Lennart Creël, zaakvoerder van Greenhouse.
Volledig scherm
Lennart Creël, zaakvoerder van Greenhouse. © Benny Proot

Greenhouse doet niet zomaar mee aan Black Friday: “10 procent gaat naar bossen in Afrikaanse Sahel”

Wie nu vrijdag of zaterdag zijn aankopen doet bij Greenhouse in de Ooststraat in Veurne, krijgt geen korting zoals in veel andere winkels op Black Friday wel het geval is. Zaakvoerder Lennart Creël schenkt 10 procent van zijn opbrengst aan herbebossing.

0 reacties

 1. Gwenny experimenteerde in eerste lockdown met vis en groenten, vandaag liggen haar burgers in 100 Okay-winkels: “Drie uur minder op de baan, dat gaf me plots vleugels”
  PREMIUM
  Koksijde

  Gwenny experimen­teer­de in eerste lockdown met vis en groenten, vandaag liggen haar burgers in 100 Okay-win­kels: “Drie uur minder op de baan, dat gaf me plots vleugels”

  Van een vliegende start gesproken. Gwendolien Delcour (35) uit Koksijde benutte de vrijgekomen uren tijdens de eerste lockdown in de keuken en bereidde een gezonde visburger. Eén telefoontje naar Colruyt volstond om er haar product voor te stellen. Het resultaat? Sinds vandaag liggen Gwenny’s zalmburgers in 100 Okay-winkels. “Met dank aan het testpanel, mijn kindjes en partner”, vertelt de onderneemster.
 1. Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?
  Play
  De Omgekeerde Wereld

  Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?

 2. Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!
  Play

  Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!