Volledig scherm
© REUTERS

Trump vreest dat zijn “idiote” advocaten zijn reputatie geen eer aan doen

De Amerikaanse president Donald Trump, die over twee maanden het Witte Huis verlaat en de fakkel willens nillens moet doorgeven aan Joe Biden, is gefrustreerd over zijn advocatenteam dat de verkiezingsuitslag aanvecht. Trump heeft in privékringen zijn ongenoegen geuit, bericht NBC News op gezag van meerdere bronnen die op de hoogte zijn van de zaak. Publiekelijk blijft de uittredende president echter beweren dat het team sterk werk levert.

6 reacties

 • Geert Vande Walle

  2 maanden geleden
  Er is er een voor nodig om er een te kennen .
 • Edmond Dillien

  2 maanden geleden
  zijn "idiote" advocaten zijn juist de vaandeldragers van zijn reputatie, als leider van de leugenaarsbrigade en "fake storyteller" bij uitstek zijn zij diegene die zijn reputatie juist alle eer aandoen ze gaan zelfs in de overtreffende trap met al hun uit de lucht gegrepen beweringen. Zijn enige echte prestatie is dat hij er voor gezorgd heeft dat een nooit geziene hoeveelheid Amerikanen een president hebben weggestemd, dat wil ook iets zeggen. 
 • Michel De Winter

  2 maanden geleden
  Iemand is gelukkig 21 januari 2021 kan ze eindelijk scheiden
 • Carlo Verstappen

  2 maanden geleden
  En ik geloof echt dat hij meent wat hij zegt, eigenlijk zou iemand hem bij de oren moeten pakken en zeggen waar het op staat. Maar die zullen al ontslagen zijn vrees ik. En hij is Zover weg dat hij niet beseft welke onzin hij uitkraamt 
 • Jeroen Beckers

  2 maanden geleden
  De eerste jaren gooide Trump senl z'n medewerkers buiten die nog een beetje gezond verstand hadden, daarna kwamen er alsmaar gekkere die hij ook elke keer buiten gooide en hij eindigt met de compleet gestoorde, net als hijzelf.
 1. Trumpfans zonder mondmasker schelden Mitt Romney uit voor “verrader” op vlucht naar Washington

  Trumpfans zonder mondmasker schelden Mitt Romney uit voor “verrader” op vlucht naar Washington

  De in november verkozen Amerikaanse Congresleden komen vandaag samen om het resultaat van de presidentsverkiezingen te bekrachtigen. Ook de Republikein Mitt Romney, verliezend presidentskandidaat in 2012 en senator namens de staat Utah, nam het vliegtuig naar Washington DC. Al op de luchthaven in Salt Lake City kreeg hij te maken met boze Trumpfans. Eens aan boord scholden ze hem uit voor “verrader.”
 1. David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning
  Play

  David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning

 2. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"