Volledig scherm
© Photo News


Trump ondermijnt onderhandelaars met wens nog groter steunpakket

De Amerikaanse president Donald Trump streeft naar een nog groter coronasteunpakket dan de Democraten tot nu toe hebben voorgesteld. Dat heeft hij aan de telefoon in een bekend radioprogramma gezegd. De uitlatingen zijn opmerkelijk, want hiermee lijkt hij zijn eigen onderhandelaars te ondermijnen.

6 reacties

 • lars vandenberge

  5 maanden geleden
  Hij kan dat nu nog verklaren omdat het toch niet rond is op de 4 weken tot de verkiezingen. Eens verkozen kan hij het nog altijd ontkennen dat hij het gezegd heeft. Fake news zal hij zeggen.
 • Heinrich Wolf

  5 maanden geleden
  Jeroen van Gistel, ik meende juist dezelfde opmerking te doen. Overal gezien is het toch meer dan duidelijk dat Trump niet meer naast maar zonder zijn schoenen loopt. Hem nu afzetten kan alleen met een 2/3 meerderheid in beide huizen. En dat is het probleem!
 • Jean Vangronsvelt

  5 maanden geleden
  Als Trump verliest dan komt de wereld in chaos.
 • johan commère

  5 maanden geleden
  Volgens mij heeft die niet eens corona gehad . Is dit enkel een verkiezingsstunt om medelijden op te wekken bij de bevolking , in een poging zijn forse achterstand in de peilingen weg te werken .
 • Marie Vanakker

  5 maanden geleden
  Ik zal hem missen na 17 januari. Zo een grote gek aan de macht gaan we de eerst volgende decenia niet meer zien. Voor het verder verloop van de wereld zal zijn vertrek een ware zegen zijn.
 1. Mitch McConnell, anders fervent medestander van Trump, waarschuwt voor “ondermijning van republiek” bij omkering verkiezingsuitslag

  Mitch McConnell, anders fervent medestan­der van Trump, waarschuwt voor “ondermij­ning van republiek” bij omkering verkie­zings­uit­slag

  Kort na de aanvang van een gezamenlijke zitting van het Amerikaanse Congres in Washington, waar vandaag het resultaat van de presidentsverkiezingen bekrachtigd wordt, werden de eerste bezwaren geuit. Na voorlezing van de stemmen in het Electoral College voor de staat Arizona kwam er verzet van de Republikein Paul Gosar, gevolgd door senator Ted Cruz, een nauwe bondgenoot van de Republikeinse president Donald Trump. De zitting werd voortijdig stilgelegd, omdat betogers erin geslaagd zijn om het Congresgebouw binnen te dringen.
 1. Vinger aan de polls. Wie staat er het best voor in de peilingen, Joe Biden of Donald Trump?

  Vinger aan de polls. Wie staat er het best voor in de peilingen, Joe Biden of Donald Trump?

  Op 3 november trekken de Amerikanen naar de stembus voor misschien wel de belangrijkste verkiezingen in hun leven. Zal Donald Trump zijn verblijf in het Witte Huis met vier jaar verlengd zien, of moet hij plaats ruimen voor zijn Democratische tegenstander Joe Biden? Elke dag geven we u een stand van zaken van de peilingen en de voorspellingen, onder het voorbehoud dat niets zeker is tot alle stemmen geteld zijn.
 1. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg

 2. 'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgisch videospel voor Switch
  Play
  games

  'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgisch videospel voor Switch