BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Wout van Aert werkloos in 2019?

VeldrijdenWout van Aert (24) maakt op 1 maart 2019 de overstap naar de Nederlandse Jumboploeg. Tenminste, als het van zijn manager Jef Van den Bosch en zijn raadsman Walter Van Steenbrugge afhangt. Maar bij zijn ex-werkgever Sniper Cycling zien ze dat anders. Als Van Aert niet eerst een financiële compensatie betaalt aan Sniper, blijft hij in 2019 werkloos.

78 reacties

 • Marc Ledure

  3 jaar geleden
  Hij heeft het toch zelf gezocht.
 • Alain Spreutels

  3 jaar geleden
  @Yves François: Wout heeft wel een diploma.
 • eric maier

  3 jaar geleden
  Dirk Hendrickx - Overvloed ? wielrennen is de bedelaar sport van de bekende topsport. Buiten een handvol renners is het armoede. De gemiddelde jonhe renner zoals jij ze noemt, verdient niet eens het zout op hun patatten. De terugbetaling van de RSZ onder tafel aan de ploeg is nog steeds een veelgebruikte taktiek die jonge renners moeten voldoen aan vele ploegen waarvoor ze rijden. Dat is de realiteit van de mindere onbekende renners.
 • Antoine Van De Velde

  3 jaar geleden
  Veldrijden tot februari en vanaf september zou in het slechtste geval wel kunnen.Te veel geld in het wielrennen,wat dan met voetbal en tennis ?????
 • Dirk Henderieckx

  3 jaar geleden
  Een jaartje in nederigheid is altijd goed voor onze jeugd, ook voor Wout. Een verademing in de overvloed waarin ze leven, waarbij normen en realisme vervagen. En Nuyens, misschien eens best ook in eigen boezem te kijken. Wielermilieu, teveel geld te weinig echte sport. Bedankt, Nina Derwael, een medaille puur op eigen kracht en niet op geld. Respect!