Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Ziek? Gevallen? Geblesseerd? Geopereerd? Geen probleem: Van der Poel slaat altijd snel terug

VeldrijdenDiepe vleeswonde aan de knie? Lichte ‘setback’ in zijn trainingsschema? Ach. Een gaatje dat zo is dichtgefietst door Mathieu van der Poel (26). Niets dat hem sportief kan destabiliseren, leert volgend akkefietjesoverzicht uit het verleden. Verwacht u op z’n minst aan een MVDP-op-niveau komend crossweekend.

20 reacties

 • Liliane Wuyts

  1 jaar geleden
  Sommigen vergeten hier wel alles in het juiste perspectief te plaatsen: winnaars rijden voor de eerste plaats. Als je rijd voor goud, ben je met zilver niet tevreden. Remember Florian Vermeersch in Parijs-Roubaix: was heel teleurgesteld met zijn 2e plaats, terwijl dat al een prachtprestatie was. Wout heeft al zo dikwijls voor een 2e plaats moeten rijden, zeker in het veld, maar hij is geen opgever en blijft ervoor gaan. Dat maakt hem ook zo goed. Dus een beetje eerlijkheid zou hier wel passen.
 • Kris Moernaut

  1 jaar geleden
  Mathieu is allesbehalve een komediant, hij is juist geen praatjesmaker of iemand die grote uitspraken doet voor de wedstrijd gereden is, nederig en bedachtzaam om niemand te kwetsen en net die kwaliteit maakt van hem net dat hij door de meeste zelfs vlaamse koerskenners graag gezien is als nederlander.
 • patrick isenborghs

  1 jaar geleden
  Vic Smeets ,toch beter dan iemand die zegt dat hij niet uit zijn bed komt voor een tweede plaats en dan er niets van terecht brengt .
 • patrick isenborghs

  1 jaar geleden
  man man man , mensen hebben toch een kort geheugen he zeker als hij de naam VA draagt
 • pierre samaey

  1 jaar geleden
  Een groot renner maar van al die kwetsuren en niet kunnen trainen geloof ik niet veel. Opeens top zijn met trainings achterstand dab zou hij beter minder trainen zou nog beter gaan. Hoop alleen dat het een tactisch spelletje is. En mirakels in wielrennen zijn dikwijls zo echt als Maria die nog maagd was na dat ze een kind had gebaard.
 1. Dubbelinterview met de baas en trainer van Van Aert: “Met de conditie die Wout nu heeft, kan hij geen klassieker winnen”
  PREMIUM
  12

  Dubbelin­ter­view met de baas en trainer van Van Aert: “Met de conditie die Wout nu heeft, kan hij geen klassieker winnen”

  Trainer Marc Lamberts en sportief manager Merijn Zeeman ontbreken zondag in Hoogerheide. “Te veel stress, te weinig overzicht.” In de succeswinter van Wout van Aert (28) zijn zij de stille kracht op de achtergrond. Speciaal voor het WK laten ze toch één keer van zich horen. “Indien we de cross van Wout afnemen, zal zijn voorjaar minder goed zijn.”
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.