De politie controleerde vooral op zwaar vervoer.
Volledig scherm
De politie controleerde vooral op zwaar vervoer. © Lokale Politie Spoorkin

Grootscheepse controleactie door politie, douane en belastingdienst: tientallen inbreuken, 28.000 euro binnengehaald

In Veurne is maandag een grootscheepse controleactie gehouden door de politie Spoorkin, de douane, de Vlaamse Belastingsdienst en de milieu-inspectie. Honderden bestuurders en hun voertuigen, zowel vrachtwagens als auto’s, werden gecontroleerd. In totaal is zo'n 28.000 euro aan onmiddellijke inningen en openstaande achterstallige boetes en belastingen binnengehaald. Een overzicht van de resultaten. 

2 reacties

 • gilbert declerck

  2 jaar geleden
  Dat behoort toch tot hun taken...waarom opslag of extra premies geven ?
 • francois dierickx

  2 jaar geleden
  Meer doen en politie opslag geven top mannen doe zo voort
 1. Wzc Wieltjesgracht zet in op buurtwerking met d’Oude Kapelle: “Het bruisend middelpunt in de buurt voor alle generaties”
  Ieper

  Wzc Wieltjes­gracht zet in op buurtwer­king met d’Oude Kapelle: “Het bruisend middelpunt in de buurt voor alle generaties”

  De naam d’Oude Kapelle verwijst naar de voormalige Onze Lieve Vrouw Gasthuiskapel, gelegen aan de Lange Torhoutstraat in Ieper. De kapel maakte deel uit van de Onze-Lieve-Vrouwgasthuis. Op de site bevindt zich nu het woon- en zorgcentrum Wieltjesgracht. “Sinds enige tijd is er steeds meer aandacht voor buurtgerichte zorg, een tendens waar ook Wieltjesgracht aan meewerkt”, zegt buurtzorgcoördinator Maddy Decroix. “Dat doen we bijvoorbeeld door het aanbieden van assistentiewoningen, warme maaltijden aan huis en dagopvang in Het Torrehof. Nu komt daar ook het buurthuis bij.”
 2. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.