Volledig scherm
© Photo News

Nieuwe tegenslag voor Trump in strijd om verkiezingszege

De Amerikaanse president Donald Trump heeft de zoveelste nederlaag geleden bij zijn hardnekkige pogingen zijn verlies bij de presidentsverkiezingen terug te draaien. Het Hooggerechtshof van de staat Wisconsin weigerde een klacht van het kamp-Trump.

14 reacties

 • Stijn Van Keer

  2 maanden geleden
  @Guido: heel eenvoudig: net zoals Hillary in 2016 zeker was van winst, waren de Democraten zeker van behoud van het Huis. Sterker: ze gingen hun meerderheid vergroten. Ze hebben geluk gehad.
 • Norbert Bauwens

  2 maanden geleden
  @ Nancy BrebelsTrump heeft america bestuurd zoals een bedrijf, respect belgie zou dit beter ook doen. Mvg Van dam james.Inderdaad, de rijken zijn rijker geworden en de armen nog armer...
 • guido Bervoets

  2 maanden geleden
  Als de Democraten wel zouden gefraudeerd hebben om Joe Biden president te maken maar niet zouden gefraudeerd hebben om een meerderheid in het Congres te krijgen, zouden het toch wel idioten zijn zeker. Zonder Congres is een president een lamme eend.
 • Christiaan GOETHALS

  2 maanden geleden
  Zijn volgende kandidatuur voor het presidentschap mag hij nu op zijn buik schrijven. Een zeer groot deel van de Republikeinen willen hem niet meer.
 • Gerry Van ostaeyen

  2 maanden geleden
  En over corona geen woord meer. Straks wordt hij nog ( terecht) aangeklaagd voor doodslag nu er 3000 doden per dag vallen.
 1. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"

 2. Brandweer redt kind dat vastzit in haar speeltuig
  Play

  Brandweer redt kind dat vastzit in haar speeltuig