Joe Biden.
Volledig scherm
Joe Biden. © AFP

Donald Trump eist drugstest van tegenstrever Joe Biden

Donald Trump eist dat zijn Democratische tegenstrever Joe Biden komende week een drugstest ondergaat. De Amerikaanse president zegt dat zelf "natuurlijk" ook te doen.

 1. Greet De Keyser over haar bizarre 20ste jaar in de VS: “Néé, dit is geen circus. Het gaat wel om de president van Amerika, hé”
  PREMIUM

  Greet De Keyser over haar bizarre 20ste jaar in de VS: “Néé, dit is geen circus. Het gaat wel om de president van Amerika, hé”

  Ze woont en werkt 20 jaar in de Verenigde Staten, maar het voelt niet als een feestjaar voor journaliste Greet De Keyser (57). "Ik vind het bovenal een horrorjaar", zegt ze. Durf de Amerikaanse verkiezingen bij haar ook geen 'circus' te noemen met hoofdrolspelers die uit hun rol vallen of 'clowns' die als waarheid verpakte moppen tappen over corona en bleekwater. "Ik begrijp waarom mensen dat zeggen, maar ik heb het er moeilijk mee."
 2. Amerikaanse inlichtingendiensten waarschuwen voor binnenlands extremisme rond verkiezingen

  Amerikaan­se inlichtin­gen­dien­sten waarschu­wen voor binnen­lands extremisme rond verkiezin­gen

  De FBI en het Amerikaanse Ministerie van Binnenlandse Veiligheid (DHS) wijzen er in rapporten op dat de dreiging van binnenlandse terreur op verkiezingsgerelateerde doelwitten in de aanloop naar de presidentiële verkiezingen van 3 november vermoedelijk zal toenemen. Ze spreken daarbij van een “heksenbrouwsel” van toenemende politieke spanningen, burgerlijke onrust en buitenlandse desinformatiecampagnes.
 1. "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleegster op Covid-afdeling getuigt
  Play

  "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleeg­ster op Co­vid-afdeling getuigt

 2. Niels Destadsbader neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'
  Play
  The Masked Singer

  Niels Destadsba­der neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'