Volledig scherm
© AFP

Mike Pence gaat wel naar inauguratie Biden

In tegenstelling tot president Donald Trump zal de Amerikaanse vicepresident Mike Pence wel aanwezig zijn bij de inauguratie van president Joe Biden op 20 januari. Dat maakte een medewerker van Pence bekend.

12 reacties

 • andre callens

  2 weken geleden
  Pence kan Trump niet laten vallen, door het kiessysteem in de VS wint de grootste partij van het land alles .Dus als Pence , Trump zou laten vallen, splitsen de Republikeinen in twee partijen en zijn de Democraten minstens de komende tien jaar zeker de grootste en dus de winnaars . Uiteindelijk goed gespeeld van Mvr Pelosi
 • Jose Strubbe

  2 weken geleden
  Ondanks alle 'goodwill' die president Trump nu tentoon spreidt, denk ik niet dat hij fundamenteel en karakterhaal zal veranderen. Hij blijft een republikein in hart en nieren.
 • Linda Heintjens

  2 weken geleden
  Een foto zegt soms genoeg!
 • Carla Van Geel

  2 weken geleden
  Pence mikt gewoon op het presidentschap binnen 4 jaar. Gedurende zijn vice presidentschap deed hij zijn mond niet open, ook niet bij de Oekraïne zaak en andere fraude. Trump is al 4 jaar bezig met leugens en bedrog en Pence vond dat blijkbaar goed. Hij is intelligent genoeg om in te zien dat indien hij wel naar Trump had geluisterd om de stemming te vervalsen of af te remmen hij zijn toekomst kon vergeten en komt er nu nog proper uit.
 • Wiet Van Dooren

  2 weken geleden
  Er moet toch één spion aanwezig zijn
 1. Wil je opslag vragen op je werk? Antwerps bedrijf laat collega's beslissen
  Play

  Wil je opslag vragen op je werk? Antwerps bedrijf laat collega's beslissen

 2. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest