Het vuurwerk zal op 4 augustus enkel figuurlijk knallen
Volledig scherm
Het vuurwerk zal op 4 augustus enkel figuurlijk knallen © Toerisme Veurne

Dieren kunnen op hun twee oren slapen. Veurne kiest voor geluidsarm vuurwerk

Veurne sluit zijn zomerkermis traditioneel af met een knallend vuurwerk op koekezondag. Dit jaar zal het op 4 augustus echter niet knallen want de boetestad kiest voor geluidsarm vuurwerk.

0 reacties

 1. Tot twee jaar cel voor moeder en stiefvader die meisje (15) hele nacht in zetelbed verborgen hielden voor de politie: “Dit had faliekant kunnen aflopen”
  PREMIUM
  De Panne

  Tot twee jaar cel voor moeder en stiefvader die meisje (15) hele nacht in zetelbed verborgen hielden voor de politie: “Dit had faliekant kunnen aflopen”

  De Veurnse strafrechter heeft een vrouw (38) uit De Panne en haar partner (30) beiden veroordeeld tot twee jaar cel voor het verbergen van de 15-jarige dochter van de vrouw. Ze was weggelopen uit een instelling en werd een hele nacht verstopt voor de politie in een zetelbed, waardoor ze in ademnood raakte. De moeder kreeg de straf integraal met uitstel en voorwaarden opgelegd. Voor de stiefvader was de straf wel deels effectief, omdat hij ook veroordeeld werd voor zware weerspannigheid.
 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld

 2. Politie maakt einde aan achtervolging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre
  Play

  Politie maakt einde aan achtervol­ging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre