefst 140 kandidaat-kopers komen naar belevingsweekend

VeurneHet nieuwste stadsdeel op de vroegere site van de Suikerfabriek in Veurne is volop in ontwikkeling. Dat lokt heel wat kijklustigen, stelden we vast tijdens een belevingsweekend. De aanwezigen genoten niet alleen van het woonproject, maar ook van het uitzicht.

  1. 426 politiemensen controleren aan élke snelweg in West-Vlaanderen: “Actie tegen inbrekers, mensensmokkelaars én drugsdealers”
    Play
    West-Vlaanderen

    426 politiemen­sen controle­ren aan élke snelweg in West-Vlaanderen: “Actie tegen inbrekers, mensensmok­ke­laars én drugsdea­lers”

    Automobilisten die zich zaterdagnamiddag en -avond in de buurt van snelwegen begaven in West-Vlaanderen, liepen grote kans om tegengehouden te worden door de politie. Aan nagenoeg elk op- en afrittencomplex in de provincie stond een controlepost opgesteld. In Ruddervoorde kregen de automobilisten de aanwezigheid van ministers Verlinden, Van Quickenborne, gouverneur Carl Decaluwé, procureur des Konings Filiep Jodts en de voltallige pers er gratis bij. “Het hoofddoel is inbrekersbendes, mensensmokkelaars en drugsdealers onderscheppen”, aldus Verlinden.