Wout van Aert
Volledig scherm
Wout van Aert © Photo News

Wout van Aert rijdt ook Dauphiné: “In dienst van de ploeg en vooral ook om zelf heel veel bij te leren”

 1. Van Aert over verdwijnen startgelden: “Gaat het echt zo slecht in de cross als organisatoren willen laten uitschijnen?”
  Veldrijden

  Van Aert over verdwijnen startgel­den: “Gaat het echt zo slecht in de cross als organisato­ren willen laten uitschij­nen?”

  Wout van Aert (25) bereidt zich momenteel in het Franse skioord Tignes voor op een gebald en intensief wielerseizoen. De drievoudige wereldkampioen veldrijden is er op hoogtestage met z'n ploeg Jumbo-Visma. In een interview met Wielerflits praat Van Aert over het verdwijnen van de startgelden en zijn aankomend vaderschap. “De veldritfans zullen me wellicht toch eens een cross moeten missen.”
 2. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 1. Matchwinnaar Refaelov: "Heel België mag trots zijn"
  Play

  Matchwin­naar Refaelov: "Heel België mag trots zijn"

 2. Mourinho nederig na verlies tegen Antwerp: "Beste ploeg won"
  Play

  Mourinho nederig na verlies tegen Antwerp: "Beste ploeg won"