Frederic Devos met medewerkster Joy.
Volledig scherm
Frederic Devos met medewerkster Joy. © Gerrit Devinck

Frederic Devos start in hartje Veurne een coworkingplace: “Samen ondernemen werkt inspirerend”

veurneTegenover Firenze Fashion in de Ooststraat in Veurne opent de Koksijdse ondernemer Frederic Devos (47) begin volgend jaar een coworkingplace. Daar kunnen een handvol freelancers en thuiswerkers aan de slag. “In zo’n werkomgeving hangt een ‘goeie vibe’ en dat werkt motiverend”, weet Frederic, die er zelf ook zijn intrek zal nemen met zijn communicatiebureau Cassius.

 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Kamagurka viert 65ste verjaardag en keert met expo over 65 toevallige ontmoetingen terug naar roots in Nieuwpoort : “Het doet me wat, die geur van verf en vis”
  PREMIUM
  Nieuwpoort

  Kamagurka viert 65ste verjaardag en keert met expo over 65 toevallige ontmoetin­gen terug naar roots in Nieuwpoort : “Het doet me wat, die geur van verf en vis”

  Luc Zeebroek, beter bekend als Kamagurka, is 65 jaar. Een mooie mijlpaal en het moment om terug te keren naar zijn roots in Nieuwpoort. Hij maakte van 65 toevallige ontmoetingen evenveel tekeningen, te zien in de expo Kamafront. “Die Duvetorre is zo griezelig nog niet en het Albert-monument lijkt plots minder imposant”, vertelt hij openhartig. Ook zijn klasgenoten van toen halen herinneringen op: over hondenpoep die ze in brand staken en tekensessies aan de keukentafel.