Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Wout van Aert verkent WK-parcours: “Ik liet niets aan het toeval over en zal klaar zijn”

WK veldrijdenWout van Aert verkende vandaag voor het eerst het WK-parcours in Oostende. Wat zijn de bevindingen en voelt hij zich klaar voor het veroveren van een vierde regenboogtrui? “Dit parcours ligt me.”

7 reacties

 • Frans Peeters

  3 maanden geleden
  Wout is een beest en de kindertuin is voor VDP
 • ROGER DEPREZ

  3 maanden geleden
  Als men het parcours bekijk dan is het zeer zwaar en zeker het gedeelte aan de zee en de burg (21%) normaal zou Wout daar het moeten doen met zijn vermogen, maar aan de andere kant is heel veel draaien en keren en dat is voor Mathieu. IK hoop op Wout natuurlijk maar het zal zeker niet gemakkelijk zijn.
 • Jean Paul Heck

  3 maanden geleden
  Beiden aardige mensen en topcoureurs. Ik ben Nederlander maar mag de beste winnen
 • patrick de bock

  3 maanden geleden
  Mathieu zal op het hoogste trapje staan
 • georges Huskens

  4 maanden geleden
  Moge de beste winnen
 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. Bekijk hier de hoogtepunten van de 8e rit: het gevloek op Bernal, het beulswerk van Campenaerts en de vreemde opgave van Ewan
  Play
  Giro
  2

  Bekijk hier de hoogtepun­ten van de 8e rit: het gevloek op Bernal, het beulswerk van Campe­naerts en de vreemde opgave van Ewan

  15 mei
 2. Roberto Martínez over de hete hangijzers voor zijn EK-selectie: “Chadli? Hij heeft het voordeel dat hij op vier posities kan spelen”
  Play
  Rode Duivels
  24

  Roberto Martínez over de hete hangijzers voor zijn EK-selectie: “Chadli? Hij heeft het voordeel dat hij op vier posities kan spelen”

  14 mei