Republikeinse leden van het Congres en Huis van Afgevaardigden juichen president Trump toe.
Volledig scherm
PREMIUM
Republikeinse leden van het Congres en Huis van Afgevaardigden juichen president Trump toe. © EPA

Waarom de Republikeinen zich achter Trump blijven scharen

Zelfs Republikeinen die zich onafhankelijk van Donald Trump opstelden, scharen zich achter hem, nu de presidentsverkiezingen naderen. Toch zijn er eenlingen die het wél tegen hem durven op te nemen.

15 reacties

 • Mario Cannas

  4 jaar geleden
  Voor de aanhangers van Trump hier hun lof uiten....gelieve eerst de cijfers en feiten te bestuderen. De goede economie is al ingezet door de vorige president. De lage werkloosheid manifesteert zich vooral in de laag betaalde jobs....industriejobs echter verdwijnen. De loonkloof is gigantisch geworden. De belastingverlaging heeft niet het gehoopte resultaat opgeleverd. De hoge inkomens zijn er veel beter van geworden. En dan te zwijgen over die astronomische staatsschuld. Dat is geen beleid.
 • Joery Goubert

  4 jaar geleden
  Democraten zijn niet met het volk bezig. Ja met Trump te dwarsbomen. Dat zegt veel van deze partij. Top president. Niet zoals hier de VLD N-VA weeral in de rug aan het schieten zijn op federaal vlak. Volgende verkiezingen gedaan met VLD. Bende lafaards!!!!! Vlaams belang haalt en zal de verkiezingen winnen bij de volgende verkiezingen.
 • Johny Lapeire

  4 jaar geleden
  Hadden we maar zo iemand aan het hoofd in Europa, een president die achter zijn volk staat, hier werken de loosers tegen de lidstaten die opkomen voor hun volk tegen. Respect President Trump.
 • Werner Beckers

  4 jaar geleden
  Trump is goed voor 1 minderheid namelijk de rijke himself inbegrepen
 • Erwin Van Roy

  4 jaar geleden
  Mats Dendonder hij doet het goed ? Stijgende staatsschuld is niet bepaald een goed beleid. Hier word dat afgekraakt dat de regering stijgende staatsschuld heeft en insect dat hij het Danneels doet. Voor de minderheden neen die zien juist meer en meer af. Republikeinen zijn er niet voor de minderheden.