HLN
Volledig scherm
© HLN

Doe de test: hoeveel procent Trump of Biden ben jij?

Biden of Trump? Check met onze test met welke kandidaat jij op dezelfde golflengte zit. Wij leggen jou 26 stellingen voor in deze vijf thema’s: veiligheid, gezondheid, cultuur, buitenland en economie. Je antwoorden leveren vervolgens een percentage op: hoeveel procent Biden of Trump ben jij? Doe hier de test.

  1. Michelle Obama: “Vier jaar geleden was nederlaag veel nipter en ook erg pijnlijk, maar we gingen wel voor vlotte en respectvolle machtsoverdracht”

    Michelle Obama: “Vier jaar geleden was nederlaag veel nipter en ook erg pijnlijk, maar we gingen wel voor vlotte en respectvol­le machtsover­dracht”

    Michelle Obama, die tijdens de presidentscampagne op de achtergrond bleef, laat zich nu duidelijk uit over de weigering van Donald Trump om zijn verlies toe te geven en om werk te maken van een volwassen machtsoverdracht. Op Instagram brengt ze in herinnering hoe moeilijk het vier jaar geleden voor haar was om Melania Trump in het Witte Huis te ontvangen. “Onze democratie is zoveel groter dan wiens ego dan ook”, schrijft de voormalige first lady.