Directeur AZ West Lieven Vermeulen (2de van rechts) en de sponsors: Charlotte Deltombe (uiterst links), Sofie Marrannes (2de van links) en Jan Heethem (uiterst rechts)
Volledig scherm
Directeur AZ West Lieven Vermeulen (2de van rechts) en de sponsors: Charlotte Deltombe (uiterst links), Sofie Marrannes (2de van links) en Jan Heethem (uiterst rechts) © AZ West

AZ West richt palliatieve kamer in: “We kunnen het leed niet wegnemen, maar hopen de opname huiselijker te maken”

VeurneDoor sponsoring van Best Pittig, garage Marrannes en Rotary Nieuwpoort-Westhoek hebben ze bij AZ West in Veurne een palliatieve kamer kunnen inrichten. Gemiddeld begeleiden ze in het Veurnse ziekenhuis 150 patiënten die extra zorg nodig hebben bij hun ongeneeslijke ziekte.

 1. ASSISEN. Tommy Jonckheere (32) krijgt 7 jaar cel voor dodelijke messteek aan zijn beste vriend Will Deweert (55)
  PREMIUM
  Oostende

  ASSISEN. Tommy Jonckheere (32) krijgt 7 jaar cel voor dodelijke messteek aan zijn beste vriend Will Deweert (55)

  Tommy Jonckheere (32) heeft in het Brugse assisenhof zeven jaar cel gekregen voor opzettelijke slagen en verwondingen met de dood van Willy Deweert (55) tot gevolg. De Oostendenaar bracht zijn beste vriend op 6 oktober 2018 om het leven met een messteek in het hart. Volgens het hof en de jury had hij echter niet de intentie om het slachtoffer te doden. “Ik wil nog iets betekenen voor de opvoeding van mijn dochter", sprak Jonckheere in zijn laatste woord.
 2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!