Greet De Keyser
Volledig scherm
Greet De Keyser © VTM NIEUWS

Onze experte Greet De Keyser: “Weinig optimisme in het Witte Huis”

De Amerikaanse president Donald Trump is al enkele dagen opvallend stil, nu de voorsprong op Trump van Democratisch presidentskandidaat Joe Biden steeds groter wordt. “Die ongewone stilte wijst op de slechte sfeer in het Witte Huis”, aldus onze Amerika-correspondente Greet De Keyser. “Er is op dit moment nog maar heel weinig optimisme te bespeuren bij het team van Donald Trump”, klinkt het.

5 reacties

 • Rael Rhanouti

  10 maanden geleden
  Triestig einde voor Trump. Leugens, hoogmoed en arrogantie hebben hem de das om gedaan. Ondertussen is Joe Biden tot winnaar uitgeroepen. Samen met Kamela Harris hebben zij de overwinning van de eeuw.
 • Gert Destoop

  10 maanden geleden
  Uiteindelijk zullen zelfs zijn naaste medewerkers hem verlaten. Wat zal overblijven is een gefluisterd "Rosebud!"
 • Ian Vandenbossche

  10 maanden geleden
  De wereld, en zeker ook Europa zit met ongeduld te wachten, misschien zelfs te bidden tot Biden de gevaarlijke clown opzij zet, trumpy-duck die van de prestigieuze USA een bananen republiek maakte. Enkel de media zullen wat spijt hebben, die hadden elke dag opnieuw, 4 jaar aan een stuk, genoeg stof om hun nieuwsberichten te vullen.
 • Ferdi Wuytack

  10 maanden geleden
  Trump zijn energie gaat nu volledig  naar zijn duivelsstreken in een wijwatervat. Besturen staat zeker op een laag pitje. 
 • Liliane Vleminckx

  10 maanden geleden
  Wat een clown die Trump! Hopen dat opa Biden meer open staat tot samenwerken met Europa, de Nato en China
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Meer dan 170 Amerikaanse bedrijfsleiders dringen bij Congres aan op snelle goedkeuring van verkiezingsuitslag

  Meer dan 170 Amerikaan­se bedrijfs­lei­ders dringen bij Congres aan op snelle goedkeu­ring van verkie­zings­uit­slag

  Meer dan 170 Amerikaanse bedrijfsleiders roepen het Amerikaans Congres op om de uitslag van de presidentsverkiezingen te certificeren zonder verder uitstel. Zaterdag kondigden immers elf Republikeinse senatoren aan dat ze zich daar woensdag tijdens de stemming tegen zullen verzetten. Daarmee kunnen ze de bevestiging van Joe Bidens overwinning niet verhinderen, maar wel vertragen.