Donald Trump beloofde donderdag dat hij plaats zal ruimen voor Joe Biden
Volledig scherm
PREMIUM
Donald Trump beloofde donderdag dat hij plaats zal ruimen voor Joe Biden © Photo News

ANALYSE. Waarom Donald Trump zijn verlies blijft ontkennen - en hoe dat Joe Biden kan helpen

Donald Trump belooft nu wel dat hij het Witte Huis zal verlaten. Maar zich neerleggen bij zijn verlies, dat doet hij niet. Volhouden dat hij is bestolen, kan hem over vier jaar helpen om weer president te worden. Maar intussen zou het ook Joe Biden van pas kunnen komen.

5 reacties

 • ivan de ridder

  2 maanden geleden
  Stijn Van Keer, de verdeling van middelen echter heeft Trump's administratie (Jared Kushner) zichzelf op federaal niveau toegeëigend. Bovendien konden ze zeer snel al bedrijven inschakelen via wettelijk decreet om in specifieke producten te voorzien. Dit hebben ze compleet nagelaten tot het laatste nippertje. Gelieve juiste informatie te delen.
 • Stijn Van Keer

  2 maanden geleden
  @Michel: het zijn de staten die verantwoordelijk zijn voor het corona-beleid, niet de federale overheid. Het was dus bv het beleid van Cuomo in de staat New York dat voor gigantisch veel doden heeft gezorgd in rusthuizen in die staat.Trump heeft een pak stommiteiten gezegd, maar het beleid ligt niet bij hem. Hij is alleen verantwoordelijk voor bepaalde infrastructuur, zoals bv beademingstoestellen. En daar heeft hij flaters in bestellingen van zijn twee voorgangers gecorrigeerd.
 • constan vriel

  2 maanden geleden
  ik ben benieuwd wat trumpy uit z'n mouw zal schudden om toch aan te blijven, en ik denk dat het met de kiesmannen zal gebeuren, in sommige staten zijn de kiesmannen verplicht om op de winnaar van de verkiezing te stemmen maar in sommige staten zijn ze dat niet, ben benieuwd hoe hij deze onder druk zal zetten. 
 • Danny Damiaens

  2 maanden geleden
  Het kiessysteem volledig omgooien werkt nog meer in het voordeel van Bidden.
 • Michel Van der Hoydowch

  2 maanden geleden
  Bieden kan hem best helpen door hem volgend jaar voor de rechtbanken te brengen en hem te laten veroordelen of interneren voor alle aangerichte schade  en belastingontduiking . Inbegrepen de extra Corona doden .
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"
  Play

  Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"