Trumps raadsheer Rudy Giuliani moest zelf gaan pleiten omdat andere advocaten hebben afgehaakt
Volledig scherm
PREMIUM
Trumps raadsheer Rudy Giuliani moest zelf gaan pleiten omdat andere advocaten hebben afgehaakt © REUTERS

Zelfs advocaten gaan lopen van Trump: rechtszaken noch hertellingen veranderen verkiezingsuitslag

Het gaat niet goed met het verzet van Donald Trump tegen de verkiezingsuitslag. Hij verliest het ene proces na het andere — en veel van zijn topadvocaten trokken zich al uit die rechtszaken terug. In Georgia bracht de hertelling wel wat fouten in zijn nadeel aan het licht, maar lang niet genoeg om de uitkomst te kunnen veranderen.

12 reacties

 • michel vandewiele

  11 maanden geleden
  Trumpis het typische beeld van heel veel amerikanen, super naief zelfs soms heel  dom, onwerelds, vraag maar aan mensen die er verbleven.
 • karel dillen

  11 maanden geleden
  advocaten gaan lopen omdat zij nog wel een leven hebben na Trump, voor Trump is dit het einde en wacht hem nog veel miserie
 • Luc Van Bogaert

  11 maanden geleden
  Bij elke verkiezing gebeuren er fouten, gewild of ongewild, maar die kunnen nooit een trend tegenhouden omdat die fouten in verhouding met het aantal stemmen belachelijk klein zijn. Ondertussen zet Trump wél de democratie op de helling zonder enig bewijs. 
 • Dirk Van Brussel

  11 maanden geleden
  Ben Van Loon, Trump heeft wel zelf per post gestemd !  En ik denk dat het Hooggerechtshof juist niet tegen stemmen per post zal stemmen omdat ze daar al een uitspraak had over gedaan !
 • Erwin Beerens

  11 maanden geleden
  Trump heeft in geen enkele rechtzaak tot nu toe bewijzen van fraude aan de rechtbank voorgelegd. daardoor zijn de rechtzaken tot nu toe allemaal afgewezen. Waarom zouden zij geen bewijzen aanleveren als ze deze zouden hebben?