Volledig scherm
© REUTERS

Trump wil verkiezingsuitslag in Georgia ongeldig laten verklaren

Trumps campagneteam heeft een rechtszaak aangespannen om de resultaten van de presidentsverkiezingen in de Amerikaanse staat Georgia ongeldig te laten verklaren. Het is een zoveelste poging om via juridische weg de verkiezingsnederlaag tegen aankomend president Joe Biden ongedaan te maken.

11 reacties

 • Marie Vanakker

  2 maanden geleden
  Karel Tichmann en Marc Van Leeuwen . Denken jullie echt dat als er ook maar iets van jullie beweringen zou waar zijn A.G W.Barr dit zou laten gaan en voor een voltallige pers verklaren dat er geen fraude is gevonden? We spreken hier over William Barr een echte Trump marionet, of moeten we nu geloven dat die nu plots voor de Democraten werkt?
 • Jacques-Philippe Leclerc

  2 maanden geleden
  In België nemen de bevolking genoegen met hoge belasting, (2) grote overheid, zwak leger, bijna geen enkele persoonlijke verantwoordelijkheid, de overheid moet de bevolking verzorgen van het wieg tot het graf. In Amerika de bevolking eist lage belastingen, sterk leger, kleine overheid, grote persoonlijke verantwoordelijkheid. En de overheid (Trump) moet de bevolking dienen want de bevolking is Amerika is wettelijk uiteindelijk de baas. Daarom is de EU een experiment, en VS een grote  prestatie.
 • Daan Roos

  2 maanden geleden
  Als het kiessysteem niet waterdicht is en mogelijkheden biedt om te frauderen,  dan is het honderd procent zeker dat er gefraudeerd zal worden.
 • DIRK VAN BRUSSEL

  2 maanden geleden
  Getuigen onder eed hebben geen enkele waarden zolang ze niet door de rechtbank onder eed op en door de rechtbank zijn ondervraagd .
 • Johan Bauwens

  2 maanden geleden
  Grote egoïst die zijn bevolking in de kou laat staan en hopelijk komt hij nooit meer terug in het politieke spel
 1. Puppy heeft verrassing voor baasje die thuiskomt na lange nachtshift
  Play

  Puppy heeft verrassing voor baasje die thuiskomt na lange nachtshift

 2. Verzamelaars bieden 8.000 euro voor kwarts die op Cookie Monster lijkt
  Play

  Verzame­laars bieden 8.000 euro voor kwarts die op Cookie Monster lijkt