Zo ziet de N8 Ieper Veurne er vandaag uit.
Volledig scherm
Zo ziet de N8 Ieper Veurne er vandaag uit. © Henk Deleu

Doorbraak in heraanleg gewestweg N8 tussen Veurne en Alveringem: “Werken kunnen volgend jaar starten”

VeurneDe heraanleg van de gewestweg N8 tussen Ieper en Veurne is een dossier dat al decennialang op de politieke tafel ligt. Maar er zit wat beweging in, want Vlaams mobiliteitsminister Lydia Peeters (Open Vld) heeft meer dan 20 miljoen euro voorzien voor die wegenwerken. De eerste fase, tussen Veurne en Alveringem, zou volgend jaar al kunnen starten.

 1. Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras
  HLN Shop

  Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras

  Heb je van je terras een kleine oase gemaakt waar het heerlijk vertoeven is? Dan wil je daar natuurlijk maximaal van genieten. Nu de zomer stilaan op haar einde loopt zou het maar jammer zijn je gezellige buitenplek straks al te moeten verlaten om je weer binnenskamers terug te trekken. Met enkele kleine en grotere hulpmiddelen is dat gelukkig niet nodig. HLN Shop overloopt wat je kan doen om zo lang mogelijk van je terras te kunnen profiteren.
 2. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.