Wout van Aert.
Volledig scherm
Wout van Aert. © BELGA

Wout van Aert zou in Benidorm crossen, organisatie corrigeert zich: “We willen hem graag ontvangen”

VeldrijdenWout van Aert zou de komende winter in de Wereldbekerwedstrijd van Benidorm op 22 januari. Zou, want de organisatie die de deelname van de drievoudige wereldkampioen zelf bekendmaakte gisteren, heeft zichzelf nu gecorrigeerd.

6 reacties

 • Xavier De Ridder

  2 maanden geleden
  Tour overslaan is verplicht als wk begin augustus plaats vindt. Als hij de Tour in dienst van Vingegaard moet rijden gaat hij weer versleten zijn na de Tour. De beste renner ter wereld moet voor wk gaan.
 • Jan Van Bavel

  2 maanden geleden
  Roem vergaat, dat is altijd zo geweest.
 • Liliane Wuyts

  2 maanden geleden
  Gisteren op Sporza gelezen: Van Aert crosst niet in Benidorm.
 • Johan Maddens

  2 maanden geleden
  Op de radio Wout gehoord , zou overwegen met Jumbo om zijn programma voor volgend seizoen op de weg iets te wijzigen .Hij zou de Tour eens overslaan en of de Giro en of de Vuelta rijden ! Dat hij op 22 januari start in de cross te Benidorm is al een voorbode dat hij zal deelnemen aan het WK Veldrijden !
 • Peeters Francis

  2 maanden geleden
  Zonder WvA en MVDP is de cross op sterven na dood. Gelukkig is er in het vrouwencross nog een beetje spanning.
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Mathieu van der Poel duikt het veld in: neem jij de viervoudige wereldkampioen op in jouw Gouden Cross-ploeg?
  Gouden Cross
  1

  Mathieu van der Poel duikt het veld in: neem jij de viervoudi­ge wereldkam­pi­oen op in jouw Gouden Cross-ploeg?

  Zondag maakt Mathieu van der Poel zijn langverwachte rentree in het veld. De viervoudige wereldkampioen komt aan de start van de Wereldbekermanche in Hulst. Samen met Wout van Aert - op wie we nog een week moeten wachten - is Van der Poel de duurste renner in de Gouden Cross, maar hij is een garantie op veel punten. Neem jij onze noorderbuur op in jouw (nieuwe of bestaande) Gouden Cross-ploeg? Of neem je een risico en laat je Van der Poel links liggen?