Volledig scherm
© Photo News


Trump ondermijnt onderhandelaars met wens nog groter steunpakket

De Amerikaanse president Donald Trump streeft naar een nog groter coronasteunpakket dan de Democraten tot nu toe hebben voorgesteld. Dat heeft hij aan de telefoon in een bekend radioprogramma gezegd. De uitlatingen zijn opmerkelijk, want hiermee lijkt hij zijn eigen onderhandelaars te ondermijnen.

6 reacties

  • lars vandenberge

    5 maanden geleden
    Hij kan dat nu nog verklaren omdat het toch niet rond is op de 4 weken tot de verkiezingen. Eens verkozen kan hij het nog altijd ontkennen dat hij het gezegd heeft. Fake news zal hij zeggen.
  • Heinrich Wolf

    5 maanden geleden
    Jeroen van Gistel, ik meende juist dezelfde opmerking te doen. Overal gezien is het toch meer dan duidelijk dat Trump niet meer naast maar zonder zijn schoenen loopt. Hem nu afzetten kan alleen met een 2/3 meerderheid in beide huizen. En dat is het probleem!
  • Jean Vangronsvelt

    5 maanden geleden
    Als Trump verliest dan komt de wereld in chaos.
  • johan commère

    5 maanden geleden
    Volgens mij heeft die niet eens corona gehad . Is dit enkel een verkiezingsstunt om medelijden op te wekken bij de bevolking , in een poging zijn forse achterstand in de peilingen weg te werken .
  • Marie Vanakker

    5 maanden geleden
    Ik zal hem missen na 17 januari. Zo een grote gek aan de macht gaan we de eerst volgende decenia niet meer zien. Voor het verder verloop van de wereld zal zijn vertrek een ware zegen zijn.
  1. Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag
    Play

    Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensover­schrij­dend gedrag

  2. Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht
    Play
    bizar

    Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht