Joe Biden en Jill Biden
Volledig scherm
PREMIUM
Joe Biden en Jill Biden © Photo News

PORTRET. Wie zijn de Bidens? Een gebroken familie, gelijmd door de slimste first lady ter wereld

De kogel is door de kerk. De Bidens worden de volgende first family. Wie zijn ze? Een lappendeken van kinderen en kleinkinderen, zo blijkt, waarbij de zoon van Biden een relatie had met zijn schoonzus en één kleindochter genoemd is naar haar overleden tante. Kan u nog volgen? Een familieschets.

17 reacties

 • André Gijbels

  9 maanden geleden
  Van Trump gaan we nog van horen,die gaat nog wat uit zijn mooi schudden, Biden zal op zijn hoede moeten zijn,daar zal de first lady wel voor zorgen
 • kim vanderstappen

  10 maanden geleden
  First lady ziet mij er ook een pak sympathieker uit
 • Dick De Zeure

  10 maanden geleden
  Biden is een man die duidelijk al veel heeft meegemaakt maar zal hij ook sterk genoeg zijn om een ingewikkeld land als de u.s.a. in goede banen te leiden? Ik heb zeer sterk mijn twijfels.
 • Johan Streulens

  10 maanden geleden
  Reactie om Amerikaanse politiek? België amper groter dan NewYork aan inwoners hebbende..We de laatste zijn om enig kritiek te leveren! Democratie amper de "naam" waardig op dit lappengrondje! En verdeeld wetende.. honderden aan het roer hebbende! Koningshuis dan toch eerder een oplossing zijnde, vergeleken met de onzin op "verkozenen" en gevolg te betalen "onzin"! (en er mee wegkomen ook!!)Heb hden meer vertrouwen in het koningshuis dan welke politieker heden! 
 • Gerrit gasthuis

  10 maanden geleden
  een lappendeken van minoriteiten zal nu de politieke agenda van de US bepalen een echte ramp en eigenlijk een afspiegeling van wat aan de gang is in Europa
 1. Trump haalt nog meer dan 170 miljoen euro op na nederlaag: “Hij blijft de leider van de Republikeinen”

  Trump haalt nog meer dan 170 miljoen euro op na nederlaag: “Hij blijft de leider van de Republikei­nen”

  Donald Trump bestookt zijn aanhang al sinds verkiezingsdag zelf met oproepen voor fondsenwerving om de volgens hem frauduleuze tellingen van stemmen aan te vechten. Samen met zijn partij heeft hij sindsdien zo al meer dan 207 miljoen dollar (170 miljoen euro) opgehaald. Dat is opvallend voor een zittende president die de verkiezingen verloren heeft. “Dit toont aan dat Trump de leider van de Republikeinse Partij blijft”, klinkt het bij zijn campagneteam.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).